mrb bnde bu ay hsg çektrdim yarında yumurtlam günüm adetin.3 günü çağırdı benide. peki sizce yarn gitmelimiyim yumurtalarımn ne durumda oldğnu anlamk için yoksa adetin 3.günümü beklemeliyim?
Sende sagol canim ilgi de mi cektirdin nasil gectiRahim filmimi cektirdim canım sagol .
Yok canım Bahcelievler betatomda cektirdim cok rahat gecti hic birsey hissetmedimSende sagol canim ilgi de mi cektirdin nasil gecti
Hadi gecmis olsun canim sonuclar hayirlidir insYok canım Bahcelievler betatomda cektirdim cok rahat gecti hic birsey hissetmedim
Teşekkür ederim canım sol tüpüm tıkalı cıktıHadi gecmis olsun canim sonuclar hayirlidir ins
Cok umutsuz bi tablo degil canim hayirlisi olsunTeşekkür ederim canım sol tüpüm tıkalı cıktı
Aynen hayırlısı artıkCok umutsuz bi tablo degil canim hayirlisi olsun
Teşekkür ederim canım sol tüpüm tıkalı cıktı
Kızlar ben gittiğimtüp bebek merkezine sormuştum. Sonuçta benim de ilk tedaviye başlamadan önce yumurtalarım vardı sonrasında tükenmişti yumurtalık rezervlerim. kadın da ve erkekte hiç bir sorun yokken neden gebelik yaşanmaz diye bazen kromozomlar birbirlerini iterlermiş ve hiç bir sebep yokken hamile kalamazmışsınız. Evliliklerin %10'unda bu durumla karşılaşılabilirmiş. Bazen sebep aramamak gerekiyor demek ki.
Yok canım acilmadi ya tikali ya yapisik bilmiyorum artik hayirlisiCanım. benimde sol tüpüm tıkalıydı film sayesinde açıldı?? seninki açılmadımı???
Cok gecmis olsun canım sevindim sSelam kızlar bugün şişli echomarda çekindim rahim filmi şişli çevresindeyseniz mutlaka tavsiye ederim herkese. ALLAHA Çook şükür rahimde sıkıntı yok tüpler açık çıktı.personel güleryüzlü ve ilgili sizi fazla bekletmeden içeriye alıyorlar temiz ve nezih bi yer Teknolojiside yeni cihazlar anesteziye gerektircek bir işlem değilmiş gerçekten.önceden Jinekolojik muayene olan herkes çook rahat çektirebilir filmi.Kanama olur deniyordu ama verdikleri ilaçla birlikte çook az bi damla gibi bişey oldu .Ağrı olmadı sadece ilacı verirken karnınıza bastırıyorlarmış gibi bir baskı oluyor o kadar.
Ilk defa duydum yani caresi tüp bebek miKızlar ben gittiğimtüp bebek merkezine sormuştum. Sonuçta benim de ilk tedaviye başlamadan önce yumurtalarım vardı sonrasında tükenmişti yumurtalık rezervlerim. kadın da ve erkekte hiç bir sorun yokken neden gebelik yaşanmaz diye bazen kromozomlar birbirlerini iterlermiş ve hiç bir sebep yokken hamile kalamazmışsınız. Evliliklerin %10'unda bu durumla karşılaşılabilirmiş. Bazen sebep aramamak gerekiyor demek ki.
canım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldın batım 10 mart ama kendi doktorumdan en erken 18 marta randevu bulabildim ilaç tedavim de işe yaramadı pco var adetin kaçıncı günnüne kadar çektirsem olur bu ay onu da aradan çıkarmak istiyorum 18 inden sonra yani..Kurban olduğum Allah yeterki istesin ol desin oluverir..Tabiki bizler elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz ama taktir zaman Allaha kalmış..Rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın.
Adetin bittikten sonra cekiliyor canımcanım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldın batım 10 mart ama kendi doktorumdan en erken 18 marta randevu bulabildim ilaç tedavim de işe yaramadı pco var adetin kaçıncı günnüne kadar çektirsem olur bu ay onu da aradan çıkarmak istiyorum 18 inden sonra yani..
canım sen rahim filminden sonra mı hamile kaldın batım 10 mart ama kendi doktorumdan en erken 18 marta randevu bulabildim ilaç tedavim de işe yaramadı pco var adetin kaçıncı günnüne kadar çektirsem olur bu ay onu da aradan çıkarmak istiyorum 18 inden sonra yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?