Reddedil(me)dim mi ben şimdi

Bakın avukatım ben 10 yıldan fazladır aile ağırlıklı çalıştım, kadın erkek ilişkileri üzerine mastır yaptım diyebilirim, siz bırakın bekar yatişkin bir erkeği , evli düzenli cinsel hayatı olan erkeklerin bile hoşlandıkları ve beğendikleri kadınlar için ne taklalar attıklarını, ne fırsatlar yarattıklarını bir bilseniz, bana hak verirdiniz. Bence boşverin kafanızı yorduğunuza değmez, onada söyleyin artık o yönde bir birliktelik istemediğinizi, en azından beklentiniz olmaz kafanız rahat olur. Yani burada sizin ya da onun başkalarıyla görüşmesinden çok size amiyane tabirle göster ama elletme tavrı irite edici, yani size yanıma bir kahve içmeye başka şehre gel demesi bile kendi egosundan, yani bu kadın beraber olmak için herşeye razı imajı çiziyorsunuz, boşverin dıugusal bir hissiniz yoksa yeni ufuklara yelken açın.

Haftasonu görüşme olayının kendi egosundan olabileceği düşüncesi bana uğramamıştı, farklı bir açı oldu bu, çok teşekkür ederim. Doğruluk payı da olabilir, haklısınız. Ben sonuçta malum konuyu konuşacağımızı bildiği halde sırf görüşmek istediği için böyle dediği yönünde düşündüm o an ama sizin söylediğiniz başka bir bakış açısı. Tabii ki aynen böyle olmuş da olabilir.

Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Gerçekten tanımadığım insanların sırf bana fikir vermek, yardımcı olmak için vakit ayırıp emek vermesi çok değişik bir şey :) Elinize emeğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…