tamam canım teşekkür ederim ,inşallah bu ay tutar da hsg ye bile gerek kalmaz ayy ne kadar mutlu olurdum ya,Allah büyük
bende 1 hafta önce 5 gün süre ile sık sık çıktım ama son zamanlar o kadar sık çıkmıyorum ,herşeyden nem kapar oldum :)
6 Şubat canım batCanım regl günün ne zaman??
6 Şubat canım bat
ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAz kalmış hadi bakalım..:))Bu arada adetlerin düzenlimi?? benim adetim düzenli değildi illaki 5-6 gün geçerdi..zaten bebeğimizde geç döllenmeyle oldu:) 23 aralıkta adet olmam gerekirdi..31 aralığa kadar olmadım test yaptım çıkmadı. 6 ocak tarihinde cift çizgiyi gördüm..beklenen adet tarihinden tam 14 gün sonra ögrendim.O YÜZDEN DİKKATLİ OL CANIM.
ne güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben pcoyum ama düzenli adet oluyorum bakalım serophene içtim 2.ayımdı,ov tuttum değerlendirk gersi Rabbime kalmış inşallah birgün bende hamileyim diyebilirim
sizin belirtiniz oldu mu?
Su rahim filmini bir an önce cektirebilsem de bakalm bizde ne sorun var cok merak ediyorum
Esim de sayı düsüklügü cıktı doktor hic olmaz diye birsey söylememis tabi rabbim bilir olup olmayacagını bu ay esim tekrar test yaptıracak iste bende adet günümü bekliyorum rahim filmi icin hakkımızda hayırlısı insallah rabbim bizi cok yormadan sevindirirCanım ihmal etme..Bak benim gibi 1.5 yıldır evli olan bir arkadaşımada söyledim rahim filmini..Çektirdi vede hamile kaldı. Eger eşlerde problem yoksa kadınların muhakkak rahim filmi çekilmesini istiyorummm.Gerçekten hamilelik şansını cok artırıyor..Ben pkoluyum normalde tedavisiz zordu gebelik..rahim filminden sonra gerek bile kalmadı cok şükür..Tabi her şey Allahtan..
Esim de sayı düsüklügü cıktı doktor hic olmaz diye birsey söylememis tabi rabbim bilir olup olmayacagını bu ay esim tekrar test yaptıracak iste bende adet günümü bekliyorum rahim filmi icin hakkımızda hayırlısı insallah rabbim bizi cok yormadan sevindirir
cok tesekkurler, bizlere de dua edinRahim filmi çektiren arkadaşlar diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına bulundukları ilde ne kadara çektirdiklerini yazarlarsa daha iyi yardımcı olmuş oluruz..
Ben, Gaziantepte anestezili 300 tl ye çektirmiştim.
cok tesekkurler, bizlere de dua edin
İnşallah canım sagol snde saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın inşallahHayırlısı olsun canımm..İnşallah bir an önce hamile kalırsın..Sayı düşüklüğü o kadar sorun edilecek bir durum değil..İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın. Olmazssa aşılamayla şansınız cok artar..Ama hepsinden önce senin rahim filmin önemli..
Bu ay cektircem nasip olursa rahim filminiHayırlısı olsun canımm..İnşallah bir an önce hamile kalırsın..Sayı düşüklüğü o kadar sorun edilecek bir durum değil..İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın. Olmazssa aşılamayla şansınız cok artar..Ama hepsinden önce senin rahim filmin önemli..
İlgi hastanesi anestezili 350Rahim filmi çektiren arkadaşlar diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına bulundukları ilde ne kadara çektirdiklerini yazarlarsa daha iyi yardımcı olmuş oluruz..
Ben, Gaziantepte anestezili 300 tl ye çektirmiştim.
Kullanılan aletler nasıl?İlgi hastanesi anestezili 350
Ne zaman cektirdiniz ?İlgi hastanesi anestezili 350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?