Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Ne güzel vermişsiniz ya :)
Ben bugün tatlı krizine girdim ve diyetimi bozdum :\
Ya acaba diyorum ki sporumu arttırarak ve sadece ekmekten falan kessem biraz verir miyim okullar açılana kadar ?
Öncelikle hoş geldiniz :) Bence sporu artırmanız,ekmeği kesmeniz güzel ama onun dışında canımın istediğini yiyeyim derseniz çok ilerleyemezsiniz gibi.Yani 3 öğün aralarında özellikle de akşamları abur cubur yiyen biriyseniz çok faydalı olmaz gibi geliyor bana.O yüzden abur cuburu keserseniz çok daha iyi olur.

İftar Menüm: 1 kase mercimek çorbası,3 tane etsiz çiğköfte,1 bardak ice tea(çok canım çekmişti bi kereden bi şey olmaz deyip içtim ben de).

Ne güzel vermişsiniz ya :)
Ben bugün tatlı krizine girdim ve diyetimi bozdum :\
Ya acaba diyorum ki sporumu arttırarak ve sadece ekmekten falan kessem biraz verir miyim okullar açılana kadar ?

Sadece ekmegin kesip diger hicbiseyi sinirlamazsan veremezsin bence.yediklerinin porsiyonlarina dikkat ederek yiyebilirsi.mesela iki tatli yicegine bir yersin normalde iki tabak yemek yicegine birtabak yyersin boyle zayiflayabilirsin
Yada en basiti aksam en gec 8den sonra hicbisey yemeyerek de zayiflayabilirsin eger diyet yapmak isyemiyorsan

Ramazandan sonra da devam mı?
Devam tabi ki Bence yeni bir günlük açabiliriz ya da burdan da devam ederiz
Canım ben de geçen yıl sınava girdim. Gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor.Sürekli oturuyorsun ders çalışırken.Bir de çok fazla dışardan yedim geçen yıl yok dershane çıkışı yok o şu yok bu derken. Geçen yıl 59'dum 1 yılda 65-66lara çıktım ama şükür şimdi 61lere tekrar düştüm ama hedefim 52 :)
Ilk defa renkli pantolonu kendime yakistirdim ozguven duydum.almadim ama biraz daha zayiflicam sonra okula baslarken gidip alcam.totomu eritmem lazim duygulandim resmen ya bi donem 42 bile zor olan ben ilk defa 36 giydim
Nasıl sevindim senin adına :) İnsanın özgüvenle bir şeyleri giymesi ne güzel şey

Yeni günlük açalım, yeni bir sayfa açalım

Olur açarız atlatalım da ramazanı :) Ben şu 5 günde 5 kilo diyetini denemek istiyorum ramazandan sonra evet çok sağlıklı değil biliyorum ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla yeme konusu abartılmadığı sürece alınmamış kilolar

Benim arkadasim yapmisti kolay gibi duruyo ama cok zorlamisti bıkkınlık yapti.arti 5 kilo veren cok az zaten benim arkadas da 3 kilo anca verebilmisti spor falan da yapiyodu ama geri aldi.

Dun gece 1de 5 findik iki dilim karpuz
Sahur:bir bardak yogurdun icine bir seftali bir kuru kayisi

Regl dönemindeyim oruç tutamıyorum kızlar bugün gözüm dönmüş gibi tatlılara saldırdım

Dun gece 1de 5 findik iki dilim karpuz
Sahur:bir bardak yogurdun icine bir seftali bir kuru kayisi

Iftar:
Corba
3 4 yemek kasigi kadar yumurtali taze fasulye kavurmasi
Cacik
2 kuru kayisi 1 hurma

Kuru uzum yicegim zaman hurma yemiyorum.kanim dussun istemiyorum da sınırdaydi en son cunku.bildiginiz az kalorili ama kan yapici besinler neler kizlar?

Son düzenleme:

kuru üzüm ve yaban mersini yiyebilirsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…