Benimde ultrasonlar karma karışık yaBu arada bu bilgiyi yeni öğrendim kese fasülye gibi olursa erkek yuvarlak olursa kız diyorlar ve benim ultrason fotoğrafımı bi görseniz bi kese tam fasülye biri tam yuvarlakbakalım sonuç bizi şaşırtacak mı
Bende canım hiç mide bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum o yüzden erkek hissediyorumBende kiz gibi hissediyorum ikizlerim erkekler bu hamileliğin farklı gibi zaten kiz istediğimiz için tekrar cocuk yaptık umarım kiz olur
1.çocuk canım yaş 32 tahmini doğum 3 ocak tabi kendi hesabimdr dediği haftaya göre
Aşkım ben bayramdan sonra öğrenmiş olacam inşallah, bayram tatiline gitmeden önce kan verecem fetal dna için, sonuç biz dönene kadar çıkarmış yani 12.haftada öğrenicem hayırlısıylaBirkaç aya öğreniriz nasipse inşallah
Aşkım ben bayramdan sonra öğrenmiş olacam inşallah, bayram tatiline gitmeden önce kan verecem fetal dna için, sonuç biz dönene kadar çıkarmış yani 12.haftada öğrenicem hayırlısıyla
Bende canım hiç mide bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum o yüzden erkek hissediyorum
Burdada öyle aşkım normalde 16.hafta falan söylüyorlarmış kesinHadi inşallah canımbizde o vakitte hayatta söylemezler en az 4 aylık olmalı emin olacaklar direk budur diyorlar
Kanka bir zahmet olsun artık onlar ikiz bide x2 düşünBen kızım da rahat geçirdim kız oldu caney bunlar da sadece mide bulantısı var bunlar ne olaki acep
Burdada öyle aşkım normalde 16.hafta falan söylüyorlarmış kesin
Kanka bir zahmet olsun artık onlar ikiz bide x2 düşün
Aşkım dur şimdi beni ikileme düşürmeBen kızım da rahat geçirdim kız oldu caney bunlar da sadece mide bulantısı var bunlar ne olaki acep
Burdada öyle aşkım normalde 16.hafta falan söylüyorlarmış kesin
Kanka bir zahmet olsun artık onlar ikiz bide x2 düşün
Aşkım doğruyu söyleyim ben bir kız bir erkek hissediyorumSen baştan belli daha transfer olmadan ikiz dedin sonunda çok şükür ikisi tutundusence cinsiyetleri ne olur ne hissediyorsun
Aşkım dur şimdi beni ikileme düşürmekendimi erkeke odakladım
Aşkım doğruyu söyleyim ben bir kız bir erkek hissediyorum
Aşkım geçen sefer kız hissettim kız çıkmıştı benim, bu sefer çok daha farklı geçiriyorum hamileliği o yüzden erkek hissediyorum, tabi ki bizde daha ikiside yok o yüzden hiç farketmez önceliğimiz sağlıklı olsunHadi inşallah Allahım gönlüne göre versin canım
Aşkım geçen sefer kız hissettim kız çıkmıştı benim, bu sefer çok daha farklı geçiriyorum hamileliği o yüzden erkek hissediyorum, tabi ki bizde daha ikiside yok o yüzden hiç farketmez önceliğimiz sağlıklı olsun
Çift yumurta ikizi benimkiler suan karşımda corbalarini içiyorlar okadar farklilarki sizinde gönlünüze göre olsunAmin canım Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı güzel bir kızevlat nasip eylesin inşallah Amin
Canım ikizlerin tek yumurta ikizi mi yoksa çift miydi
Çift yumurta ikizi benimkiler suan karşımda corbalarini içiyorlar okadar farklilarki sizinde gönlünüze göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?