kızlar madem acımıyor nıye senden sonrakı kız cok bagırdı acaba bu kısıden kısıye degısıyormuya acaba tupler acık olunca acımıyor kapalı oluncamı acıyor benım ıkısıde tıkalı ımıs acaba yaptırsam acılırmı kızlar kafam karıstı bırı acıyor der bırı yok kım dogru soylıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lutfen cvb bu arada aranıza yenı katıldım optum hepınızı
çok güzel, Allah bağışlasın oğlunuzu, inşallah benimde ve benim gibi isteyen herkesin olur. bende 1 yıldır olmuyor, önce polikistik over dediler, sonra aşılama demişti doktorum. ben doktoru değiştirdim şimdi ki doktorum yumurtlama takibi yaptı ama sorun var , tüplerim açık çıktı hsg de, klomen verdi şimdi 1 ay sonra tekrar gidecem dotora bakalım. siz hap kullanmadan mı hamile kaldınız? peki polikistik overi tedavi ettiler mi nasıl oldu, kusura bakmayın çok sordum ama aynı sorun bende de olduğu için, acaba ben de anne olabilir miyim onu merak ediyorum. bazen umutlarım tükeniyor. ama böyle güzel haberleri burda okuyunca tekrar yeşeriyor:))
amin... rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu. bendede yumurtlama takibi yapıldı ama sorun çıkıyodu hep bir ay yumurta olmuyodu bir ay çok fazla oluyodu ama istenilen büyüklükte değildi. klomende kullandım iğnede oldum. ama bunlardan sonra hamile kalmadım. rahim filmini çektirdikten sonra kaldım. umudunu hiç kaybetme.sürekli düşünmemeye çalış herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. kendimizi üzmekle yıpratmakla kalıyoruz. doğumdan sonra kontrole gittim sol taraftaki kist duruyomuş ama tekrar hamile kalmamı engelleyecek kadar değilmiş. polikistik over anne olmaya engel değil.sen tedavini aksatma elinden geleni yap bol bol dua et rabbim yüzünüzü güldürcektir.
slm kızlar haftaya hsg çektircem bende ama verdikleri tarih adetimin 11.gününe denk geliyo doktor normalde yarın dedi ama hemşire salıya kadar dolu dedi salı gününe yazdı dedim sorun olmazmı yok dedi çekiliyo 11.gün normalmidir fikri olan söylerse sevinirim...
Merhabalar;
Bende aranıza yeni katıldım fakat sessiz sedasız aylardır bu sayfanın takipçisiyim.Bütün yorumları takip ettim,okudum.5-6 aydır ertelediğim hsg filmini nihayet ben de bugün çektirdim.Şunu farkettim ki gerek kullanılan teknik,gerek ekip ve gerekse insandaki ağrı eşiği tamamen hsg çekimini etkiliyor.Ağrım sızım olmadı diyenlere bugün çekimden sonra resmen imrendim diyebilirim.Çeken ekip tatlı dilliydi o yandan sorunum olmadı.İlk başta anlattılar,şayet tüplerim açıksa ağrı olacağını açıkça ifade ettiler,tamam dedim.Buradaki yorumlardan yola çıkarak gitmiştim,belki de cidden ağrısı acı olanlar abartıyordur dedim,fakat çekim esnasından tarif edemeyeceğim bir ağrı mı desem acımı desem ne desem bilemiyorum,tarif bile edemeyeceğim bir baskı ve acıyla karşılaştım..Dişimi ne kadar sıksamda nafile bağırmaya,ağlamaya başladım ki benim de ağrı eşiğim çok çok yüksektir.Tırnağımı kendim söküp dişimi kendim çeken vs.gibi bir insanken kendie hayret ettim.Birdaha mı,TÖVBE....adetin başladığı gün ilk gün kabul edilerek ilk günden itibaren 9-10.günleri arasında çekiliyor..(çektirecek arkadaşlar için)..kendinizi kasmayın sıkmayın diyemicem,ne kadarda kasmam sıkmam diyosanız da yapıyorsunuz ister istemez.Lütfen kızlar abartmayın diyen arkadaşlarım cidden sizlere imrendim ama şunuda çok iyi bilmelisinizki başta da dediğim gibi ekip,ağrı kapasitesi,teknik çok önemli ve her bünye kesinlikle bir değildir.Ve kesinlikle şundanda çok eminim ciddi derecede benim gibi çok acı çekeni de var bu işte hiç acı çekmeyeni de..Çektirecek olanlara allahtan sabır diliyorum.
Merhabalar, ben 9. gün çektirmiştim, ancak daha önceki aylarda muayene olduğum doktoruma gittiğimde 11. günümdü çektirebileceğimi söylemişti. hatta bu günde çekelim dedi ben korkumdan diğer aya kalsın demiştim, çektirememiştim. ama yinede doktorunuzu arayıp sorun isterseniz, en doğrusu bu olacaktır. çünkü hamilelik olurda o sırada bu işlem yapılırsa düşüğe neden olduğu için adetin 5 ve 10. günü derler genelde. geçmiş olsun
sağol canım bugün çektirdim filmi burda bahsedildiği gibi adet sancısı gibi bir sancı vardı be başta kastım kendimi burdaa çok ağrılı diyenlerden etkilendim sanırım ama sonra rahat bırakmayı başardım çektirdim bitti :) sağ tarafta bir tıkkanıklıık var gibi dedi ama raporu yarın vercekler...
Öncelikle geçmiş olsun, inşallah tüpleriniz açıktır ki çektiğiniz acıya değmiştir.. bu arada gerçekten çok üzüldüm o kadar ağrınız ve acınız olmasına, ve ağlamanıza, ben de aylardır ertelemiştim, sonunda çektirdim elbette ilk başta ağrı oluyor ama çok kısa bi süre , aleti çıkarttıkları an herşey bitiyor. benim öyle olmuştu kanamam dahi olmadı sadece bir kaç damla o kadar. hem de iki kez çekildi ve benim inanın acı eşiğim çok düşüktür. tekrar geçmiş olsun..
çokk geçmiş olsun, evet bende önce ağrılı diyenlerden etkilenmiştim, doktoruma anestezi istediğimi söylediğimde hayır insanlar abartır demişti. ama kiminin gerçekten çok ağrısı acısı olmuş. bence aletlere ve doktoruna bağlı bişey bu. hatta bu film bazı tıkanıklıkları ve yapışıklıkları da açıyormuş. sizin kide inşallah açılmıştır belki de kim bilir, hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?