kızlar ben çarşamba günü anestezili rahim filmi çektirdim.benim acı eşiğim çok düşüktür doktorumda beni tanıdıgı için anesteziyi önerdi saat 16.00da çekime girdim bunun için sabah 7de güzel bir kahvaltı yaptım daha sonra oruç tutar gibi hiçbir şey yiyip içmedim.doktorum çok rahatlatıcıydı benimle konuşup sohbet ederken ben derin bir uykuya dalıvermişim bile.işlem bittince eşimi çağırmışlar onun yardımıyla uyundım ama kendime gelmeden önce ''birşey çıktımı aşkım'' diye sayıklıyormuşum.sonra beni bir odaya aldılar ne zaman kendinizi hazır hissederseniz çıkabilirsiniz dediler 15-20dk uzandım. üzerimi giyinip doktorumun yanına gittik. sonuçlar nasılmış derseniz küçük tıkanıklıklar varmış ve ilaç sayesinde açılmış.yani bunca zamandır boşa uğraşmışız. şimdi hayırlısı olsun diye dua ediyorum kendime ve tanımadığım bebek özlemi çeken tüm kadınlara. buarada ben antalya medıcal parkta burcu hanımın hastasıyım üçreti 450 ( anestezisiz :370miş )
birde 2 gündür çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var ağrı kesici bile içmedim çok hafif çünkü
merhaba;
bende medikal parkın bi başka şubesine gidiyorum bu ay smear testi yaptırdım doktorum reglinin 3.günü gel rahim filmi çekelim dedi fiyatını sormak hiç aklıma gelmemişti ne kadar yüksekmiş..hastahanenin kartı var bende bi çok tahlili bedava yaptırıyorum rahim filmindede işe yarar mı acaba?siz kart kullanıyor musunuz?
merhaba bende nisan ayında yaptırmıştım.bu film adetinizin bittiği gün yapılıyor 8-9-10 günlerinde.ben 8.günümde yaptırdım..anestesi önermedi doktor 2 tane iğne vurdurdu bana.sonra yattım sıvıyı verdiklerinde biraz basınç oluyor agrılı tabi 2 dk içinde geçiveriyor ama tabi ertesi gün sancın oluyor biraz dikkat etmek gerekiyor.
bana adetin 3. günü gel dedi doktorum..bakalım ben kararsızım yaptırmak konusunda zaten fiyatı çok yüksek geldi bana..bilgilendirdiğiniz için tsk ederim..
Ya dayanamayacağım buraya bir kere daha yazacağım. Allahın aşkına şu HSG'den böylesine korkmayın. Burada yazılan insanı dehşete düşüren şeylere de kulak asmayın. İnanın çoğu abartı. Öyle anestezi falan alınacak bir şey değil. HSG'de bütün işlem 5 dakika sürüyor zaten. Adet sancısı kadar da bir sızlama oluyor. Daha önce yine bu başlıkta bir kaç püf nokta yazmıştım. Onlara dikkat edin ve uygulayın yeter! Görün bakın "ben bundan mı korkmuşum" diyeceksiniz. En önemlisi sanmayın ki ben bunları yazıyorum da çok dirayetli biriyimdir falan. Görüp görebileceğiniz acı eşiği en düşük insanlardan biriyim. Daha önce de yazmıştım ben ki o kadar anestezik kremler kullanmama rağmen lazer epilasyonda bayılmış insanım, smearda başım dönüp bacaklarım çözülmüştü, saatlerce kendime gelememiştim. Ama HSG den donra kalkıp giyinip alış verişe bile gittim.
ben devlet hastahanesinde çektirdim ve çok memnun kaldım beş kuruşta para vermedim girerken çok tedirgindim ama gerçekten hiç korkulacak bir şey yok bence anesteziyede hiç gerek yok zaten anesteziyi vericek kişiler yanınızda oluyor bir problem çıktığı zaman müdahale edip anestezi veriyorlar hoş bende ona gererk kalmadı....
merhaba hanımlar bende 31 mayısta hsg çekildim. tek tüpüm tıklalı çıktı. bgn ilk defa hsg sonrası adetimi oldum ve miktar olarak bi artış söz konusu acaba hsg den dolayı mı bilemiyorum bnmle aynı durumu yaşayan var mı acaba ??? 2 saate bir ped değişiyorum ilk defa normalde miktar bu kadr çok olmazdı. eger 2 3 ay içinde hamile kalamazsam bende laparoskopi olup tek tüpüm açılmasını istiyorum. umarım açılacak bi durumdadır iki tüpünde açık oldugunda yine gebelik oluşmaşsa bu sefer aşılama yöntemine başvurucam... allah hepimzin gönlüne göre versin
merhaba arkadaşlar,
HSG ile ilgili yaşadığım tecrubemi paylaşmak istiyorum. geçen hafta filmi çektirdim ve inanın hiç ağrı ve sızı olmadı..Yeni kullanılan bir teknoloji ile bu mümkün oldu.
HSG için birçok yer ile görüştüm istek üzerine bazı yerler genel anestesi ile yapmakta. Ben de son çare anestezi ile yapmaya karar vermiştim, çünkü daha önce denediğimde çok kan gelmesi dolayısıyla yarım bırakmıştım..
En sonunda doktorumun tavsiyesi ile Radyomar'a gittim. inanın çok ilgililer reklam olmasın diye doktorun adı vermiyicem..
Bunu sizinle paylaşmayı bir görev olarak bildim, benim gibi Hsg çektirmekten korkan arkadaşlar için ağrısız sızısız işleminizi gerçekleştiriyorsunuz..
herkese selamlar, geçmiş olsun
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
arkadaslar izmirde hastane yada dr tavsiye edebilen varmı bu hsg için bide fiyat ben anestesili yaptırmayı düşünüorum korkumdan
canım özel ege sağlık hastanesi karşısında nur yaman radyoloji merkezi var.ben orda yaptırdım.o kadar güzel bir ilgi var ki anlatamam.anestezi ile yaptrdım bende korktum ne acı ne bişi duydum.bayılttılar uyandım ve eve gittim.
cok sağolasın canım içime su serpildi valla nekadara yaptırdın
550 lira.özel olduğu için.anestezi de içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?