• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

İftar: ezogelin corba
İki adet kofte
İki yemek kasigi pilav
İki yemek kasigi yogurt
İki adet hurma
Bir avuc kara dut
İki sade Türk kahvesi
İki sade soda
Sekersiz cay
Afiyetler olsun.ya normalde iyi ama ramazanda kilo vermek icin sanki biraz daha kısmak lazim gibi.ya da benim metabolizmam cok yavas oldugu icin az yesemde icime sinmiyo.
Sankiiiii:halay:ya bugunluk boyle oldu cok hareket ettim temizlik falan yaptim ya ondan mi bilemedim:olamaz:
Sahurda yememistin sen...
Ya zaten 172 boya o kilo bana cok guzel geliyo.ama sen yinede birakma hedefine daha cabuk surede ulas...

Ben cok kilolu degilim en azindan obez degilim ama hic bi seyi ustume yakistiramiyorum dolayisiyla kiyafet alamiyorum istedgim gibi giyinemiyorum falan o yuzden acilen 60 li kilolardan inmeliyim...

Afiyetler olsun.ya normalde iyi ama ramazanda kilo vermek icin sanki biraz daha kısmak lazim gibi.ya da benim metabolizmam cok yavas oldugu icin az yesemde icime sinmiyo.

Sahurda yememistin sen...
Ya zaten 172 boya o kilo bana cok guzel geliyo.ama sen yinede birakma hedefine daha cabuk surede ulas...

Ben cok kilolu degilim en azindan obez degilim ama hic bi seyi ustume yakistiramiyorum dolayisiyla kiyafet alamiyorum istedgim gibi giyinemiyorum falan o yuzden acilen 60 li kilolardan inmeliyim...
Canim herkes öyle diyor ama ben begenmiyorum kendimi popodan aliyorum ben bir de bacaklar kalin ayni sekilde hicbirseyi yakistiramiyorum kendime 60olsam en azindan psikolojik olarak kendini iyi hissedecegim

Ya benim metabolizmam masallah cok hizli. Bu sekilde verebilirim gibi geliyor. Aksam 1 saat yuruyuste yaptım. Bakalim artık. 5-6 kilo verio birde sikilassam nasil mutlu olucam anlatamam siz de menunuz cok guzel daha da az yemeyin bence yoksa hem bunyeniz zayif duser hem de açlığa alisan vucut biraz yiyince yag depolamaya baslar. Menunu gercekten guzeldi

Arkdslar yazmaya fırsat olmadı
Dun ıftar
Bı kase corba
Bı tabak ıspanak (4kaşık)
Yoğurt
Bı catal haslnmış tavuk

Ara 1 dilim kek:KK42:
(2gündür tatlı krızıne gırmışım)
1top dondurma
Hatta gazoz:skandal:

Sahurda
1 yumurta
Ve yulafezmesı
Akşma misafır var dilerım çok kacırmam ınsalh

Canim herkes öyle diyor ama ben begenmiyorum kendimi popodan aliyorum ben bir de bacaklar kalin ayni sekilde hicbirseyi yakistiramiyorum kendime 60olsam en azindan psikolojik olarak kendini iyi hissedecegim
Bilgesel zayiflama cok zor bisey sanirim...ama sanki avantajlisin...benim ust bolgem daha kilolu.sanki hep oylekalacakmis gibi duruyor.hele o arka yanlar....
Ya benim metabolizmam masallah cok hizli. Bu sekilde verebilirim gibi geliyor. Aksam 1 saat yuruyuste yaptım. Bakalim artık. 5-6 kilo verio birde sikilassam nasil mutlu olucam anlatamam siz de menunuz cok guzel daha da az yemeyin bence yoksa hem bunyeniz zayif duser hem de açlığa alisan vucut biraz yiyince yag depolamaya baslar. Menunu gercekten guzeldi
Ben hic ekmek yemiyorum ya annem ekmeginde gerekli oldugunu falan soyledi.boyle yanlis yapiyormusum sizin bilginiz var mi

Arkdslar yazmaya fırsat olmadı
Dun ıftar
Bı kase corba
Bı tabak ıspanak (4kaşık)
Yoğurt
Bı catal haslnmış tavuk

Ara 1 dilim kek:KK42:
(2gündür tatlı krızıne gırmışım)
1top dondurma
Hatta gazoz:skandal:
Iftar ve sahurun cok guzel afiyet olsun...ama gazoz kek dondurma ohoohohohoh...bari gazozu icmeyeydin :110:
Yanlismi bilmiyorum ama ogun yemeklerini az turunca sanki bu tatli krizleri kacamaklar daha artiyor sanki

Açıkçası ekmek karbonhidrat ekmekten aldığın karbonhidratı bence makarnadan pilavdan patatesten hep alabiliyoruz. Karbonhidratta almak gerekli ama ekmegin cok gerekli oldugunu dusunmuyorum. Bende ekmek hic yemiyorum uzun zamandir. Ben 15 kilo verdim iki yil once ki bu buyuk olcude ekmek yememekle oldu

Açıkçası ekmek karbonhidrat ekmekten aldığın karbonhidratı bence makarnadan pilavdan patatesten hep alabiliyoruz. Karbonhidratta almak gerekli ama ekmegin cok gerekli oldugunu dusunmuyorum. Bende ekmek hic yemiyorum uzun zamandir. Ben 15 kilo verdim iki yil once ki bu buyuk olcude ekmek yememekle oldu
Bende oyle dusunuyorum..annem yeyim diye korkuttu belkide :110:

Bu kez bende kararliyim.onumde 32 gun var.bi dugunu hedef koydum kendime...
Tam 1 ayda 6 kilo verip 60li sayilardan kurtulmaliyim...

Bende oyle dusunuyorum..annem yeyim diye korkuttu belkide :110:

Bu kez bende kararliyim.onumde 32 gun var.bi dugunu hedef koydum kendime...
Tam 1 ayda 6 kilo verip 60li sayilardan kurtulmaliyim...
Bir ayda 6 kilo cok ama. Bence o kadar vermek saglikli degil 4 kilonun ideal oldugu kanisindayim.

Selam kizlar kac gundr cok karamsaedm ama sonunda 1kilo daha verdigimi farkettim beni listeye 73 olarak duzeltirseniz sewinirim

Okadar az yiyorum ki 1 tane dondurma hakki verdm kendime..ah su davetlerde olmasa kilo vermek daha hizli olurdu heralde ..savete katilgifim gun kesinlikle sahur yapmiyorum

Okadar az yiyorum ki 1 tane dondurma hakki verdm kendime..ah su davetlerde olmasa kilo vermek daha hizli olurdu heralde ..savete katilgifim gun kesinlikle sahur yapmiyorum
Metabolizma acken calismaz. Tamam simdi ramazan ancak daha sonrasında vucudunuzu ac birakmayin. Az az yemek lazim. Yoksa yemek yemege basladiginoz gibi o kilolalr geri geliyor. Kalori hesabiyla zayiflamak en guzeli. Dedigim gibi 2 yil once 15 kilo verdim ve bu kalori hesabiyla oldu. Tavsiye ederim

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266.565.5..
USRİYUSRA311557068.9..
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.564.1..
TUHANA_01......
DEPİEDRA...63.8..
[td]CUPCAKE89[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]53[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]CUKULATAASKİNA[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]74[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURCAK41[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][/tr]

Kizlarrrrrrr...kilolarini yazmadi herkes....
Herkese afiyet olsun buarada...

Bu arada 1.4 kg ile birincimiz tom raider tom raider sanirim....tebrik ediyorummmm
Öerhabalar ben 53ten 52.2 ye inmişim dün iftardan önce tartıldımmm:)

Dünkü sahur menüm 1 haşalanmış yuöurta zeytin prynir salatalık 1 kepekli ekmek. Akşam menüm yarım kase ezogelin az makarna böreği tavuk but soteli. 1 adet sarma patates böreği yarım 1 şeker pare 3 top dondurma evet biliorm akşam kaçırdmmm...

Adiyet olsun..migren ve istifradan sonra oruc bozuldu bende...18.00 de yarim lahmacun 2 kasik bulgur ve 3 4 kasik cacik...
Yarin tutabilirmiyim bilmiyorum suan fenayim hala...

Öerhabalar ben 53ten 52.2 ye inmişim dün iftardan önce tartıldımmm:)
Yarin listeyi guncellerim canim.
Dünkü sahur menüm 1 haşalanmış yuöurta zeytin prynir salatalık 1 kepekli ekmek. Akşam menüm yarım kase ezogelin az makarna böreği tavuk but soteli. 1 adet sarma patates böreği yarım 1 şeker pare 3 top dondurma evet biliorm akşam kaçırdmmm...
Sahurun guzelmiste iftari abartmissin evet canim...umarim bunlari biraz yakma imkanin olmistur...

C cukulataaskina cnm fazla yazmiyorsun gruba galiba sık girmiyormusun...

Selamm kizlarr herkese merhabaa ilk menumude paylasayimm
Sahurda sadece su içtim cünkü göbeğim çok cikmisdi ve moralim bozuldu bende kendimi ac birakdim biliyorum güzel bi yöntem ddeğil ama neyse
İftarda 1lahmacun 1tabak bol porsiyon salata 1bardak ayran bol bol da su içtim
Eleştirilerinizi yapin bakemm

:KK47:
Adiyet olsun..migren ve istifradan sonra oruc bozuldu bende...18.00 de yarim lahmacun 2 kasik bulgur ve 3 4 kasik cacik...
Yarin tutabilirmiyim bilmiyorum suan fenayim hala...
Çok geçmiş olsun@Asena87
Ben bugun yedıklerımı paylaşmasam olur mu:KK47:

Metabolizma acken calismaz. Tamam simdi ramazan ancak daha sonrasında vucudunuzu ac birakmayin. Az az yemek lazim. Yoksa yemek yemege basladiginoz gibi o kilolalr geri geliyor. Kalori hesabiyla zayiflamak en guzeli. Dedigim gibi 2 yil once 15 kilo verdim ve bu kalori hesabiyla oldu. Tavsiye ederim
Çok dogru kesınlıkle kalorı hesabıyla kılo vermk dsha kolay bende öyle en az 17.18 kıloyu öyle vermıştım
Ama çok ıstıkrarlı duzenlı bı sekılde yapıyordum
Şimdi telefonuma yıne kalori sayacı ındırdm bakslım baslıyckmıyım

Back
X