Kanka acele etmiş biraz yadoğarken öğrenebilirdik
kocamla date’m vardı aşko
Kızlar aranızda cinsiyetini hisseden var mıben erkek hissediyorum ama rüyalarıma hep kız bebek giriyor kıvırcık saçlı
Yalnız değilsin mayalacımmmAz önce mide bulantısından dolayı çok kötü oldum özellikle sabahları oluyor
Yalnız değilsin mayalacımmmbende hep sabahları kötü oluyorum açlık bulantısı ağzıma bişiler atsam da en fazla 10 dk tutuyor illa adam akıllı kahvaltıyı bekliyor geçmesi artık az as ve sık öğün yapmamız lazım hafif açlıkta bile hafif o bulantı hissi perişan ediyor
Bende kiz gibi hissediyorum ikizlerim erkekler bu hamileliğin farklı gibi zaten kiz istediğimiz için tekrar cocuk yaptık umarım kiz olurKızlar aranızda cinsiyetini hisseden var mıben erkek hissediyorum ama rüyalarıma hep kız bebek giriyor kıvırcık saçlı
Bende kiz gibi hissediyorum ikizlerim erkekler bu hamileliğin farklı gibi zaten kiz istediğimiz için tekrar cocuk yaptık umarım kiz olur
Benin hislerim 1 kız 1 erkek bakalım hayırlısı inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi teferruat
Bu arada bu bilgiyi yeni öğrendim kese fasülye gibi olursa erkek yuvarlak olursa kız diyorlar ve benim ultrason fotoğrafımı bi görseniz bi kese tam fasülye biri tam yuvarlakbakalım sonuç bizi şaşırtacak mı
Bende anlamıyorum reelsleri gezerken öyle karşıma çıktı ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum artıkBen hiç anlamam vallahi
Bende anlamıyorum reelsleri gezerken öyle karşıma çıktı ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum artık
Merhabaaaaa
Kendimi level atlamış gibi hissettim
Merhabaaaaa
Kendimi level atlamış gibi hissettim
1.çocuk canım yaş 32 tahmini doğum 3 ocak tabi kendi hesabimÇok şükür hamdolsuntahmini doğumun falan belli mi yaşını falan yaz ekliyeyim canım 1.çocuktu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?