rahim filmi çekilenler lütfen yardım...!!

Canım çok sevindim filmden sonra hamile kalışsın. Bende pazartesi çekildim ve banada doktorum 10 gün yasak koydu. 10 gün sonra yumurtlama geçiyor. Bende bir hafta sonra deneyelim diye düşündüm senin gibi kararsızım

Anestezili mi çektirdin canım ben anestezili çektirdim o yüzden mi diye düşünüyorum sonuç göstermede soramadım tam ayılmadığım için eşim dedi yasakmış 10 gün diye.. Sana ne dediyse onu uygula canım bizde öyle yapıcaz

Bence yumurtlama günün de geçiyorsa 10 gün bekleme hiç. Bana antibiyotik vermişti 1 hafta kullandım biter bitmez denedik ki büyük ihtimal de o zaman tuttu bebişimiz
Allah size de nasip eder inşallah en kısa zamanda

slm bayanlar bende 18 kasımda çektiridim ağrısız adet sancısı gibiydi çok korkmuştum ama o kadar olmadı kanamamda az oldu. ve filmden sonra eşim iş için mersine gitti ve tamda yumurtlama zamanımdı artık sonrakı aya kaldı yada belki nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Banada bi ilac verdi oda pazartesi bitecek o zaman o yüzden demiş olabilir bana da.. inşallah canım saol dualarını eksik etme..

Selam kızlar bende birşey sormak istiyorum bilgisi olan yada başına böyle birşey gelen varmı normal yolla hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu mart ayında ondan sonrada birşey olmadı iki aydirda klomen kullandım oda olmadı acaba benim tuplerimde kapalı olabilir mi flim cektirsemmiki

Merhaba arkadasalar benden de rahim filmi istendi adetim bittiğinde gidip cektirecem inşallah ama cok korkuyorum ben 8 ay once uc haftalik düşük yaptim dr bana kimyasal gebe olduğunu söyledi o zamandan beri gitmedigim dr kalmadi kullanmadigim ilac kalmadi ama hamile kalamiyorum iki yillik evliyim bana yardimci olurmusunuz bilgisi olan buraya yazabilir mi?

Rahim filmini çektirmende fayda olur, tıkalı olmasa bile rahim filminde içeri verilen ilaç herhangi bi yapışıklık vs varsa onları da temizliyor o yüzden rahimi tüpleri hamile kalmaya daha müsait hale getiriyor.
İnşallah tüplerin açık ve herşey normal çıkar, en azından kafan rahat eder sonrasında da hamile kalırsın Allah'ın izniyle

Iyi aksamlar arkadaslar dr mehmet alicik hakkinda bilgisi olan varmi herkez cok iyi diyor arkadaslarim filan bend yarin icin randevu aldim yarin gidecem bakalim ne diyecek

Selam kızlar. Ben de az önce rahim filmi çekindim. Doktorum çok iyi çok anlayışlıydı. Hafif adet sancısı gibi oldu oda 45 saniye sürdü. Tüplerimde de sıkıntı yokmuş. Korktuğum gibi değildi yani. Bana doktorum 1 ay korun dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum kararsızım. Fikir veriiin

Kızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…