selamlar ben recai pabuççuda tüp bebek tedavisi olup şu an hamile olan biriyim, doktor seçimi tam bir işkence bu durumda onun için sizleri anlıyor ve destek olmak için bir kaç uyarı yazmak istiyorum., 5 yıl çocuk sahibi olamadık bir çok doktora gidip hemen tüp bebek yapılacak sonuçlarını duyduk ama birtürlü güven vermiyorlardı. sonunda recai hocaua gittik histeroskopi ameliyatı yaptı meğer benim bütün rahim yapışıkmış yani bin tane tüp bebek denesem tutmasına imkan yokmuş, bu anlamda sorunu çok çabuk tespit ediyor bu kesin.. sonrasında yumurtlamam zayıfladığı için de tüp bebek yapalım dedi ve çift embriyo konularak yapıldı... sonrası facia.....tüp bebek tuttu sonunda, ikiside tutmasına rağmen recai hoca tekini görebildi, sonra 1.5 aylıkken aşırı kanama ile hastaneye yatırıldım.. diğer bebeğimi düşürmüşüm ama asla bunu bana söylemediler.. recai hoca her seferinde telefonda tersleyerek konuşan, sorduğun sorularda asla yardımcı olmayan son derece ukala tavırlı ve gözlerinde dolar işareti oluışmuş biridir, her gittiğimde benden çılgın gibi para istiyor ve bebek hakkında hiç bilgi vermeden şu ilaçları iç diye gönderiyordu... 15 gün hastanede yattım her gün beni gördü ismin neydi diye soracak kadar umursamaz.. arkadaşlar tüp bebek tedavisi için recai pabuççuya gidin ama tuttuğu anda ordan kaçın kurtarın kendinizi.. bu benim size tavsiyemdir. ben ilk test sonucum pozitif çıktı diye onu aradım sevinçle hocam dedim sonuç şu değerde çıktı, cevap şuydu: iyi tamam ne var beni niye arıyosun ki, hamilesin.. onların onbininci çocukları ama bizim ilk onun için bu vicdansızlıklarıyla mücadele etmek çok zor..