- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Doydum diyemem ama 59u bir an once gormek istiyorum, sabirsizlaniyorum diyebilirim, o yuzden canim hicbir sey istemiyor :)Afiyet olsun Menün çok hafif canım :) doydun mu ki.
Super :))KIZLAT 64.7 çıktım 65.5den bir gündee
Bende senin gibi az yiycem artıkSuper :))
harikasin cok guzel bir baslangic.. insallah istedigin kiloya beklediginden daha kisa zamanda ulasirsin canim :)KIZLAT 64.7 çıktım 65.5den bir gündee
Canım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayımKIZLAR HERKES İFTARDAN HEMEN ÖNCE TARTILIP YAZICAK ASIL DİYET BUGÜN BAŞLADI TAMAMMI
Tamam cabım sorun değil :))Canım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayım
İnşallah canım hepimizharikasin cok guzel bir baslangic.. insallah istedigin kiloya beklediginden daha kisa zamanda ulasirsin canim :)
bayramda 59.9 görüyoruz di mi canımCanım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayım
Geçeriz bile sporda yaparsakkbayramda 59.9 görüyoruz di mi canım
Niye yapamıyoraunsu an itibariyle 66.2. iftarda ise izgara tavuk salata,yogurt corbasi yemeyi düsünüyorum. spor sanirim bugün yapamam
bence de az ye canım eğer çok zor olmayacaksa. işin %70-80i az yemek bence. en azından benim bünyem o şekilde kilo veriyor.
Bende senin gibi az yiycem artıkbu gazla spor yaparım birde
ay inşallah ya, valla nasıl özledim 50leri anlatamam. şu an o kadar odaklandım ki bir an önce 59.9u görmeye, canım hiç yemek falan yemek istemiyor, aklıma bile gelmiyor :))Geçeriz bile sporda yaparsakk
Bende senin sayende çorbayı bile yemedim erişte var diye 1 havuç 3 hurma 2 kaşık yoğurt ve yarısı bitmedi bile doydum çok mutluyumay inşallah ya, valla nasıl özledim 50leri anlatamam. şu an o kadar odaklandım ki bir an önce 59.9u görmeye, canım hiç yemek falan yemek istemiyor, aklıma bile gelmiyor :))
Canım sen 73.9 falan değilmiydinCanımsedef77 benim kilom 74,2 iftardan önce tartıldım
bugün hareketli bir gündü yorgunum biraz. ama iftardan sonra eger enerjim olursa yarim saat yaparim belkiNiye yapamıyoraun
Tamamdırbugün hareketli bir gündü yorgunum biraz. ama iftardan sonra eger enerjim olursa yarim saat yaparim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?