- 23 Ağustos 2012
- 51.776
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.992
- 898
- Konu Sahibi buffysummers
-
Olabilir tabii ki.Tatilde fazlasıyla yapmış olabileceği hiç aklına gelmio mu
Benim bozulduğum şey bu noktaya kadar ben kendi kendime gelmedim. "Hadi artık sevişek" noktasına kadar gelip/getirilip bu cevabı almak oldu.Peki sizin beklentiniz tam olarak nedir?
Zaten ciddi ilişki istemyrö yazmışsınız ama adamdan umduğunuz ilgiyi bulamayınca bozulmuşsunuz
Adamdan ilgi göremeyince üzülüyorsanız artık ciddi ilişki istemyrm yalan olmuş demektirDuyguların olduğu bir ilişkiye ciddi olsa da olmasa da olur şeklinde bakamazsınız mümkün değil kalp izin vermiyor
Benim bozulduğum şey bu noktaya kadar ben kendi kendime gelmedim. "Hadi artık sevişek" noktasına kadar gelip/getirilip bu cevabı almak oldu.
Yani cinsel anlamda reddedilmeye/ertelenmeye bozuldum.
Benim beklentim şu anki düzenimize seks eklemek.
Başka bir şey değil. İlgi hala görüyorum mesela biraz önce aradı ben buraya yazarken, napıyorsun diye.
Dediğiniz gibi romantik anlamda bir şey hissettiğim fark ettiğim an bitiririm çünkü öyle bir zeminde değiliz, bu sadece beni üzer.
Hay ben onun aklınaValla bence tatilde akli karismis. Aklini kurcalayan biriyle tanismis.
Kendimden biliyorum.
Sizinle "ciddi bir iliskide" degil ama onunla bu daha gercek bir iliskiye hazir hissediyor olabilir. Sizinle bir iliski yasayip bir cuval inciri berbat etmekten korkuyor olabilir (ama her sabah mesaj atiyor-flort devam ediyor diyorsaniz biriyle flort etmek ve cinsellik yasamak arasindaki daglar kadar fark vardir)
Eger benim teorim dogruysa cocuk bir zaman bekler tatildeki kizla islerin nasil gittigine bakar, ondan ekmek cikmayacagini anlarsa size yine yanasir.
Çünkü onunla birlikte olmak istiyorum ve şu anki durumda aldığım cevap hakkında ne düşünmem gerektiğinden emin olamıyorum. Eğer atlatıldığıma, istenmediğime karar verirsem bitireceğim; eğer samimiyetle sadece zamanlama hatası olduğuna karar verirsem biraz daha bekleyip ona göre bir şeye karar vereceğim.Peki bu konuyu niye açtınız o zaman?
Ciddi olmayan, duygu barındırmayan ilişki olsaydı gerçekten eee ne yaparsa yapsın çok da tınnn derdiniz hiç dertlenmezdiniz bile inanın.
İşte beni tek düşündüren ilk cümleniz.İnsan yorgunken gerçeken bir şey yapmak istemez. Ama yorgunluğu geçince de size koşa koşa gelmesi lazım. Bu arada erkekten erkeğe değişir belki ama sizinle ciddi bir ilişki istemediğini söylediyse, ve tatilde biri ile tanışıp tek gecelik bir şeyler yaşadıysa bunu aldatma olarak görmüyordur.
Son cümleniz olayı özetliyor aslında. Böyle bir ilişkinin bu kadar kafa yormaya ihtiyacı olmamalı.Hmmm.
Söylediklerinizde doğruluk payı olabilir ama benim bodoslama çalışan kafam hala eğer reddediyorsa niye bitirmiyor, sonuçta öyle bir niyeti yoksa niye hala benimle uğraşıyor, hani cinsellik istemiyorsa elinde olmam bir şey ifade etmez diye çalışıyorBu noktaya ben durduk yere gelmedim, karşılıklı konuşulanlar var, hani birdenbire ben ortaya çıkıp "hadi yatalım" demedim. Bunun tatilden önceki kısmı da var, "tatil dönüşü bi konuşalım bu mevzuyu" diye.
Bu arada gerçekten tatilden döndü bağlayayım diye bir niyetle hareket etmedim. Zaten bağlamak/bağlanmak gibi bir niyetim yok, bunu da gayet iyi biliyor.
Amaan güya sevgililik vs yok, kafam rahat olacaktı, yine olamadı.
Sizin izleyeceginiz yol çok üstüne varmamak olsa gerek...Hay ben onun aklına
Peki teorinizden yola çıkarak şu an nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
Demek ki 2 haftalık tatilde sadece çok içip az uyumamışHanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?