Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Slm arkadaslar bu hsg filmi rahim filmi galiba . Acı veriyor mu zor mu, fiyatı ne? Simdi klomen kullandım ovitrellee iğne yaptirdik doktor verdi tabi. Pazar salı perşembe iliski dedi. Persembeden sonra da gün aşırı iliskiye devam mı edelim yoksa perşembe den sonra iliskiye gerek yok mu?

Canim evet hsg rahim filmi ben bu ay cekildm kendini kasmadigin surece bisey hissetmiyosun sadece ilac veririken aci adet sancisi gibi birde sen adet gunune kadar gunasii devam et canim basarilar :)

yok canım henüz belli değil cumartesi gideceğiz..:)))
Canimm naber nasilsin benim bata 10 gun var ve ayin 16si rahim filmdrn sonra iki gun ara verip gunasiri devam ediyoruz bugun sabah asiri kasik agrim ve heran adrt olcakmisim gibi sanki akinti geliyo gibi bisey hissediyorum vajinamda wcye gittim tuvalete cikarken sulu pembe cok az kan vardi ne bu :/

Kızlar razi filmi bende yan etki yaptı sağ kasığım ara ara batar giriyor çektirdiğimden beri spor yapsam hemen kramplar giriyor size böyle olanınız var mı?

Kızlar razi filmi bende yan etki yaptı sağ kasığım ara ara batar giriyor çektirdiğimden beri spor yapsam hemen kramplar giriyor size böyle olanınız var mı?

Canım geçmiş olsun..ilk hafta olabilir bendede olmuştu..dikkat et..heleki eşinle bu dönem ilişkiye girdiyseniz ve yumurtlama dönemindeysen fazla hareket etme..

Canım geçmiş olsun..ilk hafta olabilir bendede olmuştu..dikkat et..heleki eşinle bu dönem ilişkiye girdiyseniz ve yumurtlama dönemindeysen fazla hareket etme..
sağol canım evet hsg den sonra ağrı başladı birde tam yumurtlama günü idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik içtim geçti şimdi nisan 11 i randevu aldım yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem tedaviye başlamak istiyorum bir an evvel..
bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Canım cinsiyeti belli oldu KIZIMIZ oluyor...:))) 5 Hafta sonra 4 boyutlu ultrasyona gireceğim kısmet olursa orda tam anlamıyla görebilecekmişiz..Darısı sizlere olsun inşallahhhh...

doktor randevumda kaydı bu durumda yarın kesin adet olurum ben olsa anlardım galiba ,kasın da 3 gün gecilmiştim yine aynı oldu belki hsg adetimi geciktiriyor bilmiyorum

[QUOTmerhabaE="elma_sekerim01, post: 45996955, member: 663590"]doktor randevumda kaydı bu durumda yarın kesin adet olurum ben olsa anlardım galiba ,kasın da 3 gün gecilmiştim yine aynı oldu belki hsg adetimi geciktiriyor bilmiyorum[/QUOTE]
Elma sekeri benimde oyle ama oluyor normal

merhabalar,
ben de 8 aydır bebek için uğraşıyorum. Doktor her şey normal diyor. fakat bir gelişme yok. Bu ay adet olursan rahim filmi isteyeceğim dedi. Benim yarın adet günüm..Şu film işi beni biraz geriyor. Dr Cevat Bey' e (Ecomar) gideceğim. Anladığım kadarıyla siz o süreci atlatmışsınız. Biraz bilgi verebilir misiniz?

Ben gecen ay cektirdim oyle kuyodum ki kimileri agri oluyo oyle anlatiyoki inan inanma zaten bi adet sancisi gibi oluo oda ilac verirken oyle gerilme

Ya kızlar bu filmde çok agrı oluyor mu
Bir de gün olarak hangi gün cekilmeli
Bennde cok tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…