1 ay boyunca aksatmadan düzenli her gün yaptım canım. 1 ayda belden 1 cm, göbekten 3cm, kalçadan 2 cm, üst bacaktan 1 cm inceldim. Diyetsiz. Diyetle yapılırsa çok daha iyi farkeder.
çok iyi yaaa. benmde basen sorunum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay boyunca aksatmadan düzenli her gün yaptım canım. 1 ayda belden 1 cm, göbekten 3cm, kalçadan 2 cm, üst bacaktan 1 cm inceldim. Diyetsiz. Diyetle yapılırsa çok daha iyi farkeder.
çok iyi yaaa. benmde basen sorunum varama sureklıde belim inceliyo benı deli edıyooo
Canim ben misafirlikteydim,yemek normaldi ama sonrasinda 2 dilim sutlu tatli yedim valla,ustunede cekirdek :)Canım jilliana başlamana sevindim. Ben haziran ayı boyunca jillian yaptım. O sırada diyet yapmıyor olmama rağmen ve hiç kilo vermememe rağmen her yerden 2 cm filan inceldim. Ama bir ay boyunca yapmadığım sadece 2 gün oldu. Şimdi de 2 günde 1 yapıyorum. Ben çok memnunum jilliandan :)
Kızlar bugün yediklerim:
İftarda: 3 hurma, patlıcan kebabı (ekmeksiz sadece sebze ve biraz et yedim), 1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra: 1 büyük dilim pasta (annem yapmıştım buna engel olamadım çok üzgünüm...)
Yarın bu kaçamağı dengeleyeceğim kızlar söz...
Canim ben misafirlikteydim,yemek normaldi ama sonrasinda 2 dilim sutlu tatli yedim valla,ustunede cekirdek :)
Eve yarim saat yuruyerek dondum ama ise yaramamistir.
Esracim bugun sahura yemesem sence yarin dayanabilirmiyim ve dengelemis olurmuyum?
Kizlar bir sorunumu daha paylasayim sizlerle.suan 65.5 kiloyum ama sanki bu kilonun yarisi gobegimde ve arka yan simitmi ne diyolar oralarda toplanmis.
Aynaya baktigimdada direkt farkediyorum o bolgedeki yogunlugu.
Jillian yaptim bugun ama o gobek,karin agirlikli degil sanirim.
Napiyim varmi tavsiyeleriniz.su 2 ayda farkedilir olcude incelirmi bel etrafim...
Onerileriniz ????
Hehehe sen boyle uzun konusunca ben mutlu oluyorum ki :)Elbette dayanabilirsin canım ben her gün sahursuz tutuyorum. Üstelik kaçamaklı günlerde bile en son 10buçukta yiyorum, 10 buçuktan sonra ağzıma lokma soktuğum olmadı hiç. Düşün her gece 10buçuktan bir sonraki gün 8 buçuğa kadar bir şey yemiyorum, bir sorun olmuyor. Eski devirlerde insanlar tek öğün beslenirdi, tek öğünden korkmak yeni dönemlerde çıktı... İnsan vücudu bir aydan fazla yemeksiz idare edebilir. Ben ramazandan sonra bile tek öğüne devam etmeyi düşünüyorum. Vaktin varsa şu makaleyi oku, biraz uzun ama vaktin yoksa sonra okursun canım. (linki ayırarak yazıyorum yoksa çıkmıyor. Makale: www. memurlar. net/ haber/ 321026/ )
Ama tabi sen önce dene, baktın kötü oldun bir daha yapmazsın sahura kalkarsın.
Ben jillianı tam 1 ay yaptığımda en çok göbek bölgem inceldi... Ama tabi en çok yağ orda olduğu için, yoksa tamamen göbeğe yönelik bir egzersiz değil. Eğer jillian göbek açısından sana yetersiz geliyorsa ebru şallının karınsavar dvdsini deneyebilirsin canım. Ben denemedim ama deneyenler memnun gibi... Tamamen göbek eritmeye yönelik 3 haftalık bir program sanırım. Ama tabi pilates ekipmanı gerektiriyor. İstersen forumlardan bir araştır yapanların yorumlarını filan oku... Pilates ekipmanın yoksa veya alacak durumun/vaktin yoksa da jillianı yapabilirsin. Yürüyüş bile yapsan en çok göbek gider çünkü vücut yağ en fazla neredeyse en çok yağı ordan yakar hangi sporu yaparsan yap. Zaten bölgesel yağ yakma diye bir şey yok bölgesel sıkılaşma var sadece. Yağ yakımı da kardiyoyla olur (koşu, yüzme, bisiklet, yürüyüş). Jillian ise yeterli kardio içeriyor sadece jillian yapsan bile.
Ne konuşasım varmış, tam bir geveze oldum![]()
Kizlar bir sorunumu daha paylasayim sizlerle.suan 65.5 kiloyum ama sanki bu kilonun yarisi gobegimde ve arka yan simitmi ne diyolar oralarda toplanmis.
Napiyim varmi tavsiyeleriniz.su 2 ayda farkedilir olcude incelirmi bel etrafim...
Onerileriniz ????
Ne saglikli sahur olmus...Benimde bütüm kilom göbek bölgemde jilianı düzenli ve uzun süreli yapmamıştım yinede etkilemişti
termal kemerim var onu bi deneyecem
ön kısmı eritmeyi hiç başaramadım ama yan yağları geçen sene erittim vileda sopasını omzuma aldım su taşır gibi sağa sola esnedim sopayla iyi hatırladım bak bunu yine yapayımbide bende göğüslerden dolayı biraz kamburluk var bu hareket onuda düzelmişti ama kaç yaptığımı falan hiç hatırlayamadım.
Sahurda:
bir yumurta az peynir bir bardak şekersiz çay
bir dilim kepek ekmeği domates salatalık bikaç zeytin
Kepek ekmegi 1 dilim yapip diger cesitleri artirabilirsin canim istersen.ben ailemin yaninda izindeyim uzunn sure.oyuzden sorumluluk yok,is yok,oructa tek yaptigim tv,net,hareket sayilir....gunaydın herkese hafta sonu gıremıyorum nete fırsatım olmuor ama kacamagım olmadı dıyebılırım sadece yemekten sorna yedıgım bır ıkı bıskuvı olmustur ama ben regl olamadım karnım şiş gecıktı anlamadım bu ay
sahura gelırsek kepek ekmegı ıkı dılım yumurta peynır domates bırazda uzum yedım :)
spor nasıl yapıyorsunuz kızlar ya benım hıc halım olmuor özellıkle ıftardan sonraa
evet onu bende duymuştmm nescafeyı pek önermyolarda tür kahvesi faydalymışş. bnde çok severm türk kahvesni![]()
Benim bel çevrrem ve kalçam çok kötü görünüyor böyle çok büyük gibii![]()
göbek de yok değil tabi malesef ki o da var hangisi daha iyi olur. Acaba leslie mi jilian mı
Ben bi sure ebru sallinin cd lerini yapmistim onlar faydali oluyo. Denemeni tavsiye ederim canim.Kizlar bir sorunumu daha paylasayim sizlerle.suan 65.5 kiloyum ama sanki bu kilonun yarisi gobegimde ve arka yan simitmi ne diyolar oralarda toplanmis.
Onerileriniz ????
Orucken spor yapanlar dayanabiliyo musunuz acliga susuzluga ?? Yada hangi saatlerde neler yapiyosunuz??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bi sure ebru sallinin cd lerini yapmistim onlar faydali oluyo. Denemeni tavsiye ederim canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.