merhaba;
bende medikal parkın bi başka şubesine gidiyorum bu ay smear testi yaptırdım doktorum reglinin 3.günü gel rahim filmi çekelim dedi fiyatını sormak hiç aklıma gelmemişti ne kadar yüksekmiş..hastahanenin kartı var bende bi çok tahlili bedava yaptırıyorum rahim filmindede işe yarar mı acaba?siz kart kullanıyor musunuz?

merhaba bende nisan ayında yaptırmıştım.bu film adetinizin bittiği gün yapılıyor 8-9-10 günlerinde.ben 8.günümde yaptırdım..anestesi önermedi doktor 2 tane iğne vurdurdu bana.sonra yattım sıvıyı verdiklerinde biraz basınç oluyor agrılı tabi 2 dk içinde geçiveriyor ama tabi ertesi gün sancın oluyor biraz dikkat etmek gerekiyor.

merhaba arkadaşlar, bugün ben de HSG çektirdim. Bir gün öncesinden ağrı kesici ilaç kullanmaya başladım.Bu sabah HSG den 10 dkk önce ağrı kesici iğne yaptılar.Çok korkuyordum ama beklediğim gibi çok ağrılı olmadı.Adet sancısı gibiydi.Tüpler açık ama işlem sırasında da açılmış olabilir dedi doktor. Korkulacak birşey yokmuş inanın.

bana adetin 3. günü gel dedi doktorum..bakalım ben kararsızım yaptırmak konusunda zaten fiyatı çok yüksek geldi bana..bilgilendirdiğiniz için tsk ederim..

bana adetin 3. günü gel dedi doktorum..bakalım ben kararsızım yaptırmak konusunda zaten fiyatı çok yüksek geldi bana..bilgilendirdiğiniz için tsk ederim..

ya ebnimde yaptırmam gerikiyor. ssk anlaşmalı fiyatlar ne kadar. devlet hastanesinde yaptıran var mı.

nerde yaptırdın peki. çeken kişiye göre de değişiyormuş. işinin ehli olanlar acıtmıyormuş

hangi hastanede yaptırdın

forumda gezinirken yazını gördüm canım tek tüple de aşılama yaptırabilirsin bana doktorum olur demişti....
hemen ameliyat düşünme derim ben.... önce bir dene aşılamayı bence... 1 sefer dene sonuçta açık taraf tüpünden yumurta gelişecek ilaçlar verdiklerinden gelişiyor ve o tarafa spermleri aşılayacaklar şansın var bende olduğu gibi...
ben tedavi sürecinde olduğumdan şu anda yaptıramıyorum ama iyileştiğimde bahsettiğim şekilde aşılamayı yaptıracağım...bana önerilen buydu...

Son düzenleme:
s.a.bende 10 gün önce hsg çektirdim sürekli kasıklarım ağrıyor neden acaba? aynı şeyi yaşayan var mı?

merhaba arkadaşlar,

HSG ile ilgili yaşadığım tecrubemi paylaşmak istiyorum. geçen hafta filmi çektirdim ve inanın hiç ağrı ve sızı olmadı..Yeni kullanılan bir teknoloji ile bu mümkün oldu.

HSG için birçok yer ile görüştüm istek üzerine bazı yerler genel anestesi ile yapmakta. Ben de son çare anestezi ile yapmaya karar vermiştim, çünkü daha önce denediğimde çok kan gelmesi dolayısıyla yarım bırakmıştım..

En sonunda doktorumun tavsiyesi ile Radyomar'a gittim. inanın çok ilgililer reklam olmasın diye doktorun adı vermiyicem..

Bunu sizinle paylaşmayı bir görev olarak bildim, benim gibi Hsg çektirmekten korkan arkadaşlar için ağrısız sızısız işleminizi gerçekleştiriyorsunuz..

herkese selamlar, geçmiş olsun

arkadaslar izmirde hastane yada dr tavsiye edebilen varmı bu hsg için bide fiyat ben anestesili yaptırmayı düşünüorum korkumdan

iatanbul fındıkzadedekı yerde mı çektirdin.
buarada rahım filmi çektirip sonrasında hamile kalan yada kalamayanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

rakim filmi nasıl çekilir ben daha önce hiç yaptırmadım

arkadaslar izmirde hastane yada dr tavsiye edebilen varmı bu hsg için bide fiyat ben anestesili yaptırmayı düşünüorum korkumdan

canım özel ege sağlık hastanesi karşısında nur yaman radyoloji merkezi var.ben orda yaptırdım.o kadar güzel bir ilgi var ki anlatamam.anestezi ile yaptrdım bende korktum ne acı ne bişi duydum.bayılttılar uyandım ve eve gittim.

cok sağolasın canım içime su serpildi valla nekadara yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…