• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

dünki menüm

sabah
çeyrek simit

öğlen bi dilim ekmek
ızgara tavuk salata bi bardak kola :18:

akşam
kıymalı ıspanak iki dilim ekmek
çay

su iki litre
spor
yaylada dağ bayır gezme :9:

valla şöyle bişi oldu 3 baklava 2 dilim hurma tatlısı 1 kase ayran çorbası 2 kaşık güveç 3 4 kaşık pirinç pilavı üzerinde kızartılmış göğüs tavuk küçük küçük :2:
tatlılar olmasa iyidi aslında 5 6 su bardağı da su içtim işte:20:

tatlılar fazla kaçmış canım azda olsa pilav var kızartılmış tavuk var menün biraz ağır olmuş :17:

bende jiliana başlıycam geçen seneki ağrılarım aklıma geldikçe cayıyorum :1: oryantal aerobik bana daha kolay ve eğlenceli geliyor
sınav münasebetiyle başa döndüm maalesef
sahurdan itibaren yazmaya devam edicem inş.
kızlar oruç regli gecikmesine sebep olurmu acaba

bu ay benimde o sorunum var çok stresliyim ondan olabilirmiki yaa

Iftar;
su,dortte bir bardak kola.
Corba,az patlican yemegi,az fasulye,az pilav.
Kolayi ramazanda ilkkez ictim o da 3 yudum du :)
Beni her iftarda sisiren ve yememem gerektigini dusundugum sey pilav...
Kesin o boyle agirlik yapiyo,3 yemek kasigida yedim hani bugun :)
Onu yememeliyim artik....
Yuruyuse cikamayacagim bugun.hafif hareket ederim birazdan,gecede 30 dk lik jillian....insallah tabi....

Iftar;
Yuruyuse cikamayacagim bugun.hafif hareket ederim birazdan,gecede 30 dk lik jillian....insallah tabi....

gazlı içecek hasreti benide batırdı ya vijdan azabıyla scwebps açtım 3 5 yudum içtim artık napayım :14:

1 kase mercimek , ufak tabak menemen , 1 sigara böreği
1 çay bardağı gibi gazlı içecek 2 dilim kepek ekmeği 1 adet tulumba tatlısı

oyyy bu akşam bende batırdım galiba ya :14: yanlız olucanki diyete sadık kalabilesin zaten regli geciktikçe ödem artıyo amaan yaaaaaaa :14:

gazlı içecek hasreti benide batırdı ya vijdan azabıyla scwebps açtım 3 5 yudum içtim artık napayım :14:

oyyy bu akşam bende batırdım galiba ya :14: yanlız olucanki diyete sadık kalabilesin zaten regli geciktikçe ödem artıyo amaan yaaaaaaa :14:

Odemi falan bosver canim,evde birinin olmasi evet kotu.ama ben yalniz yasarkende duzenli beslenemiyorum,
Afiyet olsun seker,noktayi ekmek,borek,tatliyla koymussun yemege :)
Bari ekmegi tamamen cikarda,yiyebilecegin cesit artar.ben oyle dusunerek iftarda ekmek yemiyorum.dun sahurdada yemedim.bu sahurda yemeyecegim sanirim.
Benimde hareket istahim azaldi...gece yapacagim yarim saat gozumde buyumeye basladi....

Odemi falan bosver canim,evde birinin olmasi evet kotu.ama ben yalniz yasarkende duzenli beslenemiyorum,
Bari ekmegi tamamen cikarda,yiyebilecegin cesit artar.ben oyle dusunerek iftarda ekmek yemiyorum.dun sahurdada yemedim.bu sahurda yemeyecegim sanirim.
Benimde hareket istahim azaldi...gece yapacagim yarim saat gozumde buyumeye basladi....

Bende 30 day share videosunu açıp açıp kapıyorum :1:
iftar sorfasını hazırlarken insan başlarım rejimine hepsini yiyecem diye düşünüyor yine bunada şükür :1: ekmek bağımlılığım var benim pideyi koklamak suretiyle aşk yaşıyorum yemek o kadar cezbetmiyor
hele et sadece sağlık için yiyorum
valla yerinde olsam bi tencere zeytinyağlı 3 5 kavanoz patlıcan ezme öğünlerdede bi çeşit salata yapıp yerim zaten uzuuuuuun öğrencilik dönemimde 46 kilo olmamda hep zeytinyağlı yememden
ama eşim bir etli bir hamur işi olmadan sofra var saymadığından bide gelirken tatlı ve içecek alıp geldiğinden benide batırıyor :1:

kızlar çene altı probleminiz varmı benim baya baya gıdım var bi kaç egzersiz videosu bide alet buldum ama hiç denedinizmi?

Iftar;
menün güzel canım pilav pirinç pilvı olunca hazmı zor oluyor ben genelde zeytinyağlı bulgur pilavı yiyorum bulgurda hazır değil doğal menün güzel canım herşyden az az :34:

bu akşam biraz fazla olmuş sanki :52: tatlı ekmek börek içecek :34:yarına telafisi olur cumaya az kaldı yaaa :18:
benimde regl geçikti ve çok şişim sürekli ödem atıcı şeyler içiyorum şimdide yeşil çay içiyorum sıcakta :5:
ne ğüzel spor yapıyorsun canım yaa tebrik ederim :124:

Bende 30 day share videosunu açıp açıp kapıyorum :1:
iftar sorfasını hazırlarken insan başlarım rejimine hepsini yiyecem diye düşünüyor yine bunada şükür :1: ekmek bağımlılığım var benim pideyi koklamak suretiyle aşk yaşıyorum yemek o kadar cezbetmiyor
hele et sadece sağlık için yiyorum
valla yerinde olsam bi tencere zeytinyağlı 3 5 kavanoz patlıcan ezme öğünlerdede bi çeşit salata yapıp yerim zaten uzuuuuuun öğrencilik dönemimde 46 kilo olmamda hep zeytinyağlı yememden
ama eşim bir etli bir hamur işi olmadan sofra var saymadığından bide gelirken tatlı ve içecek alıp geldiğinden benide batırıyor :1:

kızlar çene altı probleminiz varmı benim baya baya gıdım var bi kaç egzersiz videosu bide alet buldum ama hiç denedinizmi?

benimde gıdım var ama hiç biişi denemedim canım

bugün ki menü
sabah
bir dilim ekmek , az yumurta , peynir , domates , salatalık , çay

öğlen
bir tane biber dolması , küçüçük patates dolması , 5 yaprak sarma ( hepsi zeytinyağlı etsiz )
cacık zemizotlu

ara
kahve 4 bisküvi

akşam
1 biber dolması 5 sarma cacık

hiç ekmek yok ögle ve akşam

ara
10 tane kiraz

su
2 litre
2 kupa yeşilçay

benimde gıdım var ama hiç biişi denemedim canım

SIz boyle tek bolge soyleyince bende hepsi var,bunailma giriyom haaaa....gidi yok pekte.ben egik duruyom galiba,boynum ice gocuyo gibi.isin ilginci ozguveni olan biriyim birde,kilo aldikca azaldi bu,
Benim yuzumde tombiktir,yani kilo vrsemde yuz umu zayiflatamam cok heralde....
Ama dert ettgim seyler ust kollarim,gobegim ve arka yanlarim.....hele kol nasil incelir ...
Birde bu jilliandaki kadinlar acaip kasli...benim incelme olmadan kasa donusmesin bide bunlar :) .....

Back
X