- 8 Ocak 2015
- 274
- 89
- 73
- 36
Anestezili oldugum icin hicbi alet gormedimNe zaman cektirdiniz ?
Anladım sagolun kararsızım valla adet olana kadar karar vermem gerekiyor haftaya kadar yani çok kararsızım :/Anestezili oldugum icin hicbi alet gormedim2 ay once cektirdim narkoz verildi uyandigimda asansorde odaya cikariliyordum hemsire islem bitti uyanin artik diyordu yani hicbisey hissetmedim hastaneden de memnun kaldim dr ve teknik ekip bayan islemden sonra basortumu bile basima baglamislar ozellikle tesettürluysen ilk tercihin burasi olsun
Anladım sagolun kararsızım valla adet olana kadar karar vermem gerekiyor haftaya kadar yani çok kararsızım :/
Bence aklinda duracağına yaptir bisey cikmaz insalallah kafan rahatlar cikarsada caresine bakarsin yani her halukarda zaman kazanmis olursun bende bi artisi olmadi ama olan arkadaslar olmus doktorumda soylemisti ilk aylar karin icine bosaltilan sividan dolayi hamilelik ihtimali artiyor diyeAnladım sagolun kararsızım valla adet olana kadar karar vermem gerekiyor haftaya kadar yani çok kararsızım :/
Siz nerde cektirdiniz rahim filmini?Bende 21 ocakta hsg cekildim anestezi li olmadı. Çok ağrı da hissetmedim adet sancısı gibi 1 dakika bile sürmedi işlem. Sonrasında da ağrım olmadı. Adetime 10 gün var. 7 aydır istiyoruz. Tuplerim açık çıktı ama eşimin Sperm inde hareket sorunu var %25 biraz daha bekler sem normal yolla olabileceğini söyledi doktorum ama ben aşılama yaptircam bu ay
Gecmis olsun.Ben vanda özel hastanede kadın doğum doktorum çekti. Eli çok hafifti gerçekten ne kadar çok teşekkür ettim kendisine
Canim rahim fiminden sonra hamile kaldin mi bende 15 aylik evliyim ama hala kalamadm ocakta klomen aldm oda olmadi bu ay kullanmycam martta film istycem iyi mi film cektrmek gercektenBen vanda özel hastanede kadın doğum doktorum çekti. Eli çok hafifti gerçekten ne kadar çok teşekkür ettim kendisine
Gerçektende rahim filminden sonra hamile kalan var benim adetime 10 gün var ama esimde Sperm hız dusuklugu var ben oyüzden hamile kalamiyorum. Sana tavsiyem esin test yaptirsin eğer onda sorun yoksa gönül rahatlığıyla cektircem filmini ufak tefek yapisiklik lar yada tıkanıklık olabiliyor bu sayede açılmış olur.Canim rahim fiminden sonra hamile kaldin mi bende 15 aylik evliyim ama hala kalamadm ocakta klomen aldm oda olmadi bu ay kullanmycam martta film istycem iyi mi film cektrmek gercekten
Canm cok saol esim sperm testi yaptrdi gecen sene hicbisey cikmadi tertemz dedi doktor benm yumurtaliklarimda sorun var pco yani onada iyi geliyo muGerçektende rahim filminden sonra hamile kalan var benim adetime 10 gün var ama esimde Sperm hız dusuklugu var ben oyüzden hamile kalamiyorum. Sana tavsiyem esin test yaptirsin eğer onda sorun yoksa gönül rahatlığıyla cektircem filmini ufak tefek yapisiklik lar yada tıkanıklık olabiliyor bu sayede açılmış olur.
Canim rahim fiminden sonra hamile kaldin mi bende 15 aylik evliyim ama hala kalamadm ocakta klomen aldm oda olmadi bu ay kullanmycam martta film istycem iyi mi film cektrmek gercekten
Arkadaslar bisey sorucam ben bariz adet oldum ama mide bulantisi bas donmesi vardi herkes üstüne gormussundur belki test yap dediler idrar testi yaptim pozitif cikti böyle bisey mümkün olabilirmi ki?
Ama sen adet olmadin ki canim lekelenme seklinde degil bildigin adet oldum belirtiler olmasa hayatta test yapmazdimCanım olabilir tabiki..bak bendede geç döllenme oldu ..yarın git kan testi yaptır:) hadi hayırlısı inşallah..
Bence hemen doktora git ama üzerine görmede olabilir.Ama sen adet olmadin ki canim lekelenme seklinde degil bildigin adet oldum belirtiler olmasa hayatta test yapmazdim
testinin resmini atsana allah korusun dusuk yapiyo da olabilirsinAma sen adet olmadin ki canim lekelenme seklinde degil bildigin adet oldum belirtiler olmasa hayatta test yapmazdim
Testi attim canim ilkde bisey yoktu yarim saat sonra baktigimda ikinci cizgi belirmisti sanirim adet oldugum icin hic inandirici gelmiyor banatestinin resmini atsana allah korusun dusuk yapiyo da olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?