Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Sahur 1 bucuk dilim kepek ekmegi, 1 haslanmis yumurta, domates, 1 yesil biber, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 hurma, sekersiz cay

Son düzenleme:
İftar : 1 kepçe ezogelin çorbası,3 yk zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk bulgur pilavı,salata,cacık
Ara : 3 top dondurma
Sahur : Çok tahıllı ekmekten kaşarlı yağsız tost,domates,salatalık,maydanoz,4 yeşil zeytin,1 bardak tek şekerli çay

Bildiğim kadarıyla sen spor yapmıyordun canım... Pilavı hayatından çıkarmalısın karbonhidrat çünkü. Pilavla dondurma yan yana gelmemeli ve 3 top bence çok fazla 1 top yeterli diyet menüsü gibi olması için

Yapıyorum canım çok fazla olmasa da günde yarım saat falan :) Normalde pirinç yemiyorum ama bulgur diye yedim annem kızıyor sonra oruç tutuyorsun aç kalıyorsun diye. :) Dondurmaya da hayır diyemiyorum çok seviyorum ama dikkat edeceğim

Bir yerde okumuştum bulgur kilo vermeyi engelliyor diye kimilerine göre de zayıflatıyormuş. Bulgurdan bişey olmaz da dondurma sakat

Artik istedigim kiloya gelip alisveris yapmak istiyorum zayiflicam diye bisey alamiyorim ya

Bugun canim bisuru sey yemek istedi niyeyse mutsuzum spora bile kalkamiyorum suan.gittim iki catal tatli yedim ama azdi ve sutluydu :) halbuki kendime haftada 2 tatli koymustum. Ama bu sayilmaz degilmi :)))

Ben de sütlü kadayıf attım ağzıma valla bi parça spora abandım

Ben her zamanki sporumu yaptim valla catlicaktim bisiler yemeseydim iftardan sonra hep boyle oluyorum ya mutsuz yorgun gergin.. bi gucle spor yapiyorum dusumu aliyorum sonra kendime geliyorum enerji doluyorum

1de; bir seftali 5 findik
Sahurda degisik olsun diye yulaf kepegiyla yumurtayla omlet yapiyim diyorum ama yagsiz tavada nasi yapcam ya hep yakiyorum ben yagsiz tavada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…