Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Sahur:
2 dilim karpuz
2 kasik yogurt
Omlet

Omleti yaptim yulaf kepegi ve yumurtayla tadi guzel oldu tarifini de vereyim belki yaparsiniz

Ben bir yumurtayla yaptim icine tepeleme 1 tatli kasigi yulaf kepegi koydum biraz sut ekledim ama az o da icine cok az kucuk kucuk domates koydum dereotu kattim ve yagsiz tavada pisirdim
Ilginc oldu canim sıkılıyordu eglendim de

Son düzenleme:
İftar: 1 kepçe ezogelin çorbası,3 köfte,2 dilim patates,salata
Ara:2 dilim karpuz,2 dilim kavun
Sahur:1 dilim peynir,domates,salatalık,maydanoz,4 yeşil zeytin,1 dilim çok tahıllı ekmek,1 bardak ayran

merhaba arkadaşlar!Birkaç günlüğüne koptum gittim, molum bayram temizliği badanada vardı.Bittim ya Ama en kötüsü kaçırdım galiba!
kilom 66.5 kg.

Iftar:
Bir porsiyon corba
Bir tane biber dolmasi
Bir kase yogurt
2 kuru kayisi 1 hurma

İftar: 1 kepçe domates çorbası, 4 köfte, 2 kaşık makarna kavurması, 1 bardak light kola. Sporu da yaptım, makarna yediğim için tatlı meyve vs yemeyeceğim

İftar : 1 kepçe yoğurt çorbası,4 yk zeytinyağlı taze fasulye,salata Sahur: domates,salatalık,biraz tel peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek,1 bardak çay

merhaba, kolay gelsin kızlar :)
Ben de bu sene öss hazırlığım. Ve benim de vermem gereken 5 kilo vaar :\
Ama öss falan derken dönem başlamadan vermem gerek. Ve yıl boyuncada almamam :)
dün itibariyle ben de başladım diyete, ama ramazanda çok zor oluyor ya :\
Sizler kaç kilo verdiniz acabaa ? :)

Merhaba canım. Ben şimdilik 2 kilo verdim hedefim zaten 5 değil ramazanda sadece 3 kilo vermekti. 1 buçuk haftadır da tartılmadım ramazan bitince tartılacağım. Geçen sene ben de öss mağduruydum malesef aldım da aldım çok dikkatli olman gerekiyor ama şöyle söyleyeyim sana, o dönemde herkesin enerjiye ihtiyacı olduğu için gelsin çikolatalar gitsin abur cuburlar herkes kilo alıyor. O yüzden almayacağım diye kendini sıkma alsan da az almaya bak. Hoşgeldin aramıza.

Ramazandan sonra da devam mı?
Aynen canım ben devam edeceğim, okullar açılana kadar durmak yok.

İftarda 1 kepçe domates çorbası, 3 sulu köfte, salata, yarım bardak kola, 2 parça da kavun yedim.

Iftar:
Corba
Bir biber dolmasi
3 kasik kadar yogurt
Biraz salata
2 kuru kayisi 1 hurma

Kizlar bugun zayifladigimdan beri ilk kez alisverise gittim ve cok sasirdim bu beden buyuk diye diye 36 beden elbise aldim hayatimda ilk defa.small beden elbise de aldim ilk defa cok sasirdim.ama pantolon bedenim 38 malesef daha vermem gereken kilolar var :/ ama gene de mutlu oldum iyice azimlendim

Ilk defa renkli pantolonu kendime yakistirdim ozguven duydum.almadim ama biraz daha zayiflicam sonra okula baslarken gidip alcam.totomu eritmem lazim duygulandim resmen ya bi donem 42 bile zor olan ben ilk defa 36 giydim

Bunu sinavdan once farketmen cok guzel ben farkedememistim ve oylece kilolar basini aldi gitti

Ben ramazanda 3 kilo civari verdim.vermen gereken 5 kilo varsa ramazandan sonra verebilirsin rahat rahat bence :))

Kızlar benim kilo problemim yok ama sizlere yardımcı olabilirim belki diye bir şeyler yazmak istedim. ben iftarda olan yemeklerin hepsinden yiyorum ve sadece küçük 1 dilim ekmek yiyorum. Suyu bol içiyorum. Asla kızartma, cips, kola, hazır meyve suyu, gazoz, ketçap, mayonez yemem. Sağlık açısından. Evde kendim yapıyorum meyve suyunu ve şeker koymuyorum içine. Bu benim sık sık tuvalete çıkmamı sağlıyor. Bu sayede kilo da almıyorum. Sahurda da sadece çorba ve çay içiyorum. Gene bol bol su içiyorum. Emin olun ki çok yardımcı olacak bunlar kilo vermenize. Fazlalıklarımı hemen veriyorum böylece. Kolay gelsin size.

Bunu sinavdan once farketmen cok guzel ben farkedememistim ve oylece kilolar basini aldi gitti

Ben ramazanda 3 kilo civari verdim.vermen gereken 5 kilo varsa ramazandan sonra verebilirsin rahat rahat bence :))

Ne güzel vermişsiniz ya :)
Ben bugün tatlı krizine girdim ve diyetimi bozdum :\
Ya acaba diyorum ki sporumu arttırarak ve sadece ekmekten falan kessem biraz verir miyim okullar açılana kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…