- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Tamam canim insallah veririm :)İnşallah canım rabbim gönlünüze göre versin.Güzel haberlerini bekliyorum:)
Canim evet hsg rahim filmi ben bu ay cekildm kendini kasmadigin surece bisey hissetmiyosun sadece ilac veririken aci adet sancisi gibi birde sen adet gunune kadar gunasii devam et canim basarilarSlm arkadaslar bu hsg filmi rahim filmi galiba . Acı veriyor mu zor mu, fiyatı ne? Simdi klomen kullandım ovitrellee iğne yaptirdik doktor verdi tabi. Pazar salı perşembe iliski dedi. Persembeden sonra da gün aşırı iliskiye devam mı edelim yoksa perşembe den sonra iliskiye gerek yok mu?
Canimm naber nasilsin benim bata 10 gun var ve ayin 16si rahim filmdrn sonra iki gun ara verip gunasiri devam ediyoruz bugun sabah asiri kasik agrim ve heran adrt olcakmisim gibi sanki akinti geliyo gibi bisey hissediyorum vajinamda wcye gittim tuvalete cikarken sulu pembe cok az kan vardi ne bu :/yok canım henüz belli değil cumartesi gideceğiz..:)))
Kızlar razi filmi bende yan etki yaptı sağ kasığım ara ara batar giriyor çektirdiğimden beri spor yapsam hemen kramplar giriyor size böyle olanınız var mı?
sağol canım evet hsg den sonra ağrı başladı birde tam yumurtlama günü idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik içtim geçti şimdi nisan 11 i randevu aldım yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem tedaviye başlamak istiyorum bir an evvel..Canım geçmiş olsun..ilk hafta olabilir bendede olmuştu..dikkat et..heleki eşinle bu dönem ilişkiye girdiyseniz ve yumurtlama dönemindeysen fazla hareket etme..
sağol canım evet hsg den sonra ağrı başladı birde tam yumurtlama günü idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik içtim geçti şimdi nisan 11 i randevu aldım yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem tedaviye başlamak istiyorum bir an evvel..
bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Gözünüz aydın canım ne mutlu amin inşallahCanım cinsiyeti belli oldu KIZIMIZ oluyor...:))) 5 Hafta sonra 4 boyutlu ultrasyona gireceğim kısmet olursa orda tam anlamıyla görebilecekmişiz..Darısı sizlere olsun inşallahhhh...
canım 2 gün geciktim ama hiç belirtim yok her an adet olucam sanki bekliyorumKızlar güzel haberleri olan varmı??? Ne durumdasınız??
Elma sekeri benimde oyle ama oluyor normalKızlar razi filmi bende yan etki yaptı sağ kasığım ara ara batar giriyor çektirdiğimden beri spor yapsam hemen kramplar giriyor size böyle olanınız var mı?
Elma sekeri benimde oyle ama oluyor normal
benim adetim 5 gün geçti gelen giden yok canım üçüncü Gün yaptım negatif daha yapmadmKızlar güzel haberleri olan varmı??? Ne durumdasınız??
adetin 8.gunu canım korkma acimiyo merak etme ben geçen ay cekildm ilaç sırasında kasigin agriyo biraz ama oda geçiyo canimYa kızlar bu filmde çok agrı oluyor mu
Bir de gün olarak hangi gün cekilmeli
Bennde cok tırsıyorum
canım 2 gün geciktim ama hiç belirtim yok her an adet olucam sanki bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?