- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım çekildim tüpleri açık çıktı çok şükür ilişkiye ne zaman başlamıştıniz siz ?evet ya stres yaptım nedense :)
evet canım,inşallah bi sorun çıkmaz açıktır, zaten gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum,veririm canım çok sağol
Inşallah canım kalbine göre versin ama 2 gün ilişki yasak bana yeni çekildi ya enfeksiyon kapmaması açısından hem doğurgan döneme 4 gün sonra giriyorum bakalım hayırlısı:)
Aminn canim hepimzin gonlune gore versin rabbim bana iliski icin bosey demedj ama ben bugun baslarim herhaldeInşallah canım kalbine göre versin ama 2 gün ilişki yasak bana yeni çekildi ya enfeksiyon kapmaması açısından hem doğurgan döneme 4 gün sonra giriyorum bakalım hayırlısı:)
Hadi bakalım inşallahh tatlım ben ovulasyon tutuyorum yumurtlama günümü yakalıyorum birde 10 gündür inofolic e başladımAminn canim hepimzin gonlune gore versin rabbim bana iliski icin bosey demedj ama ben bugun baslarim herhalde
Bende simdi baktm dogurgan gunme girmisim bugunHadi bakalım inşallahh tatlım ben ovulasyon tutuyorum yumurtlama günümü yakalıyorum birde 10 gündür inofolic e başladım
Yok canım ben izmirdeyim ama 2 ay kendiliginden olmasını beklicem 3.ay kısmet olursa çok kapsamlı bi hastane değil de tüp bebek merkezine gidicez eşimle daha güzel bakılıyorsun öyle bi merkezde hem aşılama yaptırcaz artık biz canım kısmet hakkımızda hayırlısını versin rabbimBende simdi baktm dogurgan gunme girmisim bugunic canm en iyisini yapiyosun bende haftaya doktora gitcem bende filmi gostercem cok iyi bi doktor artik eski yere gtmycem oda cok iyi ama yol masrafi bu yakin ve guzel istdaysan tavsiye ederim canm
Hee normalden olur insallah gerek kalmaz aslinda bende diyorum yumurta takibi yaptrmasam direk asilamami yaptrsam diye senceYok canım ben izmirdeyim ama 2 ay kendiliginden olmasını beklicem 3.ay kısmet olursa çok kapsamlı bi hastane değil de tüp bebek merkezine gidicez eşimle daha güzel bakılıyorsun öyle bi merkezde hem aşılama yaptırcaz artık biz canım kısmet hakkımızda hayırlısını versin rabbim
Valla bizim gibi 1 yılı aşkın bekliyorsan ve imkanınız varsa aşılama yaptım derim canım zaten maliyeti 1200tl falanmış , git gel yıpranıyor hem insan.Hee normalden olur insallah gerek kalmaz aslinda bende diyorum yumurta takibi yaptrmasam direk asilamami yaptrsam diye sence
Suan 1.200 tl veremem ben bir iki ay beklemem lazm valla canim ya bende 17 aydir istiyorum canimValla bizim gibi 1 yılı aşkın bekliyorsan ve imkanınız varsa aşılama yaptım derim canım zaten maliyeti 1200tl falanmış , git gel yıpranıyor hem insan.
Bekleyelim 2 ay bakalım canım Allah büyükSuan 1.200 tl veremem ben bir iki ay beklemem lazm valla canim ya bende 17 aydir istiyorum canim
Canım nasılsın?Aynen canım benim..Sağlıklı olsun yeter:) Sende perşembe çekileceksin degilmi?? sonucu yaz muhakkak:)
Canım nasılsın?
Cinsiyet belki oldu mu?
yok canım henüz belli değil cumartesi gideceğiz..:)))[/
ay ne güzell canım ya başta sağlıklı hayırlı olsun da sen ne istiyorsun kız mı erkek mi ?
bana geçen gün sordu annem valla hiç önemli değil dedim ama galiba kız istiyorum ben :)
canım biz hsg den sonra 2 kere birliktelik kurabildik ama yumurtlama zamanım idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik aldım 1 günde geçti ama tam zamanı oldum yani bu ay ümitli değilim ama nisan da adet olunca yumurta takibi için doktora gidicem ilk tedavim böyle olcak sonra aşılama artık..Arkadaşlar ne durumdasınız??
Canim bende filmden sonra gunasiri yapiyoruz ama hayirlisi diyelim insallah kaliriz hepimizArkadaşlar ne durumdasınız??
canım biz hsg den sonra 2 kere birliktelik kurabildik ama yumurtlama zamanım idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik aldım 1 günde geçti ama tam zamanı oldum yani bu ay ümitli değilim ama nisan da adet olunca yumurta takibi için doktora gidicem ilk tedavim böyle olcak sonra aşılama artık..
Canim bende filmden sonra gunasiri yapiyoruz ama hayirlisi diyelim insallah kaliriz hepimiz
Inşallah canım ama nisan da yumurtlama takibi +çatlatma iğnesi olcak ya ümit girdi içime şu an pek ümidim yok sağlıklı olamadı çünkü bu ay hayırlısı diyelim yinede:)Hiç belli olmaz canım...Sen yumurtlama zamanı birlikte olduysan inşallah tutma olasılığı daha fazla..Hadi güzel haberlerini bekliyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?