Canım ilaçlarını kullan ve dinlen bol bol içini de ferah tut bende adalat kullanıyorum uzun zamandır sabah akşam kullanıyorum. Benim 1.5 cm 36. Haftamdayim. Doktorum yılanın başını küçükken ezdiğimiz için artık korkmaya gerek yok dedi. Doğum tabiki aniden başlayabilir ama 27. Haftada 1.5 cm olan rahim ağzı uzunlugum hala 1.5 cm. Yani Rabbimin izni ile geldim bugüne kadar :)) Sende sonuna kadar durucaksin inşallahKızlar merhaba 25 haftalık hamileyim 3 gün önce gece kasılmalarım başladı doktor muayne etti bebek iktirerek serviks uzunluğunu 3cm e indirmiş.adalat cronoya başlattı doktor ve yatış verdi.sabah öğlen akşam 2 şer tane adalat içiyorum.5 temmuzda usg de 3.65 di 24 temmuzda 3cm olmuş.bugün hüç kasılmam olmadı sadece tekmeliyor ama bu adalatı içmeden önce çok kötüydü.göbeğimin bi tarafından poposunu çıkarıp aşşağı doğru bastırıyordu.tal gibi oluyordu.bugün daha hiç yapmadı allahtan yaramaz kızım hep idrar keseme doğru vuruyor.inşallah bende sizler gibi 30u geçtiğimi görürümm.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.peki sizler herhangi bir erken dopuma karşı çantanızı hazır ettibiz miCanım ilaçlarını kullan ve dinlen bol bol içini de ferah tut bende adalat kullanıyorum uzun zamandır sabah akşam kullanıyorum. Benim 1.5 cm 36. Haftamdayim. Doktorum yılanın başını küçükken ezdiğimiz için artık korkmaya gerek yok dedi. Doğum tabiki aniden başlayabilir ama 27. Haftada 1.5 cm olan rahim ağzı uzunlugum hala 1.5 cm. Yani Rabbimin izni ile geldim bugüne kadar :)) Sende sonuna kadar durucaksin inşallah
Yaklaşık iki aydır valizim tam şekilde hazır :) Hatta premature bebeklere özel mama da koymuştum ama sanırım artık gerek kalmayacak ona :))Cevabın için çok teşekkür ederim canım.peki sizler herhangi bir erken dopuma karşı çantanızı hazır ettibiz mi
Kaç aylıksın canımYaklaşık iki aydır valizim tam şekilde hazır :) Hatta premature bebeklere özel mama da koymuştum ama sanırım artık gerek kalmayacak ona :))
36+3 haftaligim ay olarak 8 ayı geçtimKaç aylıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?