Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Canım regl günün ne zaman??

Arkadaşlar daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama hurma poleni vede balı karıştırıp yemekte cok iyi geliyormuş.Bir arkadaşım rahim filminden sonra sadece bunu yaptı oda gecen ay hamile kaldı:)

6 Şubat canım bat

Az kalmış hadi bakalım..:))Bu arada adetlerin düzenlimi?? benim adetim düzenli değildi illaki 5-6 gün geçerdi..zaten bebeğimizde geç döllenmeyle oldu:) 23 aralıkta adet olmam gerekirdi..31 aralığa kadar olmadım test yaptım çıkmadı. 6 ocak tarihinde cift çizgiyi gördüm..beklenen adet tarihinden tam 14 gün sonra ögrendim.O YÜZDEN DİKKATLİ OL CANIM.

ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben pcoyum ama düzenli adet oluyorum bakalım serophene içtim 2.ayımdı,ov tuttum değerlendirk gersi Rabbime kalmış inşallah birgün bende hamileyim diyebilirim
sizin belirtiniz oldu mu?

Saol canım benim, darısı sana inşallah..Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..:)) Benim 1 hafta kala belirtilerim sık idrara çıkma( yarım saatte bir ) ne oluyor diyordum..:) sabah uyandığımda mide bulantısı ama kusma yok..Anlık gelip gidiyordu cubuk kraker yiyordum.. Ben bu ikisini ilk defa gecen ay cok fazla yaşadım..daha sonra göğüste hassasiyet adet günüm geçtikten sonrada belim cok ağrıdı.. canım inanırmısın zaten adetle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı oluyor..Acaba adetmi oluyorum diyosun ama gelen giden olmuyor:)

Su rahim filmini bir an önce cektirebilsem de bakalm bizde ne sorun var cok merak ediyorum

Canım ihmal etme..Bak benim gibi 1.5 yıldır evli olan bir arkadaşımada söyledim rahim filmini..Çektirdi vede hamile kaldı. Eger eşlerde problem yoksa kadınların muhakkak rahim filmi çekilmesini istiyorummm.Gerçekten hamilelik şansını cok artırıyor..Ben pkoluyum normalde tedavisiz zordu gebelik..rahim filminden sonra gerek bile kalmadı cok şükür..Tabi her şey Allahtan..

Esim de sayı düsüklügü cıktı doktor hic olmaz diye birsey söylememis tabi rabbim bilir olup olmayacagını bu ay esim tekrar test yaptıracak iste bende adet günümü bekliyorum rahim filmi icin hakkımızda hayırlısı insallah rabbim bizi cok yormadan sevindirir

Hayırlısı olsun canımm..İnşallah bir an önce hamile kalırsın..Sayı düşüklüğü o kadar sorun edilecek bir durum değil..İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın. Olmazssa aşılamayla şansınız cok artar..Ama hepsinden önce senin rahim filmin önemli..

Rahim filmi FİYATLARI..

ist anadolu Medivia Hos. 60tl doktor muayene 400 anestesisiz 600 tl anestesizili

ist avr medipol mega doktor muayane ( op-doc-prof degisiyor fiyat) 400tl c kollu rontgen

medical park gop muayene gerekmiyor 400 tl

Bati bahat hastanesi ikitelli muayene 40tl rahim filmi 320 tl

Bahcelievler Betatom 400 tl

Hekimoglu Goruntuleme Merkezi
350 tl (agrisiz teknik)

Bağcılar Safa hastanesi 285 tl sanırım muayne ücreti ayrı

İlgi hastanesi 290 tl

Esenler avicen 350 tl

Sultanbeyli saygi hastanesi(anadolu)
400 tl anestesisiz 500 tl anestezili

Rahim filmi çektiren arkadaşlar diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına bulundukları ilde ne kadara çektirdiklerini yazarlarsa daha iyi yardımcı olmuş oluruz..

Ben, Gaziantepte anestezili 300 tl ye çektirmiştim.

cok tesekkurler, bizlere de dua edin

İnşallah canım sagol snde saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın inşallah

Bu ay cektircem nasip olursa rahim filmini

İlgi hastanesi anestezili 350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…