Slm kızlar :)
Yolculuktan sonra yerime yurduma geldim sonunda.Dün çok dikkat edemedim yediklerime bugün kahvaltıda saat 9 gibi 1 küçük poaca 100 ml kadar da karışık meyve suyu içtim malum yollarda domatesli salatalıklı kahvaltı pek mümkün olmuyor.
Arada elmalı yeşil çay içtim
Sevdiceğimle ilk günüm olduğu için muhtemelen bugün bi yemek kaçamagı yapcam kumpir olabilirhafif olsun diye ketcap mayonezden vazgectim zaten de daha hafif olsun diye ne katmalıyım sizce kumpirin içine dostlar
Kumpir bu ne kadar uğraşsak da hafif olmaz ancak akşam yemeğini çok hafif yicem söz
Bu arada canınızı çektirdiysem özür dilerim yaa,hiç diyete uygun bi menü degil ama yalan yanlıs seyler yazmak da istemiyorum dürüst olayım hem size hem kendime..
Bu arada beni gören herkes çok zayıflamıssın diyor acayip gaz aldım tam gaz devammmmm
Haydi kızlarr canlanınn topiğimizi yalnız bırakmayalımmm
Dünkü diyeti delme eylemimden sonra bugün yeniden başlıyorum canlar
Kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
4 kanat marul
1 dilim köy ekmeği üzerine azcık light eritme peynir sürüp yedim
2 fincan da 5i 1 yerde çay içtimmm..
gumushumm krom desteği nasıl bişi ne işe yarıyo ki:26:
canım yol arkadaşlarııııım.kaç zamandır giremiyorum siteye ah ah ah neler olmuş takip edemedim.çok üzgünüm ya kaç gündür okul için alışveriş di kıyafetti akraba ziyaretleriydi derken hiç giremedim internete..bu arada saldım gitti hep..61 kiloyum hala.şimdi dönüyorum ve son artık kalanları vermek istiyorum:)) bugün sabah 2 salatalık yedim.çooook küçük bir parça beyaz peynir yedim çay içtim bitki çayı.. sonra ev temizliğiydi yemek yapmaktı derken baktım vücudum ısındı be leslie yapıyım dedim :)) sporumuda şimdi yaptıım yanıma 1 litrelik suyumu ve siyah üzümümü aldım ara öğün yerine yiyorum :)) akşamada bezelye yemeği yaptım az yağlı onu yerim bir tabak yani öyle düşünüyorum ve üşenmezsem plates yapmak istiyorum. bu arada kızlar şu leslie bence çok faydalı oldu bana kimi görsem bacakların çok incemiş dediler hep sadece 1 ayda bu kadar fark etmiş demekki.eğer bacak probleminiz varsa leslie yapın derim :)) ayrıca bende bir ara zumba yapıyodum accayip yoran bi dans hem eğlenceli falan ama leslie ye başladığımdan beri hiç yapmıyorum yani oda çok etkili yaptım biliyorum :)) birsürü şey yazdım kızlar ama kaç gündür giremiyorum idare edin :))
selam kızlarr neler yapıyosunuz.. pek keyfim yok benim yazamıyorum hiç. arada okuyup çıkıyorum sadece.
yediklerime o kadar dikkat ediyorum. ekmek yok ,yağ yok, şeker yok.. yolumu ne kadar uzatabilirsem o kadar uzatıyorum sabah otobüse giderken, asansör kullanmıyorum topuklu giymediğim sürece (5. katta evim) , her akşam en az 1 saat yürüyüş yapıyorum , yarım yamalak spor yapıorum ,mekik ,şınav vs. dün de jilliana tekrar başladım. ama hiç kilo veremiyorum yasabah 62,5 gündüz de 63,5 civarı oluyo . ne güzel 61,2 yi bile görmüştüm nasıl oldu bilmiyorum , yiyo olsam anlıcam ama kilo aldırıcak bi şey de yemiyorum ki hiç.. en büyük kaçamağım 2-3 tane küçük bayram çikolatası, onu da akşam bile yemedim kilo yapmasın diye. bilmiyorum neden böyle oldu..
selam kızlarr neler yapıyosunuz.. pek keyfim yok benim yazamıyorum hiç. arada okuyup çıkıyorum sadece.
yediklerime o kadar dikkat ediyorum. ekmek yok ,yağ yok, şeker yok.. yolumu ne kadar uzatabilirsem o kadar uzatıyorum sabah otobüse giderken, asansör kullanmıyorum topuklu giymediğim sürece (5. katta evim) , her akşam en az 1 saat yürüyüş yapıyorum , yarım yamalak spor yapıorum ,mekik ,şınav vs. dün de jilliana tekrar başladım. ama hiç kilo veremiyorum yasabah 62,5 gündüz de 63,5 civarı oluyo . ne güzel 61,2 yi bile görmüştüm nasıl oldu bilmiyorum , yiyo olsam anlıcam ama kilo aldırıcak bi şey de yemiyorum ki hiç.. en büyük kaçamağım 2-3 tane küçük bayram çikolatası, onu da akşam bile yemedim kilo yapmasın diye. bilmiyorum neden böyle oldu..
petunia canım aynısı ya aynısı beeen ben yaşıyorum.olmuyo gitmiyo ya kilolar.sanırım artık yavaşladı ondan böyleyiz yaaa.bozma moralini bırakma elden tedbiri.sakın salma illa etkisi olcaktır. bu arada sabah 1 dilim etimek yedim üstüne acıka sürdüm dayanamadım yaa :) 2 salatalıkda yedim.akşamada ıspanak yemeği yaptım onu yiycem diyet olsun diye bol ıspanak az yağ az soğan koydum pirinçce yok allahım sen yardım ettt :)) kafayı üşütcem bu kilolarımla benn :))
selam kızlar.nedense bende bugün bunu yapmayı yani kilo veremediğimi yazaıcaktım.yarın tartılıcam ama kilo veremediğimi düşünüyorum.sanırım vücut alıştı biraz değişiklik yapmak lazım.bide ben bugün oruca başladım.ilk günümdü.belki bu değişiklik iyi gelir.tekrar kilo vermeye başlarım.
Yılmayalım kızlar,bi çaresi elbette olmalıi.valla bugün gülşene baktım bi deri bi kemik.hadise desen dana gibiydi incecik olmuş nası zayıflıyo bunlar ne yapıyolar bizde yapsak((( kıskanıyorum kilo veren insanları yaaaa.....
ya gülşen kadar da olmayalım tabiki kuzum :) ama hem gülşene hem de hadiseye aynı kişi yaşam koçluğu yapıyo.nası verdirdi ya.hadise gecenin bi yarısı 5 tabak mantı yiyen bi hatunmuş yani pis boğaz.valla o haliyle nası verdi bilmem.amaaann gülşenn gibi kadın olcağıma hiç olmam daha iyi be , kemik torbası resmen , ben hiç beğenmiyorum onuama hadise tam Türk kadını ,etli butlu dana gibi hali değil tabi , sonn hali çok güzel olmuş
spordan , kilodan iyi anlayan bi arkadaşıma söyledim bugün , şu kilo verememe hatta alma olayını , yürüyüşe çıkıcaktık beraber bi bakayım dedim kiloma yuuuuuuuhhhh 64.0. şok oldum. o da dedi ki mevsim değişiyo , metabolizma yavaşlıyo , yazınki kadar kolay kilo veremezsin. ya daha az yiyceksin ( ki daha da az yersem , bayılıp kalırım) , ya da sporu arttırıcaksın . demekki normal gündür, hepimizde aynı durum var. burda hava şimdiden serinledi , geceleri üşüyoruz artık. 58 olaydım yaz bitmeden yahubende acaip şişlik var bi de , göbeğim kocaman 2 gündür.. ya ödem var ya da başka bi şey bilemedim.. lapa mı yesem 2 gün , ya da sabah maydonoz kaynatırım ,çok moralim bozuluyo göbeğimi öyle görünce.. bu arada bugün kışlıkları denedim , wuhuuu montların içinde döndüm resmen
Slm Kızlar :)
gumushumm allah kabul etsin tatlım,çok istikrarlı gidiyorsun maşallah tebik ediyorum seni..
Çok yazmıyorum diye takip etmediğimi zannetmeyin
Ben evde uyguladığım kadar sıkı yürütemiyorum bu işi artık canlar,o yüzden canım sıkkın biraz bu konuda
Kahvaltımı poğaça börek tarzı yapmaya başladım.Dün de öğlen pizza akşam makarna çorba salata şeklinde devam etti elimde olmayan sebeplerden dolayı..Bugün öğlen muhtemelen tost yicem akşam da dışarda yicem malesef..Dediğim gibi salı günü düzenli bi şekilde başlıcam umarım..3 öğünün yanında ara öğünler yapamıyorum şu günlerde,bi de canım çikolata gofret çok istiyo ki reglime çok da az kalmadı ama neden bilmiyorum,biraz da sevgilim yanımda artık,o ne yerse ben de yiyorum tabi..Zayıflama olayına çok taktığım için zaman zaman onun da canını sıkıyorumKurban bayramına kadar 60 kilo olayım diyorum ama zor gibi, aynı kilomda kalsam bari diye düşünür oldum Evdeyken 65i görmüştüm şu an tartı ısrarla 67 diyor..80 kiloyu görmüş biri olarak artık maksimum 70in üstüne çıkmak istemiyorum ne yazın ne de kışın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?