Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yaaa hiçbir fikrim yok zamanla herşeyi öğrenicem

Canım Mayala buldum geldimmm

Seni de ekledim bebişi görünce tekrar yaz tahmini doğum bir de tek bebek mi diye güncellerim ne zaman gidecektin? Doktora
Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tek haftaya kalp atışı için gideceğim . Çok şükür her şey yolunda inşallah kalp atışını duymakta nasip olur bu hafta geçmez bana

Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tek haftaya kalp atışı için gideceğim . Çok şükür her şey yolunda inşallah kalp atışını duymakta nasip olur bu hafta geçmez bana

Oy oy maşallah sübhanallah sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin tahmini doğum söyledi mi yoksa daha erken mi

Gittim ikiz yazdım şaşırdım tek yazdım sonra süpriz olmasın

Gittim ikiz yazdım şaşırdım tek yazdım sonra süpriz olmasın
ay inşallah haftaya böyle bir sürprizle karşılaşırım Vallahi ben heyecandan hiçbir şey sormadım sonra aklıma geldi eşim doktoruma her şey yolunda mı diye sormuş mesela ama ben duymadım hatırlamıyorum heyecandan o an oradaydım ama değildim

Amin inşallah canım herşey gönlüne göre olsun Amin
İnsan şok oluyor ondan adapte olamıyorsun bir iki muayeneden sonra artık adapte olursun

Selamlar yas 40 3. deneme ikizlerim var suan hamileyim cinsiyet belli degil tahmini dogum ocakta insallah.

Aleyküm selam canım hoşgeldin hadi inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizeler cinsiyeti sonradan tekrar güncelleriz şu an çoğumuzun belli değil

Selamlar yas 40 3. deneme ikizlerim var suan hamileyim cinsiyet belli degil tahmini dogum ocakta insallah.

Bu bebiş tek mi çoğul değil tam doğum tarih olarak belli olunca tekrar yazarsın güncellerim inşallah

Kızlar aranızda cinsiyetini hisseden var mı ben erkek hissediyorum ama rüyalarıma hep kız bebek giriyor kıvırcık saçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…