- 23 Kasım 2019
- 76
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi buffysummers
-
Ne dicem bilemedim, acaip acaip garip geldi yazdıklarınızın her satırı...Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
Aksi tecavüz olurdu zaten..eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi
Adam güçlenip geri dönmek istiyor. Dikkat edin hastalık kapmayın..ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü.
Yok buluşuyoruz, yemek yiyoruz, yürüyoruz, içiyoruz. Yüz yüze görüşmeme gibi bir şeyimiz yok.anlamadım? hiç yüz yüze görüşmediniz mi?
sanal sekse mi hayır dedi?
Öyle bir algım yok zaten ama olayı buraya kadar karşılıklı tırmandırdık, yani benim durduk yere gel ben kadınım hadi şaapalım modum olmadı. O yüzden zaten şaşırdım.Erkek deyince; ‘çıplak bacak görünce koşa koşa geldiği’ algısı çok eskide kaldı . Adam yorgundur gerçekten istemiyordur bu 1.seçenek , ya da hayatında ilgisini çeken başka biri vardır bu da ikinci seçenek .
‘Hiç birşey olmadıysa da mutlaka birşeyler olmuştur’ diye yorumumu noktalandırıyorum
Kararını benim vermemden tabii ki ben istemeden bir şey yapmamayı lütfediyor değil. Yani işin içine cinselliği dahil etmeden de devam edebiliriz, sen etmek istersen olur yoksa böyle de gideriz meali. Konuyu çok uzatmamak için özetlemeye çalışmıştım tam olmamış sanırım.Aksi tecavüz okurdu zaten..
Adam güçlenip geri dönmek istiyor. Dikkat edin hastalık kapmayın..
Teklifim artık cinselliği dahil etmek idi. Konuşmayı kısa kesmesinde bir şey yok , zaten bütün gün ilgi beklemiyorum ama olayın buraya kadar gelip böyle tıkanması karşısında ne düşünmem gerektiğinden emin olamadım. Yani gerçekten yorgunluğu nedeniyle mi ertelemek istiyor yoksa atlatıldım mı onu bilemiyorum şu an.Teklifin neydi ki , red edildigini dusunuyorsun. Bir insan zaman zaman konusmayi kisa kesebilir. Bunda bir sey yok. Zaten ciddi bir iliski istemiyormussun(uz). Ciddi bakmayinca boyle oluyor demek.
Yorgunluk bahane. O tatilde biriyle karsilasmis ve kafasi karismis olabilir.Teklifim artık cinselliği dahil etmek idi. Konuşmayı kısa kesmesinde bir şey yok , zaten bütün gün ilgi beklemiyorum ama olayın buraya kadar gelip böyle tıkanması karşısında ne düşünmem gerektiğinden emin olamadım. Yani gerçekten yorgunluğu nedeniyle mi ertelemek istiyor yoksa atlatıldım mı onu bilemiyorum şu an.
Aman ne bileyim, bir yanım diyor ki biraz dinlenip kendine gelmeden bir şey yapmak istemiyor da olabilir, sonuçta erkek de olsa yorgunken sevişmek istemeyebilir. Bir yanım da dırdır ediyor kendi kendime, öyle bişi yok kesin başkasını buldu diyeYorgunluk bahane. O tatilde biriyle karsilasmis ve kafasi karismis olabilir.
Normalde ucarak gelmesi gerekiyordu cunku...
Bu adamla devam edip ola ki evlenirseniz ..Burda açacağınız konular belli " Ben Sevişmek istiyorum ama kocam çok yorgunmuş,başı ağrıyormuş"Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
Aman ne bileyim, bir yanım diyor ki biraz dinlenip kendine gelmeden bir şey yapmak istemiyor da olabilir, sonuçta erkek de olsa yorgunken sevişmek istemeyebilir. Bir yanım da dırdır ediyor kendi kendime, öyle bişi yok kesin başkasını buldu diye
Aldatılma için ortada ilişki olması gerek sizde durum pek ilişki değil daha çok takılmaca. Ben 2.seçeneği yineliyorumYok buluşuyoruz, yemek yiyoruz, yürüyoruz, içiyoruz. Yüz yüze görüşmeme gibi bir şeyimiz yok.
Sanal sekse değil reele şu an hayır dedi :/
Öyle bir algım yok zaten ama olayı buraya kadar karşılıklı tırmandırdık, yani benim durduk yere gel ben kadınım hadi şaapalım modum olmadı. O yüzden zaten şaşırdım.
Benim aklımda da ikinci seçenek var ama işte kesin emin olamıyorum.
Kararını benim vermemden tabii ki ben istemeden bir şey yapmamayı lütfediyor değil. Yani işin içine cinselliği dahil etmeden de devam edebiliriz, sen etmek istersen olur yoksa böyle de gideriz meali. Konuyu çok uzatmamak için özetlemeye çalışmıştım tam olmamış sanırım.
Teklifim artık cinselliği dahil etmek idi. Konuşmayı kısa kesmesinde bir şey yok , zaten bütün gün ilgi beklemiyorum ama olayın buraya kadar gelip böyle tıkanması karşısında ne düşünmem gerektiğinden emin olamadım. Yani gerçekten yorgunluğu nedeniyle mi ertelemek istiyor yoksa atlatıldım mı onu bilemiyorum şu an.
Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bu adamla devam edip ola ki evlenirseniz ..Burda açacağınız konular belli " Ben Sevişmek istiyorum ama kocam çok yorgunmuş,başı ağrıyormuş"
Ona ihtimal vermiyorum...Ya da sizin gibi free düşünmüyor
Zaten o günden beri sadece o yazdıkça yazıyorum ben.Biraz ara ver sen , hiiiccccccccc yazma. Soguk suyla dus alsin da kendisine gelsin.
Cikk. O yazdikca da sen yazma.Zaten o günden beri sadece o yazdıkça yazıyorum ben.
Aldatıldım mı demedim zaten atlatıldım mı dedim.Aldatılma için ortada ilişki olması gerek sizde durum pek ilişki değil daha çok takılmaca. Ben 2.seçeneği yineliyorumBiri var.
Cinsellik bekliyorum?Amma çok kaldırmışsın herifin totosunu ..o kadar üzerine düşmüşsün ki ..bırak allah askına cinsellik odaklıysa daha ne bekliyorsun ki adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?