Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde ultrasonlar karma karışık ya biri fasulye gibi diğeri patlamış balon gibi

Aşkım ben bayramdan sonra öğrenmiş olacam inşallah, bayram tatiline gitmeden önce kan verecem fetal dna için, sonuç biz dönene kadar çıkarmış yani 12.haftada öğrenicem hayırlısıyla

Hadi inşallah canım bizde o vakitte hayatta söylemezler en az 4 aylık olmalı emin olacaklar direk budur diyorlar

Bende canım hiç mide bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum o yüzden erkek hissediyorum

Ben kızım da rahat geçirdim kız oldu caney bunlar da sadece mide bulantısı var bunlar ne olaki acep

Hadi inşallah canım bizde o vakitte hayatta söylemezler en az 4 aylık olmalı emin olacaklar direk budur diyorlar
Burdada öyle aşkım normalde 16.hafta falan söylüyorlarmış kesin
Ben kızım da rahat geçirdim kız oldu caney bunlar da sadece mide bulantısı var bunlar ne olaki acep
Kanka bir zahmet olsun artık onlar ikiz bide x2 düşün

Burdada öyle aşkım normalde 16.hafta falan söylüyorlarmış kesin

Kanka bir zahmet olsun artık onlar ikiz bide x2 düşün

Sen baştan belli daha transfer olmadan ikiz dedin sonunda çok şükür ikisi tutundu sence cinsiyetleri ne olur ne hissediyorsun

Hadi inşallah Allahım gönlüne göre versin canım
Aşkım geçen sefer kız hissettim kız çıkmıştı benim, bu sefer çok daha farklı geçiriyorum hamileliği o yüzden erkek hissediyorum, tabi ki bizde daha ikiside yok o yüzden hiç farketmez önceliğimiz sağlıklı olsun

Amin canım benim hayırlı sağlıklı evlat olsunlar hiç farketmez

Amin canım Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı güzel bir kız evlat nasip eylesin inşallah Amin
Canım ikizlerin tek yumurta ikizi mi yoksa çift miydi
Çift yumurta ikizi benimkiler suan karşımda corbalarini içiyorlar okadar farklilarki sizinde gönlünüze göre olsun

Çift yumurta ikizi benimkiler suan karşımda corbalarini içiyorlar okadar farklilarki sizinde gönlünüze göre olsun

Amin canım Bir korktum şimdi demek ki çift yumurta ikizleri de aynı cinsiyet olabilir Allah sana bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…