Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ne kadar güzel düşünülmüş ben tedavimi özelde yaptırdım 3 aya kadar da doktoruma devam edicem sonra mecbur devlete geçicem doğum 80.000₺ özelde eşime de fazla geliyor maalesef

Ay ben kesin geliyorum uçak bileti bakayım

6

6+5 haftalık sat tarihime göre canım ama bebek 3 gün önde gözüktü usg de öyle hesap oluyor ise 7+1 oluyorum
İlk haftalar çok küçük olduğu için ileri geri çıkıyor canım .göbek çıkması için çok erken bir zaman sanırım ama benim de göbeğim var sanırım kendi kilomdan benimkisi 76 kiloyum bir de hamilelik hazımsızlık gaz vs de yapıyor ya ondan da şişiyor

Hele sus kilomuzu ortaya çıkarma

Başlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattım ama dediğin gibi göbek için erken sanırım ben 56 kiloyum belki de progestan göbek yapmıştır

Başlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattım ama dediğin gibi göbek için erken sanırım ben 56 kiloyum belki de progestan göbek yapmıştır
Keşke o kilolarda hamile kalsaydımmmm evlendim 56 kiloydum 5 yıldır 56 ve 60 kilo arasında gidip geliyordum ama son 1 sene de bir anda 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım

Ne kadar güzel düşünülmüş ben tedavimi özelde yaptırdım 3 aya kadar da doktoruma devam edicem sonra mecbur devlete geçicem doğum 80.000₺ özelde eşime de fazla geliyor maalesef

Yaa çok fazla doğum için yazıktır bu kadar para

Keşke o kilolarda hamile kalsaydımmmm evlendim 56 kiloydum 5 yıldır 56 ve 60 kilo arasında gidip geliyordum ama son 1 sene de bir anda 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım
Olsun inşallah en kısa zamanda doğumdan sonra verirsiniz bende evlendikten sonra 12 kilo aldım 6 yıllık evliyim mutlu evlilik sırrı bu olsa gerek hoş eşimde tık yok aynı ama olsun ben mutluyum

Sen annesin ama bende doğumdan sonra ne olurum Allah bilir

Ben zaten buraya geldim birden 70 kiloya çıktım daha da veremedim kaldı yapıştı gitmiyor bende tiroit çıkmıştı o zaman hap içiyorum 15 yıldır aynı doğum yapınca 68 kiloya düştüm sonra hopp yine 72 eski kiloma döndüm şimdi de 75 arası gidip geliyor haftaya tartıya çıkarım korkuyorum

Seninde çok mutlu evlilik bak şak diye belli oldu mutluluktan hep bunlar bende kilo alınca anladım tiroidmis ama ilaç için çok direndim ta ki gebeliğe kadar

Seninde çok mutlu evlilik bak şak diye belli oldu mutluluktan hep bunlar bende kilo alınca anladım tiroidmis ama ilaç için çok direndim ta ki gebeliğe kadar

Mecbur ben içmeseydim daha da alırdım en azından çok almıyorum şimdi hem aynı rakamlar gidip geliyor
İyi ki evlendik kocam da kocam

Kızlar az önce chatgpt ye ultrason görüntüsünü attım ve tabiki doğruluk payı %100 var diyemeyiz ama benim iki kese de sağda ve teoriye göre ikisi de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…