- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi mervenur54
-
pazartesi rahim filmi çekilicem ama çok korkuyorum hem sonuç kötü olursa diye hemde acısından herkes ağrılı olduğunu söylüyor aranızda bu filmi acı ve ağrısız çektirenler var mı?yani herkes de aynısı mı oluyor .birde filim çekildiği ay hamile kalma olasılığı yüksek diye duydum film çekildiği ay hamile kalan varmı ..;?
ne kadar zaman olduki çekileli birde sonuç nasıldı?Canım ben Şişli echomar da çekildim. Fiyatı 500 lira.. ama çok memnun kaldım hiç canım yanmadı çok hafif adet sancısı şeklinde oldu o kadar..
bayılan ayılanları duyduktan sonra eski sistemde çekilmeye cesaret edemedim.. hamile de kalmadım..
hayırlısı olsun hakkında
Dört yıl önce çekildim iki tüpüm tıkalı çıktı dayanılamayacak bi ağrı duymadım geçen ay yine çekildim sağ tüpüm açıldı şuan üç buçuk haftalık hamileyimpazartesi rahim filmi çekilicem ama çok korkuyorum hem sonuç kötü olursa diye hemde acısından herkes ağrılı olduğunu söylüyor aranızda bu filmi acı ve ağrısız çektirenler var mı?yani herkes de aynısı mı oluyor .birde filim çekildiği ay hamile kalma olasılığı yüksek diye duydum film çekildiği ay hamile kalan varmı ..;?
ikinciye çekildiğiniz ay hamile mi kaldınız yani:)))Dört yıl önce çekildim iki tüpüm tıkalı çıktı dayanılamayacak bi ağrı duymadım geçen ay yine çekildim sağ tüpüm açıldı şuan üç buçuk haftalık hamileyim
Ben 21 ekimde çekildim 25 ekimde adet gördüm altı yıllık beklemeden sonra şuan hamileyim darısı başına hiç korkma gerilme zor bi işlem değil tüpüm kapalı diye zorlayarak çekmesine rağmen sıkıntı yaşamadımikinciye çekildiğiniz ay hamile mi kaldınız yani:)))
Yok bişey olmaz adet sonrası cekmelerindeki amaç adet dönemi rahim ağzı kanı tahliye etmek için açılmış olduğu için işlem esnasında orayı açmak için ekstra işlem yapıp can yakmamak vede gebelik olmayışından emin olmak ama ben adetten dört gün önce çekindim sağlık personeliyim kendi ısrarımla çekildi sonuçtan çok mutluyumTamda merak ettiğim konunun burda açılmış olması nasıl mutlu ediyor beni öncelikle hamile olan arkadaşlar Allah sağlıklı sıhhatlı vakti zamanında kucağınıza almak nasip etsin hayırlı evlat etsin inşallah...bende 22'sinde çektiricem iki farkı doktorda echomar'ı tavsiye etti acısız yeni bi sistem dediler sizdende duymak içimi rahatlattı tribe girmeye başladım kullanıcakları aletler falan gözümde canlanmaya başladı birşeyde ben sormak istiyorum adet bittikten üç gün sonra çekilmesi denmişti ama hesapladığım gibi olmadı dört gün sonra olsa bişey değişmez dimi yoksa randevüyü bi gün önceye almalımıyım ??
Rica ederim inşallah gönlünce olurda ben gibi hemen hamile kalırsınnesmertoglu çok teşekkür ettim aydınlandım ve rahatladım
bende iyiki açmışım bu konuyu gerçekten içime su serpildi diyebilirim inşaşşah sizinde benimde acısız geçer ve temiz çıkar sonuç olarak burdan gebelik haberlerimizide veririz inşallah:)Yok bişey olmaz adet sonrası cekmelerindeki amaç adet dönemi rahim ağzı kanı tahliye etmek için açılmış olduğu için işlem esnasında orayı açmak için ekstra işlem yapıp can yakmamak vede gebelik olmayışından emin olmak ama ben adetten dört gün önce çekindim sağlık personeliyim kendi ısrarımla çekildi sonuçtan çok mutluyum
Nasıl açıldı tüpünüz kapalıykenDört yıl önce çekildim iki tüpüm tıkalı çıktı dayanılamayacak bi ağrı duymadım geçen ay yine çekildim sağ tüpüm açıldı şuan üç buçuk haftalık hamileyim
Anestezi ile cekildim.pazartesi rahim filmi çekilicem ama çok korkuyorum hem sonuç kötü olursa diye hemde acısından herkes ağrılı olduğunu söylüyor aranızda bu filmi acı ve ağrısız çektirenler var mı?yani herkes de aynısı mı oluyor .birde filim çekildiği ay hamile kalma olasılığı yüksek diye duydum film çekildiği ay hamile kalan varmı ..;?
İlk hsg de çift taraflı tıkalı çıktı geçen ay tekrarladım çünkü dört yıl hiç korunmadığım halde hamile kalamadım yumurtlama olup sperm testi normal çıktığı halde. Geçen ayki hsg de sağ tüpüm açıldı ve bu ay hamile kaldımNasıl açıldı tüpünüz kapalıyken
geçmiş olsun inşallah sonuç temiz çıkmıştırBugün çekildim,anestezi yapmadılar ama yarım saat önce kas gevşetici ve sakinleştiri iğne yaptılar. Hiç acı duymadım diyemem ama abartılı yorumlar yüzünden çok korkmuştum,fakat aman aman bişey de değildi. İğneden bile korkan birisi olarak gönlünüz rahat olsun derim. Sadece aletlerin acısı var,ilaç verilince ağrım bile olmadı
2 kez cektirdim tuplerinde tikaniklik varsa ilaci verirken adet sancisi gibi bisey hissediyorsun.dönuste arabami kullanarak döndüm..elbette tuplerin acilmis olcagindan gebelik ihtimalin yukseliyor.pazartesi rahim filmi çekilicem ama çok korkuyorum hem sonuç kötü olursa diye hemde acısından herkes ağrılı olduğunu söylüyor aranızda bu filmi acı ve ağrısız çektirenler var mı?yani herkes de aynısı mı oluyor .birde filim çekildiği ay hamile kalma olasılığı yüksek diye duydum film çekildiği ay hamile kalan varmı ..;?
Anesteziye hiç gerek zor hiç ama hiç ağırmıyor eğer vajinusmus değilseniz normal doktor muayenesindenbir farkı yok büyütmeyin gözünüzde 5 dakika sürüyorpazartesi rahim filmi çekilicem ama çok korkuyorum hem sonuç kötü olursa diye hemde acısından herkes ağrılı olduğunu söylüyor aranızda bu filmi acı ve ağrısız çektirenler var mı?yani herkes de aynısı mı oluyor .birde filim çekildiği ay hamile kalma olasılığı yüksek diye duydum film çekildiği ay hamile kalan varmı ..;?
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Benimde iki hafta önce sağ tüpüm tıkalı çıktı yani böyle tekrar rahim filmi çekilsem ne biliyim kendiliğinden açlıyor yani umut oldun bana senin ilkinde tıkalıydı ikincisinde açıldı ne güzel yaİlk hsg de çift taraflı tıkalı çıktı geçen ay tekrarladım çünkü dört yıl hiç korunmadığım halde hamile kalamadım yumurtlama olup sperm testi normal çıktığı halde. Geçen ayki hsg de sağ tüpüm açıldı ve bu ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?