Ramazan'ın Günlüğü

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
Bugün itibariyle diyete başlıyorum. Burası da benim diyet günlüğüm.
Başlangıç kilo 72
Hedef kilo 50

Toplamında 22 kilo vereceğim. Haydi bakalım :52:

Konuyu açarken belirtmemişim bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa memnuniyetle :4: :8:

Son düzenleme:
Bugünü toplayacak olursak :

3 litre su (Henüz), şekersiz çay, salata, az kalorili kraker vs. vs.. spor olarak da 1 saatlik yürüyüşü ekleyebilirim..
Bugün yememe dikkat ettiğimi düşünüyorum, tabi geceye kadar herhangi bir delilik yapmaz isem :52: ..

Diyetin ilk 3 günü iyi sabretmek gerekiyor kanaatimce :34:

Son düzenleme:
Bugün işlerim dolayısıyla oldukça yol yürüdüm.. Şu ana kadar 2 buçuk litre su içtim. Düşük kalorili yiyeceklerle devam ediyorum .

Bugünün tamamında :
Şekersiz çay, salata, az kalorili kraker, kuru kepekli ufak ekmek dilimi .. vs.vs..
Spor olarak fazlasıyla yürüyüş yaptım bugün ve 4 litre su içtim

Bugün diyetimin 3.günü.. :8:

Aç karna 2 bardak su ile başladım, sonrasında şekersiz çay, yanına kuru kepekli ufak ekmek dilimi (Reklam yapmamak amacıyla böyle tabir ediyorum), ince dilim peynir, birkaç tane diyet bisküvi yiyerek kahvaltımı tamamladım. Yürüyüşü akşama doğru yapacağım, şu an çok sıcak. Bol bol su içmeye devam ediyorum.

Bugün :

3,5 litre su, şekersiz çay, kuru kepekli ufak ekmek dilimi, ince dilim peynir, diyet bisküvi, şeker ihtiyacını gideren az kalorili doğal yiyecekler, diyet krakerler vs. spor olarak 1 saatlik yürüyüş yaptım. Yürüyüşü arttırsam veya egzersiz vs. birtakım hareketler eklesem iyi olacak

2 bardak su ile güne başladım, sonrasında şekersiz çay, kepek ekmek ve birkaç zeytin yiyerek devam ettim... Ara sıra kaçamaklarım olabiliyor, vücut resmen şeker istiyor, şekeri tamamen kesmemek en iyisi .. Yoksa şeker içeren bir şey göreyim saldırasım geliyor :52:

Bugün 4.günüm ve şunu farkettim, yiyeceklere eskisi gibi kıtlıktan çıkmışçasına saldırmıyorum. Aslında hepimiz bunu hayat felsefesi haline getirebilsek, ne diyet ne kilo, hiçbir sorun kalmaz eminim.. :111:

Son düzenleme:
Bugün 3,5 litre su içtim. Kepek ekmek, birkaç zeytin, diyet kraker vs. yedim. Şekersiz çay içtim. Evde olmadığım için verilen ikramlardan da en cüzi miktarda kabul ettim. İnşallah yarın bugünkü ağırlığımdan eksik çıkarım. Yoksa pişmanlığını yaşayacağım. Sabırsız olduğum için her dakika tartılıyorum. Bu iyi bir şey olmasa gerek.

Az yedim, ama dolu nedeniyle pek yürüyüş yapamadım, daha doğrusu tempolu olmadı. Şu ana kadar 3 litre su içtim.

Evde tartı varsa o da dert. Diyet yapıyorum diye her dakika tartılıyorum. Pilini çıkarıp camdan dışarı mı fırlatsam :27:

Bugün 3,5 litre su içtim. Biraz tuzlu yedim galiba. Umarım ödem oluşmaz, tartıda hafif çıkmak istiyorum. :119:

Son düzenleme:
Bugün 6. günüm, diyet güzel gidiyor Allah'a şükür. Akşama kadar koşturdum. Pek su içemedim ama.

Son düzenleme:
Back
X