❤️Hedef 53..

9. Gün chole ting hips dips + 15 dk yürüyüş tamamlandı dün akşam yemeğini fazlaca yedim ayrıca saat yediye geliyordu bu yüzden çok pişmanım stresli olduğum zamanlarda çokça tıkındığımı fark ettim.Zaman zaman duygusal açlıktan yediğimde oluyor bunların farkındayım ama o anda beynim durmuş gibi hiç düşünmeden yiyorum.Umarım üstesinden gelebilirim

Bugün 10. Günü tamamladım egzersiz ve yürüyüş 26 gün sonra spor programım bitiyor inşallah o vakte kadar 53 kg inebilirim

11. Gün chole hourglass programı+yürüyüş yapıldı Yeşilçay içmediğimi fark ettim bugün içeceğim kahvaltımı yaptım kendimi sıkmadan ilerlemek istiyorum yoksa yemeyeceğim dediğim şeyler cazip gelmeye başlıyor dolaba sağlıklı şeyler hazırlayacağım bugün yoğurt çorbası ve salata elimin altında bulunsun bir de kabak pişireceğim haftaiçi daha kontrollü olabilirim belki

Bugün spor ve yürüyüş yapamadım ama Yeşilçay içtim ruhsal olarak iyi olmadığım birgündeyim yarın ve her gün herşey çok güzel olsun çocuklarım için

14. Gün egzersiz ve yürüyüşümü tamamladım uzun zamandır pizza yemiyordum bugün 2 dilim yedim günü an itibari ile kapattım

15. Gün chole ting hourglass ve 15 dk hızlı yürüyüşümü tamamladım kahvemi içtim kendimi bugün iyi hissediyorum günlük temizliğimi yaptım.Ekstra kızların odasını detaylı temizlemek istiyorum bugün

Chloeyi siz kendiniz ihtiyacınıza göre mi böldünüz? Programları çünkü günde 3-4 video olacak şekilde
Evet aynen öyle kendime ayırdığım sürede neler yapabileceğime bakıyorum.Beni zorlamayacak şekilde hazırlıyorum programımı,zıplamalı programları tercih etmiyorum zira günümün geri kalanı hep çocuklarımla ilgilenmekle geçiyor tabi ev işi ve yemeği de cabası son 3 yıldır böyle yapıyorum ( araya farklı programlar ekleyerek) vücudum doğumdan sonra eski halinden çok daha iyi diyebilirim

20. Gün kişisel egzersiz ve 15 dk yürüyüş tamamlandı ama dünkü bacak hareketlerinden sonra arka bacakta ağrım var kilom bir yukarı bir aşağı oynuyor 55.8 ile 56.8 arasında aylardır böyle şubat ayında bi ara sağlık sebebiyle 53 oldum iyileşince yeniden 55-56 larda takılmaya devam ettim .güzel beslendiğimi düşünüyorum probiyotik,vitamin,protein,sağlıklı yağlar.. hepsini gıdalardan organik olarak tüketmeye çalışıyorum.beden olarak üst 34 alt 34-36 beden giyiyorum, sporun faydalarını hakikaten hissediyorum..Ama 53 kilo hedefime ulaşmak ve sabitlemek istiyorum.Diyet enerjisinin gelmesini bekliyorum gerçekten o his gelmeyince olmuyor ya da diyetten korkuyorum artık şimdilik var olan kilomu korumak hayat enerjimi yüksek tutmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…