Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Hadi bakalım inşallahh tatlım ben ovulasyon tutuyorum yumurtlama günümü yakalıyorum birde 10 gündür inofolic e başladım
Bende simdi baktm dogurgan gunme girmisim bugunic canm en iyisini yapiyosun bende haftaya doktora gitcem bende filmi gostercem cok iyi bi doktor artik eski yere gtmycem oda cok iyi ama yol masrafi bu yakin ve guzel istdaysan tavsiye ederim canm

Bende simdi baktm dogurgan gunme girmisim bugunic canm en iyisini yapiyosun bende haftaya doktora gitcem bende filmi gostercem cok iyi bi doktor artik eski yere gtmycem oda cok iyi ama yol masrafi bu yakin ve guzel istdaysan tavsiye ederim canm
Yok canım ben izmirdeyim ama 2 ay kendiliginden olmasını beklicem 3.ay kısmet olursa çok kapsamlı bi hastane değil de tüp bebek merkezine gidicez eşimle daha güzel bakılıyorsun öyle bi merkezde hem aşılama yaptırcaz artık biz canım kısmet hakkımızda hayırlısını versin rabbim

Hee normalden olur insallah gerek kalmaz aslinda bende diyorum yumurta takibi yaptrmasam direk asilamami yaptrsam diye sence

Hee normalden olur insallah gerek kalmaz aslinda bende diyorum yumurta takibi yaptrmasam direk asilamami yaptrsam diye sence
Valla bizim gibi 1 yılı aşkın bekliyorsan ve imkanınız varsa aşılama yaptım derim canım zaten maliyeti 1200tl falanmış , git gel yıpranıyor hem insan.

Arkadaşlar ne durumdasınız??
canım biz hsg den sonra 2 kere birliktelik kurabildik ama yumurtlama zamanım idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik aldım 1 günde geçti ama tam zamanı oldum yani bu ay ümitli değilim ama nisan da adet olunca yumurta takibi için doktora gidicem ilk tedavim böyle olcak sonra aşılama artık..

Hiç belli olmaz canım...Sen yumurtlama zamanı birlikte olduysan inşallah tutma olasılığı daha fazla..Hadi güzel haberlerini bekliyorum.:)

Hiç belli olmaz canım...Sen yumurtlama zamanı birlikte olduysan inşallah tutma olasılığı daha fazla..Hadi güzel haberlerini bekliyorum.:)
Inşallah canım ama nisan da yumurtlama takibi +çatlatma iğnesi olcak ya ümit girdi içime şu an pek ümidim yok sağlıklı olamadı çünkü bu ay hayırlısı diyelim yinede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…