rahim filmi çekilenler lütfen yardım...!!

Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına Ben tek tüple hamile kaldım sol hala kapalı

kızlar sonunda bugun filmimi çekindim canım yanmadı diyemem ama bnm adetim sancılı geçtiği için o an olan acı ve ağrı yabancı gelmedi şuan evdeyim iyiyim hafif ağrım var fakat abartılı değil tabi en önemli kısmı sonuç korktuğum gibi olmadı olmadı tüplerim açıkmış ve solda hafif tıkanıklık vardı ilaçla açıldı ve dr sansımız %50 açıldı dedi ve korunup korumamak size kalmış sizi kendi halinize bırakıyorum bu ay dedi:) bu raya kadar her şey yolunda şükürler olsun ... şimdi sıra rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma sansı ne oluyor onu denemeye geldi..:)inşallah burdan hamile haberini vermekte nasip olur ben bu konuyu açtığımda bana cevap verip tecrubelerini paylaşan herkeze teşekkürler...

İnşallah en doğru zamanda hamile kalir bizide mutlu edersin canim haberdar et burdan ☺

Öncelikle geçmiş olsun en azından kafan rahatlamıştır.bende 21 haziranda hsg çekilmiştim. Çok şükür ki açık çıkmıştı. Kafam rahatlamıştı dr um 10 gün ilişki yasak demişti enfeksiyon falan olmasın diye ama biz 1 hafta sonra birlikte olmuştuk çocuk olsun diye değil ama 2 3 ay sonra deneriz artık çocuğu diyorduk. Çünkü çok yıpranmıştım psikolojik olarak ama daha 1 ay geçmeden 15 temmuzda hamile olduğumu öğrendim.
Allah size de en kısa sürede bu güzel duyguyu nasip eder inşallah

Bende rahim filmi cektirdigim ay hamile kalmıştim . Ama bebeğim 9 haftalık iken 3 ay önce kalbi durdu. Şimdi genetik testler in sonuçlarını bekliyoruz tekrar bebek için. Benim yaşım 39 olduğu için testler in yapılması gerekiyordu. kısmet herşey.

çok güzel umut olyorsunuz inşallah böle şeyler duydukça daha seviniyor insan umarım ALLAH nasip eder birtek bana değil dileyen herkeze

düşük yapmak zor yani bedenen ayı tabi ama insanı ruhsal olarak yıpratıyor umarım en iyi şekilde atlatırsınız bende geçen yıl haziranda ikiz düşürdüm sonrasındada olmadı işte bir buçuk yıl olucak korunmuyoruz ama olmadı 3 aydır tedavideyiz bakalım rahim filmi şuanki umudumuz inşallah ve en kısa zamanda inşallah sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle burdan birkez daha tecrübelerini paylaşan yanlız bırakmayan herkeze sonsuz teşekkürler...

Geçmiş olsun. Bende haziran ayında anestezili çektirmiştim. Filmden sonra 1 kere regl oldum daha sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sizde hemencecik hamile kalırsınız :)

Geçmiş olsun. Bende haziran ayında anestezili çektirmiştim. Filmden sonra 1 kere regl oldum daha sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sizde hemencecik hamile kalırsınız :)
ya ben böle duydukça fazla mı ümitleniyorum acaba :)) inşallahhh ya tek duammm

ya ben böle duydukça fazla mı ümitleniyorum acaba :)) inşallahhh ya tek duammm
Ama en önemli şey kafaya takmamak. Rahim filmi çekildim şimdi hemen hamile kalırım diye beklemiceksin. Mesela ben aşılama yaptırmak için çektirmiştim. Eşimde problem vardı. Filmi çektirdikten sonra karar değiştirip tüp bebek yaptıracaktık. Yani kafada hamilelik çocuk fikri falan yoktu çok uzaktı bize. O arada olmuş. :))

Hsg çektirdim yeni eve geldim anestezili oldugu icin bişey hissetmedim şimdi hafif kasiklarimda agri ve hafif lekelenmem var doktor herseyin normal olduğunu soyledi

Hsg çektirdim yeni eve geldim anestezili oldugu icin bişey hissetmedim şimdi hafif kasiklarimda agri ve hafif lekelenmem var doktor herseyin normal olduğunu soyledi
Geçmiş olsun inşallah güzel olaylara vesile olur. Soğuktan sakın ve bu arada duş alırsan ayakta al duşu bikaç gün ağrı kanama normal hatta bende idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ama hemen sonra hamile kaldım o yüzden folik asit kullanmaya başlayabilirsin

Canım sadece ilac verilirken adet agrısı gibi kasıklarında agrı oluyor 2 dk sürüyor oda, bende cok korkmuştum nette okuduklarımdan gozumde buyutmusum kendi kendime :)

Sağol canim inşallah bakalim artık yarin göstericem sonuçlari doktora

Merhaba canim bende pazartesi çekildim film.. Banada 10 gün ilişki yasağı koydu anlamadım bende niye diye düşünüyordum.. Peki sen ikinci ay mı hamile kaldın canım

Bende yeni çektirdim ama özellikle sordum bi yasak yada dikkat etmem gereken bişey var mı diye kesinlikle yok normal hayatınıza devam edebilirsiniz dediler adetten hemen sonra yumurtlamaya başlamıyoruz ki hem kafam karıştı şimdi

Canım çok sevindim filmden sonra hamile kalışsın. Bende pazartesi çekildim ve banada doktorum 10 gün yasak koydu. 10 gün sonra yumurtlama geçiyor. Bende bir hafta sonra deneyelim diye düşündüm senin gibi kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…