Canım bende şehir dışından gidiyorum Ankaraya centrumun misafirhaneleri var ama o gün hepsi doluydu daha tüp bebek tedavisine başlamadığım için kalmamıştım ama tüp bebeğe başladığımda yardımcı olacaklarına eminim sen daha karar veremedin merkez konusunda sanırım ama ikimizin rahatsızlığı aynı ben geçici menopoz iğnesine başladım iki ay kullanacağım sende recai hocaya muayneye gitsen hemen tüp bebeğe başlamayabilir [/QUO
kader arkadaşım :) benim aklımda hep recai hoca var ona gitmek istiyorum hep ben ameliyat olmuştum 3 yıl önce antalyada gecici menepoz girdim normal yolla olmadı ama bu hastalık hep tekrarladığı için tekrar büyük ihtimalle olmuştur zaten ondan dolayı bebişimiz olmuyor kimileri zayıfla diyor endometriosiz hastası isen dedi geriliyor demişti bana, vücut tekrar yapıyor ya napalım inş olur recai hocaya giden arkdaşım var iki tane bebişi oldu bende recai hocayada aklım sen memnunsun demi hocadan canım ameliyatımı oldun?
KIZLAR BİŞİ SORUCAM TÜP BEBEKTEN SONRA İLAÇ FALAN VERİYORLARMI İĞNE FALAN CORASPRİN VİTAMİN GİBİ