- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.189
- 698
Jilliani nasil yapiyosunuz bi link atabilir misiniz? ? Bir de o hareketleri deneyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jilliani nasil yapiyosunuz bi link atabilir misiniz? ? Bir de o hareketleri deneyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir diyetisyenin bloğunu okudum yediklerini. Yazmış sürekli . Nerdeyse günde 3 tane kahve içiyo filtre kahve falan şaşırdım baya![]()
İnce bel iyidir yaa benim de belim vücuduma göre kalın 67 cmKeşke benim bel de biraz daha incelse... Basenlerde jillian da leslie de etkiliymiş canım sen devam et eminim ki gidecek
ayy oda çookkk.... bnde iki gündr kabızım yaa napcam bılmyorum![]()
ayyy kızlar siz tartıldınız mı ? ben iki gündür girmedim bakmadımsu an 67.4 üm.
valla şöyle bişi oldu 3 baklava 2 dilim hurma tatlısı 1 kase ayran çorbası 2 kaşık güveç 3 4 kaşık pirinç pilavı üzerinde kızartılmış göğüs tavuk küçük küçük :2:
tatlılar olmasa iyidi aslında 5 6 su bardağı da su içtim işte![]()
Sahurda 1 kase yoğurtlu mantı yedim ama hafif olur diye yemiştim annem de hamur işi tam tersi dedi yediğime pişman oldum ya mantı kalorili midir ki ekmek tatlı vs kadar?
bende jiliana başlıycam geçen seneki ağrılarım aklıma geldikçe cayıyorumoryantal aerobik bana daha kolay ve eğlenceli geliyor
sınav münasebetiyle başa döndüm maalesef
sahurdan itibaren yazmaya devam edicem inş.
kızlar oruç regli gecikmesine sebep olurmu acaba
dün baya fena yemiştim ama 57,7 yimm :44: bu gidişle kilo veremicem galiba![]()
3 tane kuru kayısı = 1 meyve kalorisinde :) kuru kayısı ye günlük 3 tane falan iyi gelir
Iftar;
su,dortte bir bardak kola.
Corba,az patlican yemegi,az fasulye,az pilav.
Kolayi ramazanda ilkkez ictim o da 3 yudum du :)
Beni her iftarda sisiren ve yememem gerektigini dusundugum sey pilav...
Kesin o boyle agirlik yapiyo,3 yemek kasigida yedim hani bugun :)
Onu yememeliyim artik....
Yuruyuse cikamayacagim bugun.hafif hareket ederim birazdan,gecede 30 dk lik jillian....insallah tabi....
gazlı içecek hasreti benide batırdı ya vijdan azabıyla scwebps açtım 3 5 yudum içtim artık napayım
1 kase mercimek , ufak tabak menemen , 1 sigara böreği
1 çay bardağı gibi gazlı içecek 2 dilim kepek ekmeği 1 adet tulumba tatlısı
oyyy bu akşam bende batırdım galiba yayanlız olucanki diyete sadık kalabilesin zaten regli geciktikçe ödem artıyo amaan yaaaaaaa
![]()
Odemi falan bosver canim,evde birinin olmasi evet kotu.ama ben yalniz yasarkende duzenli beslenemiyorum,
Afiyet olsun seker,noktayi ekmek,borek,tatliyla koymussun yemege :)
Bari ekmegi tamamen cikarda,yiyebilecegin cesit artar.ben oyle dusunerek iftarda ekmek yemiyorum.dun sahurdada yemedim.bu sahurda yemeyecegim sanirim.
Benimde hareket istahim azaldi...gece yapacagim yarim saat gozumde buyumeye basladi....
menün güzel canım pilav pirinç pilvı olunca hazmı zor oluyor ben genelde zeytinyağlı bulgur pilavı yiyorum bulgurda hazır değil doğal menün güzel canım herşyden az azIftar;
su,dortte bir bardak kola.
Corba,az patlican yemegi,az fasulye,az pilav.
Kolayi ramazanda ilkkez ictim o da 3 yudum du :)
Beni her iftarda sisiren ve yememem gerektigini dusundugum sey pilav...
Kesin o boyle agirlik yapiyo,3 yemek kasigida yedim hani bugun :)
Onu yememeliyim artik....
Yuruyuse cikamayacagim bugun.hafif hareket ederim birazdan,gecede 30 dk lik jillian....insallah tabi....
bu akşam biraz fazla olmuş sankigazlı içecek hasreti benide batırdı ya vijdan azabıyla scwebps açtım 3 5 yudum içtim artık napayım
1 kase mercimek , ufak tabak menemen , 1 sigara böreği
1 çay bardağı gibi gazlı içecek 2 dilim kepek ekmeği 1 adet tulumba tatlısı
oyyy bu akşam bende batırdım galiba yayanlız olucanki diyete sadık kalabilesin zaten regli geciktikçe ödem artıyo amaan yaaaaaaa
![]()
ne ğüzel spor yapıyorsun canım yaa tebrik ederim :124:Odemi falan bosver canim,evde birinin olmasi evet kotu.ama ben yalniz yasarkende duzenli beslenemiyorum,
Afiyet olsun seker,noktayi ekmek,borek,tatliyla koymussun yemege :)
Bari ekmegi tamamen cikarda,yiyebilecegin cesit artar.ben oyle dusunerek iftarda ekmek yemiyorum.dun sahurdada yemedim.bu sahurda yemeyecegim sanirim.
Benimde hareket istahim azaldi...gece yapacagim yarim saat gozumde buyumeye basladi....
Bende 30 day share videosunu açıp açıp kapıyorum
iftar sorfasını hazırlarken insan başlarım rejimine hepsini yiyecem diye düşünüyor yine bunada şükürekmek bağımlılığım var benim pideyi koklamak suretiyle aşk yaşıyorum yemek o kadar cezbetmiyor
hele et sadece sağlık için yiyorum
valla yerinde olsam bi tencere zeytinyağlı 3 5 kavanoz patlıcan ezme öğünlerdede bi çeşit salata yapıp yerim zaten uzuuuuuun öğrencilik dönemimde 46 kilo olmamda hep zeytinyağlı yememden
ama eşim bir etli bir hamur işi olmadan sofra var saymadığından bide gelirken tatlı ve içecek alıp geldiğinden benide batırıyor
kızlar çene altı probleminiz varmı benim baya baya gıdım var bi kaç egzersiz videosu bide alet buldum ama hiç denedinizmi?
benimde gıdım var ama hiç biişi denemedim canım
benimde gıdım var ama hiç biişi denemedim canım