Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Bide parlodel kullaniyorum prolaktini dusurmek icin testin yanlis sonuc vermesine sebep olur mu acaba

Canım bende senin gibi 18 aylık evliyim..şuan 2 aylık hamileyim. 6 ay klomen kullandım boşu boşuna..rahim filminin arkasından ilaçsız kendiliğinden hamile kaldım..zaman kaybetmeden çekilmeni tavsiye ederim..
Cok saol canim zaten bende vazgectm bi ay kyllandm olmadi bende biraktm martta film cekilcem jarar verdm

Kızlar bir aya yakın sol göğsüm de agri elleyince sızlıyor bir de sanki büyüme var ve ne yersem yiyeyim dilim de burukluk oluyor neden acaba bilgisi olan var mi?

Arkadaslar bende aşılama için hsg cektirdim 29 ocakta çeken doktor sonucun temiz tüplerin açık dedi umutlandirdi beni ama sonuca bakan doktor tuplere geçiş var ama karın içine yayıldığı görülmüyo dedi benimde içim rahat etmedi bide kendi doktoruma gösterdim oda aynısını söyledi karın içine yayıldığı görülmüyo dedi
Bu ay tekrar çekilecek böyle biseyle karşılaşan varmı yada duyan. Eğer bu ayki iyi çıkarsa hemen aşılama tedavisine başlanacak inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Geçmiş olsun bende bütün ekibin bayan olduğu bir yerde çektirmek istiyordum.siz nerden nasıl ulaşım sağladınız hastaneye . Ne zaman gittiniz adetinizin kaçıncı gününde öncesinde randevu almışmıydınız

Ben zaten hastaneye yakinim nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama kabatas Bağcılar tramvayi hastanenin önünden geciyor adetimin ilk günü arayip randevu aldim temizlendikten 1gun sonra gelin cekelim dediler

Ben zaten hastaneye yakinim nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama kabatas Bağcılar tramvayi hastanenin önünden geciyor adetimin ilk günü arayip randevu aldim temizlendikten 1gun sonra gelin cekelim dediler
Kağıthanede oturuyorum yakın sayılır kabataş yarım saat sürüyor daha sonrada tramvaya bineriz ozaman sağolun bilgilendirdiğiniz için ☺

Bende kırmızıların gelmesini bekliyorum filmi çektirmek için. Dr gerek görmedi ama çektiricem eşimde sayı düşük çıktı.. 2 aydır üroloji dr. verdiği vitamini kullanıyor ve keçiboynuzu özü ve macun yediriyorum.. İnşallah rahim filminden sonra hamile kalabilirim.. hira0131 canım sizde ne gibi sorun vardı?? Maşallah hamilesin inşallah sağ salim kucağına alırsın..

Canım Bende pko vardı..Birde adetim düzenli değildi..6 ay boş boş klomen kullandım.sonuç alamayınca aşılamaya geçecektik..Doktorumla konuşup rahim filmi çekilmeye karar verdik..Eger tüpler tıkalıysa hiç bir işe yaramaz aşılama demişti..Bende 1 aralıkta rahim filmi çekildim..Aynı ay hamile kaldım.. Eşimde bir sorun yoktu..değerleri iyiydi..Zaman kaybetmeden çekil canım..En azından tıkanıklık varsa açılır.Vede hamile kalman kolaylaşır.Kanallara ilaç verildiği için spermler o ay daha rahat ilerliyor..Birde aklında bulunsun adetin 5-6. günü çektir.Sonrada ya yumurtalama takibi yaptır..Ne zaman yumurtlaman oluştuysa o hafta ilişkiye girin.

arkadaşlar bende 18 subatta hsg çektirdim.anestezili çektirdim ve ben devlet hastanesinde çektirdim.gayette memnun kaldım.11 aylık evliyim hiç korunmadık.ikimizin tahlillerde de sorun yok.olur diyorlar ama 11 aydır tık yok. korkmayın çıkınca çok az agrı oldu bir de o gün azıcık kanamam oldu.bakalım artık umarım hamile kalırız hepimiz .rabbim isteyen herkese versin .hayırlı bir sekilde versin inşallah.

Anladım canım saol.. olmazsa zaten nisanda aşılama düşünüyoruz en azından daha rahat olur.. ama kafaya koydum dr gerek yok desede çektiricem.. benim zaten 4 gün sürüyo 6. gün filan gideyim o zaman bizlere de dua et canım ..

Slm hira bende seninle.ayni durumdayim pkoluyum bu ay rahjm flmi cekildim adetim gecikti 4 gun amanhicbir belirti yok sadece akintim fazla arada kasiklarim sizliyo sende neler olmustu cok heycanlandim seni okurken

Slm hira bende seninle.ayni durumdayim pkoluyum bu ay rahjm flmi cekildim adetim gecikti 4 gun amanhicbir belirti yok sadece akintim fazla arada kasiklarim sizliyo sende neler olmustu cok heycanlandim seni okurken

Canım bendede akıntı cok fazla oldu ara sıra kasık agrım oluyordu birde bel ağrım oluşuyordu ben adet olacam diye bekliyordum..nerdeyse 15-20 dakikada bir idrara cıkıyordum bende üşüttüm sanmıştım ama hamileliktenmiş..:) öyle cok fazla mide bulantısı kusma felan yaşamadım..sadece sabahları uyandıgımda midemde hafif bulantı oluyordu bişeyler atıştırınca geçiyordu..benim adetimde 5 gün geçti test yaptım hiçç bişe çıkmamıştı:) tamm 10 gün sonra teste cıktı..pkolu olduğumuz için geç döllenme oluyor bilgin olsun..kan testi verdinmi?? vermediyse 5 gün felan daha bekle idrar testini yenile canım..inşallah hamilesindir..güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…