Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Pilavı annemin zoruyla yedim de sanki fazladanmış gibi geldi bana o yüzden :)

Bana sa çok geldi canım, karboya yüklenmişsin..Hem şehriye, hem pilav, hemde tavuk olmuş, az biraz koruma menüsü gibi olmuş, diyet menüsü gibi değil...Eğer sıkı diyet yapıyorum diyorsan o pilav hiç olmamalı, hatta çorbada yarım olabilir di..

bence gayet normal diyetisyenler bile günde yaklaşık 6 kaşık pilav veriyor. ve ekmek yememişsin dert etme. sonuçta bütün gün aç duruyoruz güçten düşmemen için sıkı yapma bence.

slm kızlar
sizlere katılmak isterim
ben de kılo vermek istiyorum ama 58den aşağıya inemedim aylardır
yediklerime bakıyorum çok değil ama yine de bir gelişme olmuyor
bu durumdan çok sıkıldım
ramazanda bir kez daha gayret edeyim diyorum

1 hafta kadar oruç tutmayacağım ama dikkat ederim
yarından itibaren ben de paylaşımda bulunayım
birbirimize destek olalım

ramazan sonuna kadar 53 olsam daha bişey istemem
1.60 boy 58 kıo yaş 29 2 çocuk annesiyim:)
herkese iyi geceler

Hoş geldin Paylaşımları bekliyoruz

sahurda:

2 kaşık yoğurt çorbası
2 kaşık makarna
yarım peynir
2 dilim karpuz
yarım kase incirli sütlü tatlı

sanırım çok kaçırdım

sahurda:

2 kaşık yoğurt çorbası
2 kaşık makarna
yarım peynir
2 dilim karpuz

sanırım çok kaçırdım

Makarna olmasa iyi olurmuş ama ramazan olunca oluyor arada böyle canını sıkmana gerek yok :)

Sahur : 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,domates,salatalık,yeşillik,1 dilim çavdar ekmeği,1 bardak çay

sahurda:

2 kaşık yoğurt çorbası
2 kaşık makarna
yarım peynir
2 dilim karpuz

sanırım çok kaçırdım

iftarda yeseydin makarnayı daha iyi olurdu canım. gece olduğu için fazla ağır bir menü olmuş tatlı falan :) hem incir de şekerli karpuz da sonuçta :)

kızlaaar bende yapmak istiyorm ama nasıl

dün yazmştm ama kmse benmle ilgilenmemiş

sahur da mı az yemeliyim iftar da mı canım?
Ben sahurda domates,salatalık,peynir tarzı kahaltılıklar,bir dilim çavdar ekmeği yiyorum yanında da eğer masada yemek varsa zeytinyağlı gibi 2 kaşık falan da ondan yiyorum. arada yumurta da yiyorum yemek yemezsem. İftarda da çorba içiyorum sonra sebze yemeği gibi yemeklerden yiyorum yanında da salata,cacık. Az değil yediklerim ama normalde ramazanda çok çok fazla yerdim o zamanlara göre iyi :) Sen de bu tarz yiyebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…