- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Yaaa hiçbir fikrim yok zamanla herşeyi öğrenicemAmin amin inşallah tatlıtelaşlar yeter ki sağlıcakla büyüyüp vaktinde kucağımıza alalım inşallah ikizler zaten sezaryen oluyor normal doğum olmaz benim ilk doğum da mecburi sezaryen oldu normal doğumla başladık sezeryana döndü maalesef ikizler de normal doğum biraz zor
Yaaa hiçbir fikrim yok zamanla herşeyi öğrenicem
Bismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Doğum
Tarihi
sepide 27 1. 2.deneme Tek 23
Aralıkmayala 37 2. 4.deneme İkiz @merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz 23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek @enguzelumut 32 1. 1.deneme İkiz 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralıkmutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz
Canım Mayala buldum geldimmm
Seni zor buldum kolay kolay kaybetmemYaa canım benim hoşgeldinSefalar getirdin takibe al da kaybetme bizi
Seni zor buldum kolay kolay kaybetmem
Seni zor buldum kolay kolay kaybetmem
Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tekSeni de ekledim bebişi görünce tekrar yaz tahmini doğum bir de tek bebek mi diye güncellerimne zaman gidecektin? Doktora
Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tekhaftaya kalp atışı için gideceğim . Çok şükür her şey yolunda inşallah kalp atışını duymakta nasip olur bu hafta geçmez bana
Bugün gördüm canımm miniğimi 5+2 tekhaftaya kalp atışı için gideceğim . Çok şükür her şey yolunda inşallah kalp atışını duymakta nasip olur bu hafta geçmez bana
ay inşallah haftaya böyle bir sürprizle karşılaşırımGittim ikiz yazdım şaşırdım tek yazdım sonra süpriz olmasın
ay inşallah haftaya böyle bir sürprizle karşılaşırımVallahi ben heyecandan hiçbir şey sormadım sonra aklıma geldi eşim doktoruma her şey yolunda mı diye sormuş mesela ama ben duymadım hatırlamıyorum heyecandan o an oradaydım ama değildim
Selamlar yas 40 3. deneme ikizlerim var suan hamileyim cinsiyet belli degil tahmini dogum ocakta insallah.
Selamlar yas 40 3. deneme ikizlerim var suan hamileyim cinsiyet belli degil tahmini dogum ocakta insallah.
Tek şükür ikizlerim var zaten delirmek istememBu bebiş tek mi çoğul değiltam doğum tarih olarak belli olunca tekrar yazarsın güncellerim inşallah
Kanka acele etmiş biraz yaBenim kızım da 5 aya kadar dışardan çok görünmüyordu 6.aydan sonra birden fırladı hatta dedim galiba karnım çıkmayacak
kocamla date’m vardı aşkoBu saatte ne geziyon hamiş hamiş
Tek şükür ikizlerim var zaten delirmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?