Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Canım yok ya iyi bence. Zaten o ölçümler net değil. Ben ilk oğlumda doğuma görmeden önce bana 3.600 gr demişlerdi doğumdan çıktım oğlum 2780 gr doğdu. Benim kendi doktorum da söyledi aşağı yukarı sonuç bunlar. Rahim ağzın maşallah iyi canım egwrki alttan olculmusse.
 
Beni hiç altta olcmuyor.soledim geçen hafta altta ölçme ile karından ölçme fark ediyormu die.ustten tam ölçüyü göremezsek alttan ölçüyoruz.dedi.sana gerek duymuyorum dedi.senin rahim ağzın bu dedi.korkma artik dedi.ama ıyide olsan istirati bırakma dedi.az kaldı dısıni sık dedi.zaten allaha şükür iyiyim.eskisi gibi agri sanci kalmadi sukurler olsun.allahim büyük hepimiz için neyi layık gördüyse onu yasicaz.eskisi gibi korkmuyorum birde nedense.
 
Iyi cnm maşallah o zaman. Insallah az kaldı atlaticaz. Bende 30+5 oldum bi 34 leri görse idik :)
 
Canım iyiym çok şükür. Proluton bende kaşık ağrısı yapmadı hiç. Göbek deligim benimde batıyor bebek sanırım yer değiştirnce öyle oluyor. Yalnız bu proluton beni mahvetti kalcam simsiyah olmuş ya çok iz bıraktı.
 
Kalcan neden simsiyah oluyorki? Vuran iyi vuramiyir ozamn igneyi.en fazla küçük bir beze oluyor.dokununca hissediyorum.birde hafif kaşınıyor.benim birde karnım gurulduyor.neden acaba
 
Canım artık hemşireler yer bulamıyor iğne vuracak. Ben celestone de vuruluyorum 10 gunde 1 2 doz. Geçen hafta iğne olduğumda kanadı bayaa dediğin gibi yapan hemsire iyi değildi galiba önce morardi şimdi simsiyah olmuş kalcam. Karın guruldamasini bilemiyecem cmm ya bende yok.
 
Ferdakman bebeğinin kilosu iyi benim 27+2 de 1300 gramdi normal demişti. Şimdi 36+1 2740 gram. Bende acaba azmi diye düşünüyorum suan. Bu ara pek iştahım yok ondan bu ara pek kilo almamış sanırım çocuk. Bide bugün rahim ağzımı ölcmedi artık bekliycez dedi. Benim sezeryan doğum olacağı için 11 agustosa sezeryan randevusu verdi. Inşallah o güne kadar da bekler de en azından 3 kilo falan da olsa doğar. Ama artık bebek iyice assagiya indi baya bas ki hissediyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Haftaya cuma kontrole çağırdı tekrar
 
Hayrlisi ısallh cnm.senin adına sevindim.isallh bizde grrz o günleri.kilosuna iyi diyorlar evet.bakalim bu hafta nekadar aldı.
 
Kızlar merhaba 25 haftalık hamileyim 3 gün önce gece kasılmalarım başladı doktor muayne etti bebek iktirerek serviks uzunluğunu 3cm e indirmiş.adalat cronoya başlattı doktor ve yatış verdi.sabah öğlen akşam 2 şer tane adalat içiyorum.5 temmuzda usg de 3.65 di 24 temmuzda 3cm olmuş.bugün hüç kasılmam olmadı sadece tekmeliyor ama bu adalatı içmeden önce çok kötüydü.göbeğimin bi tarafından poposunu çıkarıp aşşağı doğru bastırıyordu.tal gibi oluyordu.bugün daha hiç yapmadı allahtan yaramaz kızım hep idrar keseme doğru vuruyor.inşallah bende sizler gibi 30u geçtiğimi görürümm.
 
Canım ilaçlarını kullan ve dinlen bol bol içini de ferah tut bende adalat kullanıyorum uzun zamandır sabah akşam kullanıyorum. Benim 1.5 cm 36. Haftamdayim. Doktorum yılanın başını küçükken ezdiğimiz için artık korkmaya gerek yok dedi. Doğum tabiki aniden başlayabilir ama 27. Haftada 1.5 cm olan rahim ağzı uzunlugum hala 1.5 cm. Yani Rabbimin izni ile geldim bugüne kadar :)) Sende sonuna kadar durucaksin inşallah
 
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.peki sizler herhangi bir erken dopuma karşı çantanızı hazır ettibiz mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…