Ben gecen sene ramazan ayinda su sekilde 5 kilo verdim. Iftari en az 3 bardak su ile actim. Corbami ictim. Ve tek cesit yemek yedim (taze fasulye, kofte, ispanak atiyirum ne varsa ) az bisey pide ama bu saydiklarimi hem az hemde cok yavas sekilde yedim. Akabinde cayimi ictim sekersiz. Biraz dinlenip saat 9 gibi yarim saat yurumeye calistim. Tabi hergun olamadi.
Spordan geldikten sonra hafif aclik hizsettiysem iftardaki ogunden cok az bisey veya sevdigim bir meyveden yedim.
Sahura kadar 3 litre sasmaz olculu su ictim. Tabi onuda yavas yavas. Sahurda kepek ekmek 2 dilim. Haslama yumurta mutlaka yedim. Ve bir su bardagi yogurda bir tatli kasigi keten tohumu attim. Varsa bol yesillik. Salatalik domates. Ve ezan okunana kadar yeniden su icmeye devam ettim.
Bu sekilde 5 kilo verdim. Ve inanin bana 8 ay boyunca almadim. Bir kursa baslamistim orada 4 kilo aldim ancak yeniden kendimi duzene koydum. 2 kilo ramazandan once verdim. Simdi amacim ramazanda yine 5 kilo vermek. Hadi insallah hep birlikte kurtuluruz fazlaliklarimizdan.