Rahatsız oluyorum ama ne çare

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Esimin yas 30 ama aslinda olan 3
Telefonuna indirdigi oyunlardan kafa kaldiramiyor, hep uyarmam gerekiyor birakmasi icin, hep kafasi oyunlarinda ya da digeer sosyal medya aglarinda
Benim aileme ziyarete geliyoruz oyle kendi ailesine gidiyoruz oyle, ozellikle benim aileme geldigimizde birak ayip oluyor diyorum tamam deyip gecistiriyor, bende onun ailesinin yaninda telefonumu elimden dusurmemeye basladim ayip oluyor diye beni uyariyor konu kendi ailesi olunca, zaten ben boyle bir saygisizligida kendime yakistiramiyorum ama en son gittigimizde bende onu gicik etmek icin yaptim hemen nasilda bozuldu
Ben bu durumda ne yapabilirim adama ne desem anlamiyor tamam deyip ayni yolda devam ediyor

küçük bir kriz geçir ve telefonu kır.

Zorla olmaz bu isler, tatli sekilde uyar. Bidaha oyle yaptigini gorursem salonda yatarsin gibisinden. Ya da al karsina 30 yasindasin bunlar sana yakismiyor evde istedigin kadar oyna ama insanlarin arasinda bunu yapma falan de. Ayni benim abim. O da hep ayni misafir gelince bile hicbiriyle ilgilenmez sosyal hesaplarsa takilir herkesin icinde. Gercekten sinir bozucu

Misafirlikte de cok ayip ya.Bi de ne anliyorlar surekli oyun oynamaktan.Bagimlilik oluyor galiba

Aynı benimki de öyle ailem.gelince yada gidince o kafa telefona gömülür ailem bişeyler söyler hiç duyup cevap vermez bile .bende onun sinirine ailesinde sürekli telefonla uğraaşmaya başladım kv hemen napiyosun bu kadar çok uğraşıyorsun vs demeye başladı bana eşimde ne yapıyorsun bu kadar tlfda . Sinir oluyorum bu adamlara ya

Toplum icinde telefonla ugrasmak kadar saygisizca bir durum yok.

Konusmaktan anlamiyorsa ailesine soyleyin alinmayin ama kisasa kisas yapicam bir sure diye sizde telefonda takilin.

Back
X