Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kanka acele etmiş biraz ya doğarken öğrenebilirdik

kocamla date’m vardı aşko

Oh oh sefan olsun karı koca günü yaptınız maşallah

Aynen ya bunlarda kesin erken çıkar birde ikiz aşkım

Kızlar aranızda cinsiyetini hisseden var mı ben erkek hissediyorum ama rüyalarıma hep kız bebek giriyor kıvırcık saçlı

Ben hiç şu an hissetmiyorum ikisi kız da olabilir bir kız bir erkek de olabilir iki erkekte şansımıza süpriz yumurtadan ne çıkacak bakalım sağlıklı olsunlar inşallah gerisi önemli değil Rabbim gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin.

Az önce mide bulantısından dolayı çok kötü oldum özellikle sabahları oluyor
Yalnız değilsin mayalacımmmbende hep sabahları kötü oluyorum açlık bulantısı ağzıma bişiler atsam da en fazla 10 dk tutuyor illa adam akıllı kahvaltıyı bekliyor geçmesi artık az as ve sık öğün yapmamız lazım hafif açlıkta bile hafif o bulantı hissi perişan ediyor

Aynen öyle canım benim şu an kahvaltı hazırlıyorum ancak haftasonu olduğu için uyuduk çoluk çocuk gari

Bende kiz gibi hissediyorum ikizlerim erkekler bu hamileliğin farklı gibi zaten kiz istediğimiz için tekrar cocuk yaptık umarım kiz olur

Amin canım Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı güzel bir kız evlat nasip eylesin inşallah Amin
Canım ikizlerin tek yumurta ikizi mi yoksa çift miydi

Benin hislerim 1 kız 1 erkek bakalım hayırlısı inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi teferruat

Bu arada bu bilgiyi yeni öğrendim kese fasülye gibi olursa erkek yuvarlak olursa kız diyorlar ve benim ultrason fotoğrafımı bi görseniz bi kese tam fasülye biri tam yuvarlak bakalım sonuç bizi şaşırtacak mı

Ben hiç anlamam vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…