Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

hadi canım güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Merhaba arkadaslar,bugün doktorum benden hsg cektirmemi istedi. Devlet hastanesinde cektirmeyi dusunuyorum ne zamana randevu almaliyim.

Bende2 hafta önce cektirdim gecen haftada catlatma ignedi olfum beklemedeyim bu 4. Ay Tedavimde

Merhaba arkadaslar,bugün doktorum benden hsg cektirmemi istedi. Devlet hastanesinde cektirmeyi dusunuyorum ne zamana randevu almaliyim.
Devlet hastaneleri cok gec randevu veriyor nerede oturuyorsunuz ? Gidip hemen randevu almanız lazım bana 4 5 ay sonrasına randevu vermisti beklemedim

Merhaba canim istanbul eyupte oturuyoruz.Hadi ya o kadar gecmi veriyolar neyse hemen aliyim randevuyu dedigin gibi gec bi vakte verirlerse beklemem bende normalde özele gidiyorum ama tahlilleri devlette yaptirmak istiyodum.

Merhaba canim istanbul eyupte oturuyoruz.Hadi ya o kadar gecmi veriyolar neyse hemen aliyim randevuyu dedigin gibi gec bi vakte verirlerse beklemem bende normalde özele gidiyorum ama tahlilleri devlette yaptirmak istiyodum.
Diger testleri devlette hemen yapıyorlar da böyle rahim filmi gb vs. Onlara cok gec randevu veriyorlar

Gecmis olsun normalde bir sene bekleyin diyorlar bizde bekledik olmayınca gittik basvuru yaptik herseyimiz tamam esimde sayı dusuk cıkti benimde sol tüpüm tıkalı cıktı 15,marta randevu verildi dosya acmak icin bakalım doktor ne diyecek insallah bir zorluk olmadan kolaylıkla gebelik olusur . Tabi ki rabbim bilir herseyin hayırlısını versin hepimize insallah ..

AMİN CANIM RAABİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. SORUN YOK OLUR SİZİN BEBEĞİNİZ DİYORLAR AMA GEL DE BANA ANLAT İŞTE...

AMİN CANIM RAABİM İSTEYEN HERKESE VERSİN. SORUN YOK OLUR SİZİN BEBEĞİNİZ DİYORLAR AMA GEL DE BANA ANLAT İŞTE...
Olur daha 11 ay olmus rabbim bilir ama bir sene gecmesi lazım diyorlar bizim haziranda iki yıl olacak evleneli.bir kac ay korunduk bıraktk olmuyor bosuna korunmusuz

mrb bnde bu ay hsg çektrdim yarında yumurtlam günüm adetin.3 günü çağırdı benide. peki sizce yarn gitmelimiyim yumurtalarımn ne durumda oldğnu anlamk için yoksa adetin 3.günümü beklemeliyim?

mrb bnde bu ay hsg çektrdim yarında yumurtlam günüm adetin.3 günü çağırdı benide. peki sizce yarn gitmelimiyim yumurtalarımn ne durumda oldğnu anlamk için yoksa adetin 3.günümü beklemeliyim?
Adetliyken giderseniz sanırım daha iyi sonuc alırsınız tam bilmiyorum ama tabi siz bilirsiniz.

Canm adetin 3. günü hormon testleriyle falan başlar yumurta takibine onun için 3. günü gel demiştir. Zaten ya 3 yada 5. gün yumurta geliştirici ilacı verir. Düzenli yumurtlaman oluyosa yarın gitmene gerek yok ki bu ayı değerlendir adet olursan da gider tedavine başlarsın hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…