• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim sarkması hamileliğe engelmi

Dayana

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
29
1
16
31
Merhabalar yeni katıldım aranıza sürekli takip ediyordum ama aradığım cevabı bulamadım 28 yaşındayım bir oğlum var 4 yaş 4 aylık rahim sarkması olduğunu öğrendim bende geçen hafta doktor direk ameliyat dedi bende çocuk düşünüyorum dedim öyle ise çocuktan sonra yapılır dedi folik asit verdi... Size sorum rahim sarkması gebeliğe engelmi 3 aydır eşimle korunmuyorum gebe kalamadım aranızda böyle olupta gebe kalan varmı lütfen bilen duyaniniz varsa yardımcı olun ???

Rabbim kimseye yaşatmasın ama bu durumu Yaşayan kimse yokmu lütfen cevap verin 😔😔😔😔

Merhabalar yeni katıldım aranıza sürekli takip ediyordum ama aradığım cevabı bulamadım 28 yaşındayım bir oğlum var 4 yaş 4 aylık rahim sarkması olduğunu öğrendim bende geçen hafta doktor direk ameliyat dedi bende çocuk düşünüyorum dedim öyle ise çocuktan sonra yapılır dedi folik asit verdi... Size sorum rahim sarkması gebeliğe engelmi 3 aydır eşimle korunmuyorum gebe kalamadım aranızda böyle olupta gebe kalan varmı lütfen bilen duyaniniz varsa yardımcı olun ???
engel olsa, doktora çocuk düşünüyorum dediğinizde doktor zaten mümkün olmadığını söylerdi. ilaç da verdiğine göre engel değil diye anlıyorum.
yalnız eğer tedavi görmeden hamile kalırsanız yeni bir hamilelik ve doğum durumunuzu daha kötülestirebilir diye düşünüyorum kıt kadın ve doğum bilgimle. çocuk sahibi olmak için gözünüzü bu kadar karartmadan önce doktorunuzla (hatta daha ilgili bir doktorla) bu konuyu detaylıca konuşmanızı öneririm. önce ameliyat mı yoksa doğum mu konusunda size ışık tutarlar

engel olsa, doktora çocuk düşünüyorum dediğinizde doktor zaten mümkün olmadığını söylerdi. ilaç da verdiğine göre engel değil diye anlıyorum.
yalnız eğer tedavi görmeden hamile kalırsanız yeni bir hamilelik ve doğum durumunuzu daha kötülestirebilir diye düşünüyorum kıt kadın ve doğum bilgimle. çocuk sahibi olmak için gözünüzü bu kadar karartmadan önce doktorunuzla (hatta daha ilgili bir doktorla) bu konuyu detaylıca konuşmanızı öneririm. önce ameliyat mı yoksa doğum mu konusunda size ışık

Ameliyat olursam hamilelik sürecinde tekrar sarkacağini söyledi yaşın genç çocuk yap sonra ameliyat olursun dedi.. bende bu durum gebeliğe engel oluyo gibi düşünüyorum oğlum kardeşi olmasını çok istiyor geciktirmek istemiyorum cevabın için çok sağol başka doktora da gidicem randevu talep ettim bekliyorum

Kimse yokmu bu durumu yaşayıp kolaylıkla hamile kalan 😔😔😔

Back
X