Kızlar ben 2010 eylül gibi cektirdim...Resmen öldüm öldüm dirildim filmde...Acilde serum taktılar agrı kesilsin diye o kadar yani....Filmden sonra oturamadım yürüyemedim.....
Şimdi 39. haftamda hamileyim...Normal doğum istiyorum. Nasıl olsa hsgye dayandım bunada dayanırım diyorum...
Bu arada tüpler acıksa daha cok canınız yanıyor.İlac oralara kadar gittiği için[/QUOT
Benim tüplerimde açık çıktı ama gerçekten hiçbirşey hissetmedim tek hissettiğim şey o rahme takılan muayne olmak için demir aletti
merhaba arkadaşlar.bende bu tecrübeyi yaşayan biri olarak yaşamayanlara bilgi vermek istedim.çünkü çektirmeden önce bende burdaki yazılardan fikir aldım.izmirde ege ünv.geçen hafta çektirdim.anestezisiz.okadar korkarak gittim ama çok kolay oldu.adet agrısı gibi bi agrıdan başka hiçbişey hissetmedim.bi agrı kesici içince geçti.izmirde oturan arkadaşlara tavsiye ederim.yanlızca sonuç için bir hafta bekliyorsunuz okadar.ama dışarda çok pahalı.deger yani 1 hafta beklemeye.
merhaba kızlar.ben bu ay adet bitiminde rahim filmi çektircem ancak özel bir hastanede çektirmek istiyorum.istanbul anadolu yakasında önereceğiniz özel hastaneler var mı ve kaça çekiyorlar bu filmi bilgi verir misiniz?
merhaba kızlar.ben bu ay adet bitiminde rahim filmi çektircem ancak özel bir hastanede çektirmek istiyorum.istanbul anadolu yakasında önereceğiniz özel hastaneler var mı ve kaça çekiyorlar bu filmi bilgi verir misiniz?
arkadaşlar bende polikistik over vardı ve 2 yıldır bebeğim olmuyordu.doktorum rahim filmi çektirmemi istediğini daha sonrada aşılama olacağını söylemişti.çok korktum erteledim erteledim ama sonuçta mejbur kalıp çektirdim. doğru çok canım yandı ağladım v.s. ama kısa bir süre sonra geçti. aşılama için 1 ay bekleyelim rahmin yerleşsin dedi ve ben o ay hamile kaldım. rahim filmi sırasında verilen ilaç ufak tıkanmaları açıyormuş. bence korkmayın ne gerekiyorsa yaptırın. inanın değiyor. şimdi oğlum 9 aylık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?