Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Ne zaman cektirdiniz ?
Anestezili oldugum icin hicbi alet gormedim2 ay once cektirdim narkoz verildi uyandigimda asansorde odaya cikariliyordum hemsire islem bitti uyanin artik diyordu yani hicbisey hissetmedim hastaneden de memnun kaldim dr ve teknik ekip bayan islemden sonra basortumu bile basima baglamislar ozellikle tesettürluysen ilk tercihin burasi olsun

Anladım sagolun kararsızım valla adet olana kadar karar vermem gerekiyor haftaya kadar yani çok kararsızım :/

Anladım sagolun kararsızım valla adet olana kadar karar vermem gerekiyor haftaya kadar yani çok kararsızım :/
Bence aklinda duracağına yaptir bisey cikmaz insalallah kafan rahatlar cikarsada caresine bakarsin yani her halukarda zaman kazanmis olursun bende bi artisi olmadi ama olan arkadaslar olmus doktorumda soylemisti ilk aylar karin icine bosaltilan sividan dolayi hamilelik ihtimali artiyor diye

Bende 21 ocakta hsg cekildim anestezi li olmadı. Çok ağrı da hissetmedim adet sancısı gibi 1 dakika bile sürmedi işlem. Sonrasında da ağrım olmadı. Adetime 10 gün var. 7 aydır istiyoruz. Tuplerim açık çıktı ama eşimin Sperm inde hareket sorunu var %25 biraz daha bekler sem normal yolla olabileceğini söyledi doktorum ama ben aşılama yaptircam bu ay

Siz nerde cektirdiniz rahim filmini?

Ben vanda özel hastanede kadın doğum doktorum çekti. Eli çok hafifti gerçekten ne kadar çok teşekkür ettim kendisine

Ben vanda özel hastanede kadın doğum doktorum çekti. Eli çok hafifti gerçekten ne kadar çok teşekkür ettim kendisine
Canim rahim fiminden sonra hamile kaldin mi bende 15 aylik evliyim ama hala kalamadm ocakta klomen aldm oda olmadi bu ay kullanmycam martta film istycem iyi mi film cektrmek gercekten

Canim rahim fiminden sonra hamile kaldin mi bende 15 aylik evliyim ama hala kalamadm ocakta klomen aldm oda olmadi bu ay kullanmycam martta film istycem iyi mi film cektrmek gercekten
Gerçektende rahim filminden sonra hamile kalan var benim adetime 10 gün var ama esimde Sperm hız dusuklugu var ben oyüzden hamile kalamiyorum. Sana tavsiyem esin test yaptirsin eğer onda sorun yoksa gönül rahatlığıyla cektircem filmini ufak tefek yapisiklik lar yada tıkanıklık olabiliyor bu sayede açılmış olur.

Canm cok saol esim sperm testi yaptrdi gecen sene hicbisey cikmadi tertemz dedi doktor benm yumurtaliklarimda sorun var pco yani onada iyi geliyo mu

Arkadaslar bisey sorucam ben bariz adet oldum ama mide bulantisi bas donmesi vardi herkes üstüne gormussundur belki test yap dediler idrar testi yaptim pozitif cikti böyle bisey mümkün olabilirmi ki?

Canım bende senin gibi 18 aylık evliyim..şuan 2 aylık hamileyim. 6 ay klomen kullandım boşu boşuna..rahim filminin arkasından ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım..zaman kaybetmeden çekilmeni tavsiye ederim..

Arkadaslar bisey sorucam ben bariz adet oldum ama mide bulantisi bas donmesi vardi herkes üstüne gormussundur belki test yap dediler idrar testi yaptim pozitif cikti böyle bisey mümkün olabilirmi ki?

Canım olabilir tabiki..bak bendede geç döllenme oldu ..yarın git kan testi yaptır:) hadi hayırlısı inşallah..

Iste uzerine gorme lekelenme seklinde olur ya kafam o yuzden karisiyo belki test yanlis sonuc verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…