RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Arkadaşlar malum bayram yaklaşıyor.Bende misafir bekliyorum ve bu sürede giremeyebilirim.o yüzden pazartesi bildiirmleri buradan yapın olurmu.bayramdan sonraki p.teside tam gaz yeniden başlarız.

Ramazan sonrası devam etmek isteyen arkadaşlar lütfen söylesin.iremerek forumdan ayrıldığı için listedende ayrıldı yerine 1 arkadaş alabiliriz.Toplamda 10u geçmek istemiyorum.

sevgiler

Bende burayı arıyodum.Canım eğer kişi eksikse ben katılabilirim eğer mümkünse.Yeni bir topik acıcaktım da gerek duymadım.Başarılar diliyorum bu arada :61:

Arkadaşlar merhaba :71:
Bu aralar pek giremiyorum.
Bayram temizliği yapıyorum.
Annemin davetleri oluyor yardıma gidiyorum.
Kendi misafirlerim oluyor onları ağırlıyorum.
Birazda ipin ucunu kaçırıyorum galiba ama
bayramdan sonra çoook dikkat edeceğim inşallah...

pufy hoşgeldin aramıza bayramdan sonra tam hızla devam etcez inş

kesinlikle katılıyorum amacım bayramı zararsız yada az zararla kapatıp yeniden devam etmek.

Arkadaşlar merhaba :71:
Bu aralar pek giremiyorum.
Bayram temizliği yapıyorum.
Annemin davetleri oluyor yardıma gidiyorum.
Kendi misafirlerim oluyor onları ağırlıyorum.
Birazda ipin ucunu kaçırıyorum galiba ama
bayramdan sonra çoook dikkat edeceğim inşallah...
evet daha kolay olacak sık sık yemek.dahada başarılı olacağız gibime geliyor:nazar:

Dün misafir geldiğinde ilk kez bir sürü şey yapmayı denemiş olmasam
ve Burger King Ranch Sos'un 250 ml lik şişesini satışa sunmasa diyete devam ediyordum ben, gerçekten arada aksatarak da olsa yapıyordum ama...
Ama dün Erzurum Kızı olarak sarıyağın lezzetine sığındım, bugün ranch sosla sandviç yaptım :18::18:
Bahanelerim var yani gerçekten :14:

Bugün misafir vardı haliyle dolu dolu kacamaklar, pismanlıklar..

İftar menüm;

1.5 kepce bamya yemegi
2 köfte, 1 elma dilim patates (kızartma:18:)
1 börek :18:
Bol salaata

1 nevzine :18: , 1 kemalpaşa tatlısı :18:

Anlıcagınız berbat ama iftardan sonra dısarı cıkıp 1.5 sa boyunca yüürüdüm koştum bol bol spor yaptım umarım eritmişimdir..Sahurdada sadece gevrek .:50:

İftardan sahura ara;
2 dilim kavun
2 yesilcay

Sahur;1 kase nesfit

safra kesemdeki taşlar yemek yememe bile engel oluyor :5: ne sabah ne akşam adam akıllı birşey yiyemiyorum. bayramdan sonra ameliyat olacağım uzun bir süre buralarda olamayabilirim kızlar . ama dönüşte kilo vermeye devam:65: beni silmeyin yani :6: her görenin hamilesin sennnn deyip yaptıkları sevimlilik gösterilerine dayanamıyorum artık:43: değilim arkadaş değilim hamile. kistimden yeni kurtulmuşum zaten

ben hiç dikkat edemiyorum ki şu sıra,hangi listemi yazayım,hangi motivasyonla yazayım.:50:
canım düne bakmadan bugün yeniden başlayabilirsin.bende sıkı bir diyet yapmıyorum ama bir öğün kaçırdım ise diğer öğün mutlaka azaltıyorum dengeleniyor.nasıl olsa yedim diye devam ettirmemek gerekiyor.

İftar menüm;

1.5 kepce bamya yemegi
Bol salaata

Anlıcagınız berbat ama iftardan sonra dısarı cıkıp 1.5 sa boyunca yüürüdüm koştum bol bol spor yaptım umarım eritmişimdir..Sahurdada sadece gevrek .:50:

İftardan sahura ara;
2 dilim kavun
2 yesilcay

Sahur;1 kase nesfit
canım iftar olmamış ama ardaa olur böyle sıkma canını

safra kesemdeki taşlar yemek yememe bile engel oluyor :5: ne sabah ne akşam adam akıllı birşey yiyemiyorum. bayramdan sonra ameliyat olacağım uzun bir süre buralarda olamayabilirim kızlar . ama dönüşte kilo vermeye devam:65: beni silmeyin yani :6: her görenin hamilesin sennnn deyip yaptıkları sevimlilik gösterilerine dayanamıyorum artık:43: değilim arkadaş değilim hamile. kistimden yeni kurtulmuşum zaten
önce sağlık.inşallah ameliyat sonrası sağlığına kavuşacak diyetede kaldığın yerden devam edeceksin .şimdi düşünme bunları listedesin silinmeyeceksin .
iyi haberlerini bekliyorum canım.

İftar menüm;

1.5 kepce bamya yemegi
Bol salaata

İftardan sahura ara;
2 dilim kavun
2 yesilcay

Sahur;1 kase nesfit
nevzine ne kız :26:

pazartesi yokum arkadaşlar.bu hafta dediğim gibi kilo bildirimlerimiz buradan açıktan yapılsın.bayram sonrası aynen hatta daha iyi şekilde devam.

ricam bayramda çok kaçırmamanız.ben bayramdada dikkat edeceğim tabiki tatlıdanda yiyeceğim ama abartmadan.ve öğün atlamamayı düşünüyorum.hareket olacağı içinde kilo vermem hızlanır diye düşünüyorum.

vermeyi beklemiyorum ama bayrama girdiğim kiloyla bitirmeyi umuyorum.

Bu gece kadir gecesi tüm listedeki ve burayı okuyan okuyacak tüm arkadaşlarımın dostlarımın Kadir gecesini Kutluyorum Hayırlara versile olur inşallah.

Rabbim hepimize ailemize önce sağlık huzur ve helal kazançlar nasip etsin.Gönlümüzdekini versin inşallah.Amin

ben pazartesi burda olmıcam, bayrama memlekete gidiyoruz..
kilom şu anda 61,2.
bayramdan kilo almadan geliriz inş.

Back
X