- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.037
- 1.123
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
-
Ben gelcem sana iftara
Patetesli ev ekmegi ve cavdar ekmegi tok tutuyor kizlar. Tavsiye ederim.
Özel olarak hazırlanmıyorum,misafirim de gelmiyor zaten kimsemiz yok..
İşten geldigimde artık ne pişirirsem..Çorbaya bile talim ettigimiz günler oluyor yanına da bir salata yapıyorum yiyemiyoruz zaten..
sahur vaktinde de kahvaltı ya da poaça türü şeyler tüketiyoruz bazen hiiiiiç kalkmıyoruz ramazanın sonlarına doğru..
İftar sofralarında ne bileyim böyle aşırı yemek çeşidi görmek bana hep itici gelmiştir..
Sanki ramazanın ruhuna aykırı gibi.
Ramazan berekettir derlerya, çeşit çeşitt yapılıyor işte yemekler oyuzden çok çeşit çıkıyor ortaya..
Birde karın aç olunca, şundan da yapayım, ayy dur şunuda yapayım derken oldu mu sana 5 çeşitt
Kimsemiz yok diyonya üzülüyom kızz ben gelimm bak misk de ağırlayacakmış beniii
Ramazan berekettir derlerya, çeşit çeşitt yapılıyor işte yemekler oyuzden çok çeşit çıkıyor ortaya..
Birde karın aç olunca, şundan da yapayım, ayy dur şunuda yapayım derken oldu mu sana 5 çeşitt
Kimsemiz yok diyonya üzülüyom kızz ben gelimm bak misk de ağırlayacakmış beniii
Valla zor cnm senin işin ya, işi ne zaman bırakacaktınn :26:ahaha gel canım gel :))
valla lili ramazanda ben kara kara düşünüyorum nasıl gidicem işten eve diye.
6 da çıkıyoruz ve ümraniye trafigi berrrrrrrrrrrbaaaat !
Ramazan dolayısıyla yıgılma daha da artacak anamız agladı...
ben anca 1.5 saat içiresinde ne pişirirsem onu yiyecegiz..
bi liste yap kendine..iftarlar karışmasın lili
hoho ekmek makinasındamı yapıyorsun.
bende dolma sarıp ve börek pohaça hazırlayıp buzluğa atıcam akşamları ne yeriz bilmem ama hafif yemek gerekir iftarlasahur arası pek vakit yok
Valla zor cnm senin işin ya, işi ne zaman bırakacaktınn :26:
Hmm ewett liste yapmalıyım
eylülün ortalarında canım okullar açıldığında yani..
Biraz köfte yapıp dondurdum
Etli biber dolması yapıp dondurdum
Sigara böreği sarıp dondurdum
Biraz domates sosu ve közlenmiş kırmızı biber dondurdum
Tavuk çeşitleri hazırlayıp dondurdum
İşten geç geliyorum o yüzden iftara hazırlanmak için çok vaktim olmuyor
Gerçi yazın iftarda pek bir şey yenmiyor, fazla yapınca kalıyor yemekler ama hiç hazırlıksız da olmuyor
Bu hafta biraz da karnıyarık için patlıcan koymayı düşünüyorum
İftarı çok düşünmüyorum da sahurda elim ayağıma dolanıyor, hem tok tutacak, hem susatmayacak, hem de yatınca hazımsızlığıa sebep olmayacak türden önerileriniz varsa çok memnun olurum =))
Attraente abla (izninle abla diyorum) sigara böreğini buzluğa nasıl koyuyosun? Ben de koyyim diyorum da yapışmasın birbirine içinden biraz biraz alır kızartırım ben fırına atıyorum direk Annem sağlık sorunlarından dolayı tutamıyo da oyüzden uyandırmıyorum sahurda şimdiden sahur listesi oluşturmaya başladım
Ayy kizlar bende evliyken ilk ramazan ayina giriyorum bende napcani sasirdim sahurda ne yapicam bide ben ve esim tutucaz oruc esim zaten isten gec geliyo esimin ailesi tutmicak buyuk ihtimal yani tam sormadim ama kinusmalarindan onu anladim tek basima yapicam iftarimi ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende sabah misafir olacak kahvaltıda diye
Erken uyanmamak adına akşamdan sarmıştım sigara böreğini
Buzluğa attım, sonra çıkardım çözülmesini de bekleyemedim aceleden
Attım kızgın yağa, patladı peynirler sıçradı içlerinden mutfak dolaplarıma
Bi daha tevbe ettim
Dolaba koysaymışım sorun olmazdı sanırım ama 1-2 gün durabilir böyle de en fazla
Buzluğu bende bilmiyorum
Ben buzluğa atarım sigara böreğini hep sarıp şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı hatta benim eşim peynirli yemez kıymalı yapıyorum kısık ateşte yavaş yavaş pişirince sıkıntı olmuyor
Peynirli diye mi sıçrıyo acaba anlamadım
Ama bi daha da denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?