- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Öncelikle hoş geldiniz :) Bence sporu artırmanız,ekmeği kesmeniz güzel ama onun dışında canımın istediğini yiyeyim derseniz çok ilerleyemezsiniz gibi.Yani 3 öğün aralarında özellikle de akşamları abur cubur yiyen biriyseniz çok faydalı olmaz gibi geliyor bana.O yüzden abur cuburu keserseniz çok daha iyi olur.Ne güzel vermişsiniz ya :)
Ben bugün tatlı krizine girdim ve diyetimi bozdum :\
Ya acaba diyorum ki sporumu arttırarak ve sadece ekmekten falan kessem biraz verir miyim okullar açılana kadar ?
Ne güzel vermişsiniz ya :)
Ben bugün tatlı krizine girdim ve diyetimi bozdum :\
Ya acaba diyorum ki sporumu arttırarak ve sadece ekmekten falan kessem biraz verir miyim okullar açılana kadar ?
Devam tabi kiRamazandan sonra da devam mı?
Canım ben de geçen yıl sınava girdim. Gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor.Sürekli oturuyorsun ders çalışırken.Bir de çok fazla dışardan yedim geçen yıl yok dershane çıkışı yok o şu yok bu derken. Geçen yıl 59'dum 1 yılda 65-66lara çıktım ama şükür şimdi 61lere tekrar düştüm ama hedefim 52 :)merhaba, kolay gelsin kızlar :)
Ben de bu sene öss hazırlığım. Ve benim de vermem gereken 5 kilo vaar :\
Ama öss falan derken dönem başlamadan vermem gerek. Ve yıl boyuncada almamam :)
dün itibariyle ben de başladım diyete, ama ramazanda çok zor oluyor ya :\
Sizler kaç kilo verdiniz acabaa ? :)
Nasıl sevindim senin adına :) İnsanın özgüvenle bir şeyleri giymesi ne güzel şeyIlk defa renkli pantolonu kendime yakistirdim ozguven duydum.almadim ama biraz daha zayiflicam sonra okula baslarken gidip alcam.totomu eritmem lazimduygulandim resmen ya bi donem 42 bile zor olan ben ilk defa 36 giydim
Yeni günlük açalım, yeni bir sayfa açalım
Olur açarız atlatalım da ramazanı :) Ben şu 5 günde 5 kilo diyetini denemek istiyorum ramazandan sonra evet çok sağlıklı değil biliyorum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla yeme konusu abartılmadığı sürece alınmamış kilolar
Dun gece 1de 5 findik iki dilim karpuz
Sahur:bir bardak yogurdun icine bir seftali bir kuru kayisi
yoğurdu yarım yağlı mı yiyorsun yoksa yağsız mı?
Regl dönemindeyim oruç tutamıyorum kızlar bugün gözüm dönmüş gibi tatlılara saldırdım
Dun gece 1de 5 findik iki dilim karpuz
Sahur:bir bardak yogurdun icine bir seftali bir kuru kayisi
ay ben de öyle olmuştum tahmin edebiliyorum ne tatlıya doyuyosun ne normal yemekle doyuyosun ama sakin ol :))
Bugün gündüz baya saçmaladım yemeyi ama devam ediyorum tekrar
Iftar:
Corba
3 4 yemek kasigi kadar yumurtali taze fasulye kavurmasi
Cacik
2 kuru kayisi 1 hurma
Kuru uzum yicegim zaman hurma yemiyorum.kanim dussun istemiyorum da sınırdaydi en son cunku.bildiginiz az kalorili ama kan yapici besinler neler kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?