- Konu Sahibi RainbowColors
-
merhaba arkadaşlar
bugün itibari ile 56.3 kiloyum arife günü tartıldığımda 53ü görmek istiyorum tartıda.Bu süre zarfında bana eşlik edecek 5 arkadaşım var önce kendimizle sonra birbirimizle yarış içinde olacağızyarış işin şakası tabiki amaç motivasyon.
konuyu diyet günlüklerine açtım çünkü önce 15 günde kalan kilomu vereceğim sonrasında koruma günlüğü olarak paylaşımlarıma devam edeceğim inşallahhhhhhhhh.hadi kızlar nerdesiniz hu huuuuu.
mattika-pnrrr19-yarimmm1-lawes-barroses verin hele:)
canım kanat çok yağlı 3/4 fazla olabilir menüde başka bir seçenek olursa salata vs. gibi azaltmanı öneririm.ben menümü yazayım birazdan iftar olur..
2 koca bardak su ( 1 litreye yakın olurdur heralde)
1 kepçe şehriye çorbası
3 4 tavuk kanadı yemek olarak
1 dilim ekmek
hoşgeldiniz hayırlı olur umarım bu topik.menüleri takip açısından iyi olacak arada kaynıyordu diğer tarafta menüler.hem belkide böyle olunca daha çok gaza gelecez:) önce güzel bir tablo yapayım.bugünkü kilolarınızı verirmisiniz kızlar.
bu arada 15 gün dediğime bakmayın fayda görürsek aynen devam buradan
bu arada bende bugün reglimin son günü belkide bu yüzden yedimde yedim:))) ama yarından gece sahurdan itibaren tam gaz inş.
çok incesin( iki manadadahayırlı olsun yeni topiğin canım
inşallah dilediğiniz kiloya sağlıkla ulaşırsınız
canım kanat çok yağlı 3/4 fazla olabilir menüde başka bir seçenek olursa salata vs. gibi azaltmanı öneririm.
evet canım kesinlikle daha iyi olur.ozaman 2 tane yerim biraz da yoğurt eklerim böyle daha iyi olur galiba
çok incesin( iki manadada) çok teşekkür ederim canım.
aminnnnnnnnnnngeldim hayatımm
rabbim sabır,hırs we inanç wersin inş.bize hayırlısıyla çıtır hatun olalım
hemmen iftar menümü paylaşıorum:
1.5 kepce sehriye corbası
1 porsiyon az yaglı mewsim salatası
koca 1 kupa ayran
yarım dilim börek,yarım dilim pide
Kızlaar.. simdi ben de aranıza kaltılsam alır mısınız beni de aranıza .. 6 lı çıtır yapsak şunuu
canım benim senimi kıracaz toplamda 7 kişi olduk. umarım herşey çok güzel gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?