Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okyanus64 bende senin gibi çok kararsızım araştırma yapmak pekte iyi gelmedi bana iyice moralim bozuldu. ne yaptın hangi merkeze gittin yada gittin mi?

okyanus64 bende senin gibi çok kararsızım araştırma yapmak pekte iyi gelmedi bana iyice moralim bozuldu. ne yaptın hangi merkeze gittin yada gittin mi?
en zor aşamadasın bence canım, merkeze karar vermek çok zor, bende çok araştırdım vs en sonunda akışına bıraktım şükürler olsun kızım önce Allahın sayesinde sonra recai hocanın aracılığıyla benimle, Rabbim hepinize nasıp etsin... çok kararsız kaldığım zamanlarda ben istihareye yatardım

Bayanlar ben de dun uye oldum ve aklimda cok soru var bir cok doktoru hastaneyi arayim gorustum tabi kimse yogurdum eksi demez hepsi bu bizim isimiz diyor ve aklim cok karisti... Recai hoca nin hastanesiylede gorustum tavsiye edermisiniz ki bu benim 2. Tup bebek olacak ilki dollenme olmadigi icin tranfer iptal oldu maleseff :(

Bayanlar ben de dun uye oldum ve aklimda cok soru var bir cok doktoru hastaneyi arayim gorustum tabi kimse yogurdum eksi demez hepsi bu bizim isimiz diyor ve aklim cok karisti... Recai hoca nin hastanesiylede gorustum tavsiye edermisiniz ki bu benim 2. Tup bebek olacak ilki dollenme olmadigi icin tranfer iptal oldu maleseff :(
topiği başından beri takip ettiysen benim tavsiye edebileceğimi anlarsın canım, bizde sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu vardı, hoca mikroenjeksiyonu uygun gördü ve tedaviye başlamıştık geçen sene 7 yumurta toplandı 6 sı döllendi ilk denemem negatifti 2. denemede (dondurulmuş) şükürler olsun pozitifi aldık ve kızım şuan 7.5 aylık . Rabbim herkese nasip etsin. hocanın yanı sıra laboratuvar başarısı da çok önemli

en zor aşamadasın bence canım, merkeze karar vermek çok zor, bende çok araştırdım vs en sonunda akışına bıraktım şükürler olsun kızım önce Allahın sayesinde sonra recai hocanın aracılığıyla benimle, Rabbim hepinize nasıp etsin... çok kararsız kaldığım zamanlarda ben istihareye yatardım

nihayet karar verdim recai hocaya gidicem burdan kapıdan girdiğim ilk andan itibaren ne yaşadıysam paylaşıcam. dua edin lütfen pazartesi ilk kez muayene olcaz eşimle. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin:)

Bayanlar ben de dun uye oldum ve aklimda cok soru var bir cok doktoru hastaneyi arayim gorustum tabi kimse yogurdum eksi demez hepsi bu bizim isimiz diyor ve aklim cok karisti... Recai hoca nin hastanesiylede gorustum tavsiye edermisiniz ki bu benim 2. Tup bebek olacak ilki dollenme olmadigi icin tranfer iptal oldu maleseff :([/QUO

inşallah bu kez bebişini alırsın kucağına. bende recai hocaya gidicem pazartesi. bolbol paylaşım yapmayı planlıyorum o kadar sabredebilirsen tabi. kolaylıklar diliyorum.

Back
X