Neden bu kadar aşağılıyorsunuz karşınızda ki insanı hanımefendi? Hoş mu tavrınız? Limoncuyla fikirlerim zerre kadar uymaz,yaşam tarzımızda,düşüncelerimizde tamamen farklıdır ama böyle olması kimsenin kimseyi ezmesini gerektirmiyor.Anlattığı şeyler gayet normal şeyler starbucks çok lüks bir yer mi Allah aşkına? Herkes burada şoklara girdi okuyunca 13-14 yaşında öğrenci çocuklar bile oturuyor starbucks'ta.Saydığı şeylerde hiç lüks bir şey göremedim ben.Gittiğim yerleri şurada saysam ağzınız uçuklar,yalan mı diyeceksiniz bana da? Demezsiniz,çalışıyorum diye değil mi? Ama limoncu çalışmadığı için yalan söyler,kahve içmeye gidemez,hayal kuramaz niye çünkü vasıfsız..Bu mudur yani? Ayıp yahu cidden ayıp.Karşınızda herşeyden önce bir bayan var,sizin hemcinsiniz.Bu kadar aşağılamak,kırmak günah değil mi? Yatağını açmamasına inanmıyorsunuz ne var ki bunda? Bende bekarken açmadım hiç,annemin bir tane kızıyım çünkü.Limoncuda bekarlığından bahsediyor zaten.Bekarken çalışıyordum,annem önüme yemeğimi getirirdi tepsiyle,yatağımı bile açmazdım diyor.Çok garip bir durum mu bu sanki? Herkesin bir yaşam tarzı var.Bize ters olsa bile bu şekilde kimseye saygısızlık etme hakkımız yok.İsteyen çalışır,isteyen çalışmaz.Ben senelerdir çalışıyorum,kimseden bir şey beklemeden herşeyi kendi emeğimle yaptım.Evlendim eşimden para bile istemem kazanıyorum zaten ondan almama gerek kalmıyor.Bu durumda limoncuyu asla anlayamam hayatım boyunca yaşam tarzı bana hep garip gelir.Ama asla saygısızlık etme gibi bir hakkımda olamaz.Bir de kırmamak için bir şey demiyorum demişsiniz ama şu yorumunuzda kırıcı değilse bir de dikkat etmeden yazsanız neler yazacaksınız kim bilir.