rahim filmi çekilenler lütfen yardım...!!

mervenur54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
60
25
3
35
pazartesi rahim filmi çekilicem ama çok korkuyorum hem sonuç kötü olursa diye hemde acısından herkes ağrılı olduğunu söylüyor aranızda bu filmi acı ve ağrısız çektirenler var mı?yani herkes de aynısı mı oluyor .birde filim çekildiği ay hamile kalma olasılığı yüksek diye duydum film çekildiği ay hamile kalan varmı ..;?

Benim çok agrimamisti iki defa ilaç verdiler ilkinde kapaliydi hiç hissetmedim tekrar ilaç bosalttilar açıldı acısı 2 dklik adet sancısı gibiydi hemn geçti ayağa kalktigimda hiç birseyim yoktu kanama dışında. bana drm o ay korunmami söyledi rontgenden yumurtalar zarar görmüş olabiliyor diye korunduk o ay

Ben çekilmedim ama biraz araştırdım ilk 3 ay hamile kalman çok yüksek..ağrıya gelirsek de aneztezili birde normal yapıyorlarmış ama herkes farklı söylüyor Ağrı için kimine Ağrı oluyor kimi de sadece adet Sancısı gibi diyor

Drm anestezi tavsiye etmedi çok kısa sürecek gerek yok yinede sen bilirsin dedi ona guvendim iyikide yapmamisim anestezi oturup kalkmam iki defa ilaca rağmen 10 dk sürdü

çok teşekkürler daha sorabilir miyim kanamanız ne kadar sürdü

Biz korunmadık o ay hamile kaldım..adet bitimi çekiliyor hgs yumurta oluşmadan önce yani yumurtaların radyasyon alması gibi bir durum söz konusu olmuyor

tarifsiz bir korku içindeyim 3 ayım klomen de eşimin spermleri felan çok güzel benim de yumurta oluyor zamanında çatlıyor her şey normal ama olmuyoooo son olarak rahim filmi dedi dr hem acısından hemde sonucundan korkuyorum(

Hiç korkma canım biz ilk onunla başladık tedaviye drm eğer kapaliysa boş yere ilaç kullanmayalim diye önce film çekti en dogrusunu yapmış ki kapalıydi iki tarafta çünkü yoksa boş yere umutlanacaktim her ay herzamanki gibi

Ben anestezili cekindim hic korktugum gibi olmadi uyudum uyandim hic degisiklik yok ama adetim ilk ay 20 gun gecikti yinede gebelik yoktu ikinci ay 13 gun gecikme ile hamile oldugumu ogrendim daha once catlatma yapmistim olmamisti gercekten hsg nin etkisi olabilir ins sende hemen hamile kalirsin canim

evet ya geçen ay o kadar ümitlendim ki 3 tane yumurtam çatladı ve dr nin dediği zamanlar es geçilmedi vs ALLAHIM o adet gelmedii bir türlü adet olduğumdaki o şok defalarca test ALLAH kimseye yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın

çok teşkkürler böle cvplar insana umut oluyor:)

Emin ol hiç acı falan hissetmeyeceksin.Ben rahim filmini hep ağrılı bir işlem diye biliyordum acı eşiğim de çok düşüktür. Drum rahim filmi istediğinde anestezi istediğimi söyledim. Çok kısa ve ağrısız bir işlem boşuna anestezi alma dedi.Yine de çok korktum hemen siteye girdim yazdım arkadaşlar da çok olumlu konuştu. Anestezi almadım iyi ki de almamışım.Gerçekten agri çekmedim hiç ve cok kısa sürdü. Yanında bir pedin olsun hafif kanama oluyor sonrasında. Boşu boşuna canını sıkıyorsun şimdi.O zaman bu kadar miydi diye söyliceksin kesin..:)

çok çok teşekkürler iyiki bu konuyu açmışım duyduklarım bana cesaret ve umut verdi hepinize çok teşekkürler

çok teşkkürler böle cvplar insana umut oluyor:)
Bende cok okumustum herkes ilk alti ay kalmis kesin bende kalirim dedim filmi cekindim ama ilk ay 20 gun gecikmesine ragmen olmayınca yine hayal kirikliklari herkes ayni olmuyor bende buda tutmayacak diye cok uzulmustum ama ikinci ay oldu cok sukur adetinde gecikme olsada calismalari kesme film sonrasi hic korunmana gerekde yok bence hemen basla calismalara 6 ay da bile kalan cok

çok çok teşekkürler iyiki bu konuyu açmışım duyduklarım bana cesaret ve umut verdi hepinize çok teşekkürler
Rica ederim canım ben de o zaman böyle sormuştum. İnan ki sadece moral vermek için abartılı yazmadım.Drun da gerek görmüyorsa gerçekten anestezi almana gerek yok.Çıkınca iyi ki anesteziyi almadım diyeceksin canm..

klomen kullnıyorum bugun adetimin 7 günü klomende son hapımıda içiçem birazdan pazartesi dr gidicem rahim filmi için inş sorun çıkmazsa yumurtalarımda varsa:))) korunmayı düşünmüyorum tabi dr ne der o var birde ağrı sancı işi olmazsa öle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…