Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

selam kızlar izmirde hsg çektirebileceğim acısız bir yer var mı acaba çok korkuyorum c kollu makina varmış ama bilgisi olan var mı?

anladım canım...yumurta takibine bu ay başlayacağız adetin 3.günü kan alacak klomene başlayacakmışız 5 ay boyunca yumurta takibi yapmadı canım doktor

Nasıl yumurta takibi yapmadı yaaaa...!!! Bu doktorları anlamak mümkün değil.Ben başlar başlamaz yumurta takibiyle başladım..Klomende kesin yumurta takibi yapılması lazım.Ona göre çatlatma iğnesi veren doktorlar oluyor.Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.

malesef canım hiç güvenim kalmadı bu doktora tahlilleri yaptırdıktan sonra eğer tatmin olmazsam başka bir doktora gidicem yeterince zaman kaybettim artık zaman kaybetmek istemiyorum.bunlar nasıl alıyor bu diplomaları anlamıyorum

Bazı şeyleri sen iste doktorundan bilinçli olduğunu görsün.Nede olsa anlamadığımızı düşünüp zamana bırakıyorlar. Ben doktoruma gittiğimde çat çat söylüyordum.Rahim filmini dahil ben istedim.Kendide saolsun karşı gelmedi düşüncelerime saygı duydu. Eger gerek yok derse kesinlikle doktorunu değiştir..Ben tedaviye başlar başlamaz doktoruma dedim zaman kaybetmek istemiyorum.Canım bide folik asit hapına başla..Gebelikten 3 ay önce başlanmalı..Ben geç kaldım.Hamile olduğumu öğrendiğimde kullanmaya başladım.

canım çok teşekkür ederim yardımın için yaklaşık bi hafta sonra gidicem yazdırıcam reçeteye folik asiti

merhaba arkadaşım eşim varikosel aml.oldu demişsin bizde eşimle 13 aydır bebek istiyoruz olmuyor ben de bütün tahliller ve hsg yapıldı temiz çıktı eşimde sperm testi yaptırdı o da çok güzel çıktı. adetlerim düzenli yumurtlama ve çatlama oluyor ama rabbim kısmet etmedi daha. bu varikosel nedir tam olarak bunun için eşimin hangi bölüm doktoruna gitmesi gerekiyor beni biraz bilgilendirir seniz sevinirim

Sperm normal cıktıysa varikosel yoktur.ürolojiye gidip doppler filmi cekiliyor.yani testis filmi..varikosel bir nevi varis cnm kan akısı olmadıgı için sperm uretimi yeteri kadar olmuyor.

Sperm normal cıktıysa varikosel yoktur.ürolojiye gidip doppler filmi cekiliyor.yani testis filmi..varikosel bir nevi varis cnm kan akısı olmadıgı için sperm uretimi yeteri kadar olmuyor.

anladım canım sperm testimiz çok iyi hatta doktor kadın doğum da üroloji doktoruda öyle dedi yani şimdi gerek kalmaz mı diyorsunuz gitmelimi doktora diye kararsız kaldım açıkçası .
az çok anlarsınız beni bir çıkar yol bir umut tutnacak dal arar olduk

Gitmekte yarar var tabi canım zaman kaybetmemiş olursunuz. her dr aynı yorumlamıyor.
Birde ovulasyon testi kullan canım.
Ben yaza kadar bekliycem o zaman ameliyatın 1 senesi doluyor. Olmadı asılama deniyecegiz.
Birde sperm sonuçlarını dr bulent tırasa sorsana bakalım o ne diyecek

Hadi hayırlısı canım..Ama bulamazsan vede agrı eşiğin düşükse korkun varsa anestezili yaptır cok rahat..
izmir karabağlarda ibni sina tıp merkezi varmış bi arkadaş sağolsun tavsiye etti aradım konuştum 5 dklık bişey için doktorumuz anesteziyi uygun bulmuyor cesaret verici iğne yapıyor sonra çekiyor doktorumuz dedi 300 tlmiş içime sindi oraya yaptırcam bakalım

Arkadaşlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk cok şükürrrrr:) tam tamına 7+2 günlüğüz..Allahımm cok güzel bir duyguymuşşş..Mevlam sizede yaşatsın inşallah..Bu topik herkese ugur getirsin..

inşallah canım aminnn ,Seninde kucağına almayı nasip etsin,belirtilerin oldu mu ?
ne kadar zaman sonra oldu tedavi oldun mu?

inşallah canım aminnn ,Seninde kucağına almayı nasip etsin,belirtilerin oldu mu ?
ne kadar zaman sonra oldu tedavi oldun mu?

Canım 6 ay klomen kullandım ama boşa gitti..Yumurtlamam oluyordu ama bir türlü döllenmem olmuyordu..Sonrasında iğneye geçmeden rahim filmi istedim doktorumdan, kendiside zaten söylemişti..1 aralıkta çekildim...tek tüpüm kapalıymış film sayesinde cok şükür açıldı..Aynı ay hamile kaldım:) İnan hiç bir şey kullanmadan kendiliğinden..sözde iğneye geçecektik gerek kalmadı...:) Bu arada rahim filminizi adetinizin 5. yada 6. günü çektirin..Yumurtalama zamanına girmeden..Hamile kalma şansınız daha cok artar..Darısı sizlere olsun inşallah...

ayyy çok sevindim bende bu ay çektircem kararımı verdim ama serophene yi 3 ay kullan gel dedi ya doktorum 2 ay kullanıp çektircem acaba doktora gitmeme gerek var mı kist falan olmuş mu diye bakmasına gerek var mı yoksa direk gidip hsg çektirmeli miyim?

Canım doktoruna tabiki git..adetin 5. yada 6. günü çektir..Yumurtalıklarına tekrar bir baktır..Sen işini sağlama al..Birde filmden sonra bir kaç gün ilişkiye girilmicek..doktorun zaten sana söyler..benimki 1 hafta korun demişti..cünkü antibiyotik vede mantar hapı kullandım..enfeksiyon kapmaması adına..o sırada bol bol kuru incir ceviz ye canım...yumurtalıkların çalışsın..sonrada haftada 2-3 kez ilişkiye girin.....Bu arada size şu kadarını söyleyebilirim döllenme olduktan sonra sık sık idrara çıkmaya başlıyorsunuz bilginiz olsun.. bu bendeki en büyük belirti olmuştu..inşallah bu ay tutar canımm..:) güzel haberlerini bekliyorum..

tamam canım teşekkür ederim ,inşallah bu ay tutar da hsg ye bile gerek kalmaz ayy ne kadar mutlu olurdum ya,Allah büyük
bende 1 hafta önce 5 gün süre ile sık sık çıktım ama son zamanlar o kadar sık çıkmıyorum ,herşeyden nem kapar oldum :)

Gercekten insan öyle oluyor bir zaman sonra kendini dinlemeye baslıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…