Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için.
Burada veremeyeceğim bazı spesifik şeyler var, o nedenle yoğunluk kısmı bahane değil. Bunu biliyorum. Ama burada yazamadığım için haliyle inandırıcı gelmiyor, o konuda size ve diğer herkese hak veriyorum. Bu konuda sözüme güvenmeniz gerekiyor :)
Hiç istemiyor, el altında tutuyor, keyfi isterse yapacak gibi yorumların hepsinde haklılık payı olabilir, bu konuda itirazım zaten yok. Ama "vakit yaratır" kısmında yaratamayacağını biliyorum.
Onun dışında yaptığınız yedeğe atmış, egosunu besliyorsunuz kısımları doğru olabilir.
Tek seçeneğim ve olmazsa olmazım değil. ben de başkalarıyla görüşüyorum bu arada. Yani kendimi eve kapatıp telefon başında yazmasını beklemiyorum, görüştüğüm konuştuğum insanlar var. Aynı şekilde o da tatildeyken yapmış olabilir, onun doygunluğu olabilir. Buna zaten bir itirazım yok, çünkü temelinde sadakat beklentisi olan bir düzenimiz yok.
"O da bana ilgili"den ziyade tutumunu anlamlandıramıyorum. Yani bu noktaya ben kendim getirmedim olayları. Hatta daha önce yazdım son görüşmemizde hadi desem hesabı ödeyip eve koşacaktı diye; nitekim haftasonu görüşmemizde de benzer yorumu yaptı "bir şeyler içerken birbirimize bakar eve geçeriz" diye. Bilmiyorum ben net bir insanım, hayatımda da aynı netlik olsun istiyorum, o olmayınca da huzurlaşıyorum.
Daha önce ben de karşımdakine, karşımdaki de bana "seninle arkadaşlığımıza değer veriyorum ama o anlamda düşünmüyorum" edebiyatı yaptık, arkadaşlığımız da zedelenmeden devam ettik. Aradığım netlik bu benim
Tatlımlar canımlar havada uçuşup gün içinde fotoğraflar atıp, seninle görüşmeyi özledimler deyip sonra beklemeye alınmak değil. Hani inanın bugün mesaj atıp "xcim ya ben seni o anlamda görmüyorum" dese hatta komple konuşmayı bitirse üzülmem çünkü netleşir
Şu iş yoğunluğum tavan yapsa da düşünecek vakit kalmasa artık bana keşke