- 8 Şubat 2024
- 773
- 1.283
- 33
- 25
Ne kadar güzel düşünülmüşDaha özele gidecen ki özel muamele göresin o da maddiyatın iyiyse burada özel hastane kavramı yok herkes aynı eşitlikte değer görüyor memuru da işçisi de o konuda kişi ayırt etmiyorlar herkese aynı eşitlikte davranıyorlar hastanelerde
Ay ben kesin geliyorum uçak bileti bakayımNormalde bizim de kaloriferli ama yeterli olmaz dedi hastanede o sistem alt açtığın yerde üst kısımda elektrikli sobalar var bebekler üşümüyor rahat oluyor bizim de kış bebesi alırızdaha birde çoğul gebelikte devlet bakıcı tut iki ay diyor onun tüm masrafını devlet bakıcıya ödüyor direk hesabına bakalım bizde nasıl olur
İlk haftalar çok küçük olduğu için ileri geri çıkıyor canım .göbek çıkması için çok erken bir zaman sanırım ama benim de göbeğim var6
6+5 haftalık sat tarihime göre canım ama bebek 3 gün önde gözüktü usg de öyle hesap oluyor ise 7+1 oluyorum
İlk haftalar çok küçük olduğu için ileri geri çıkıyor canım .göbek çıkması için çok erken bir zaman sanırım ama benim de göbeğim varsanırım kendi kilomdan benimkisi 76 kiloyum bir de hamilelik hazımsızlık gaz vs de yapıyor ya ondan da şişiyor
Başlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattımİlk haftalar çok küçük olduğu için ileri geri çıkıyor canım .göbek çıkması için çok erken bir zaman sanırım ama benim de göbeğim varsanırım kendi kilomdan benimkisi 76 kiloyum bir de hamilelik hazımsızlık gaz vs de yapıyor ya ondan da şişiyor
Ay ben kesin geliyorum uçak bileti bakayım
Başlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattımama dediğin gibi göbek için erken sanırım ben 56 kiloyum belki de progestan göbek yapmıştır
Keşke o kilolarda hamile kalsaydımmmmBaşlarda epey hazımsızlık oldu da şükür onu atlattımama dediğin gibi göbek için erken sanırım ben 56 kiloyum belki de progestan göbek yapmıştır
Ne kadar güzel düşünülmüşben tedavimi özelde yaptırdım 3 aya kadar da doktoruma devam edicem sonra mecbur devlete geçicem doğum 80.000₺ özelde eşime de fazla geliyor maalesef
Keşke o kilolarda hamile kalsaydımmmmevlendim 56 kiloydum 5 yıldır 56 ve 60 kilo arasında gidip geliyordum ama son 1 sene de bir anda 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım
Sen annesin ama bende doğumdan sonra ne olurum Allah bilirAy ne güzel kilon bizi sorma yarım tombişim
Olsun inşallah en kısa zamanda doğumdan sonra verirsinizKeşke o kilolarda hamile kalsaydımmmmevlendim 56 kiloydum 5 yıldır 56 ve 60 kilo arasında gidip geliyordum ama son 1 sene de bir anda 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım
Sen annesin ama bende doğumdan sonra ne olurum Allah bilir
Seninde çok mutlu evlilik bak şak diye belli olduBen zaten buraya geldim birden 70 kiloya çıktım daha da veremedim kaldı yapıştı gitmiyor bende tiroit çıkmıştı o zaman hap içiyorum 15 yıldır aynı doğum yapınca 68 kiloya düştüm sonra hopp yine 72 eski kiloma döndüm şimdi de 75 arası gidip geliyor haftaya tartıya çıkarım korkuyorum
Valla ben en son 3.sınıfta filan 48 kiloydum sanırımBen evlendiğimde 48 kilo ancak vardım
Seninde çok mutlu evlilik bak şak diye belli oldumutluluktan hep bunlar bende kilo alınca anladım tiroidmis ama ilaç için çok direndim ta ki gebeliğe kadar
Valla ben en son 3.sınıfta filan 48 kiloydum sanırım
Valla benim de belim hep inceydi kuzum ama basen var bende de maaşallahVallahi gelinlik giydim belim incecikti
Valla ben en son 3.sınıfta filan 48 kiloydum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?