Anladım canım saol.. olmazsa zaten nisanda aşılama düşünüyoruz en azından daha rahat olur.. ama kafaya koydum dr gerek yok desede çektiricem.. benim zaten 4 gün sürüyo 6. gün filan gideyim o zaman bizlere de dua et canım ..
Canİm ozel mi orasi ne kadara cekiyo ceken kadin mi erkek mi :/Bir kac kisi tavsiye etti memnun kalmislar bende yarin gidicem nasip olursa
Özel görüntüleme merkezi canım normal 400 tl doktorun gönderirse 250 tl falan erkek cekiyor ama saglık olunca insan kadın erkek düsünemiyor fiyatıda uygun ve hic birsey hissetmedimCanİm ozel mi orasi ne kadara cekiyo ceken kadin mi erkek mi :/
Devlet hastaneleri cok gec randevu veriyor nerede oturuyorsunuz ? Gidip hemen randevu almanız lazım bana 4 5 ay sonrasına randevu vermisti beklemedimMerhaba arkadaslar,bugün doktorum benden hsg cektirmemi istedi. Devlet hastanesinde cektirmeyi dusunuyorum ne zamana randevu almaliyim.
Canım hsg cekildi cok memnun kaldım tavsiye edeerim benim sol tüpüm tıkalı cıktıHayırlısı sonra bizi bilgilendir lütfen :) ben adetimi bekliyorum gitmek için
İlgi hastanesiHangi hastane?
Soganli duraginda inin hastane hemen yanindaKağıthanede oturuyorum yakın sayılır kabataş yarım saat sürüyor daha sonrada tramvaya bineriz ozaman sağolun bilgilendirdiğiniz için ☺
Merhaba canim istanbul eyupte oturuyoruz.Hadi ya o kadar gecmi veriyolar neyse hemen aliyim randevuyu dedigin gibi gec bi vakte verirlerse beklemem bende normalde özele gidiyorum ama tahlilleri devlette yaptirmak istiyodum.
Diger testleri devlette hemen yapıyorlar da böyle rahim filmi gb vs. Onlara cok gec randevu veriyorlarMerhaba canim istanbul eyupte oturuyoruz.Hadi ya o kadar gecmi veriyolar neyse hemen aliyim randevuyu dedigin gibi gec bi vakte verirlerse beklemem bende normalde özele gidiyorum ama tahlilleri devlette yaptirmak istiyodum.
Gecmis olsun normalde bir sene bekleyin diyorlar bizde bekledik olmayınca gittik basvuru yaptik herseyimiz tamam esimde sayı dusuk cıkti benimde sol tüpüm tıkalı cıktı 15,marta randevu verildi dosya acmak icin bakalım doktor ne diyecek insallah bir zorluk olmadan kolaylıkla gebelik olusur . Tabi ki rabbim bilir herseyin hayırlısını versin hepimize insallah ..arkadaşlar bende 18 subatta hsg çektirdim.anestezili çektirdim ve ben devlet hastanesinde çektirdim.gayette memnun kaldım.11 aylık evliyim hiç korunmadık.ikimizin tahlillerde de sorun yok.olur diyorlar ama 11 aydır tık yok. korkmayın çıkınca çok az agrı oldu bir de o gün azıcık kanamam oldu.bakalım artık umarım hamile kalırız hepimiz .rabbim isteyen herkese versin .hayırlı bir sekilde versin inşallah.
Rahim filmimi cektirdim canım sagol .İlgi hastanesi
AMİN CANIM RAABİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. SORUN YOK OLUR SİZİN BEBEĞİNİZ DİYORLAR AMA GEL DE BANA ANLAT İŞTE...Gecmis olsun normalde bir sene bekleyin diyorlar bizde bekledik olmayınca gittik basvuru yaptik herseyimiz tamam esimde sayı dusuk cıkti benimde sol tüpüm tıkalı cıktı 15,marta randevu verildi dosya acmak icin bakalım doktor ne diyecek insallah bir zorluk olmadan kolaylıkla gebelik olusur . Tabi ki rabbim bilir herseyin hayırlısını versin hepimize insallah ..
Olur daha 11 ay olmus rabbim bilir ama bir sene gecmesi lazım diyorlar bizim haziranda iki yıl olacak evleneli.bir kac ay korunduk bıraktk olmuyor bosuna korunmusuzAMİN CANIM RAABİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. SORUN YOK OLUR SİZİN BEBEĞİNİZ DİYORLAR AMA GEL DE BANA ANLAT İŞTE...
Adetliyken giderseniz sanırım daha iyi sonuc alırsınız tam bilmiyorum ama tabi siz bilirsiniz.mrb bnde bu ay hsg çektrdim yarında yumurtlam günüm adetin.3 günü çağırdı benide. peki sizce yarn gitmelimiyim yumurtalarımn ne durumda oldğnu anlamk için yoksa adetin 3.günümü beklemeliyim?
tşkler öyle yapcm beklemek en doğrusuAdetliyken giderseniz sanırım daha iyi sonuc alırsınız tam bilmiyorum ama tabi siz bilirsiniz.
mrb bnde bu ay hsg çektrdim yarında yumurtlam günüm adetin.3 günü çağırdı benide. peki sizce yarn gitmelimiyim yumurtalarımn ne durumda oldğnu anlamk için yoksa adetin 3.günümü beklemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?