Reddedil(me)dim mi ben şimdi

Peki sizin beklentiniz tam olarak nedir?
Zaten ciddi ilişki istemyrm yazmışsınız ama adamdan umduğunuz ilgiyi bulamayınca bozulmuşsunuz
Adamdan ilgi göremeyince üzülüyorsanız artık ciddi ilişki istemyrm yalan olmuş demektir Duyguların olduğu bir ilişkiye ciddi olsa da olmasa da olur şeklinde bakamazsınız mümkün değil kalp izin vermiyor

Valla bence tatilde akli karismis. Aklini kurcalayan biriyle tanismis.
Kendimden biliyorum.
Sizinle "ciddi bir iliskide" degil ama onunla bu daha gercek bir iliskiye hazir hissediyor olabilir. Sizinle bir iliski yasayip bir cuval inciri berbat etmekten korkuyor olabilir (ama her sabah mesaj atiyor-flort devam ediyor diyorsaniz biriyle flort etmek ve cinsellik yasamak arasindaki daglar kadar fark vardir)
Eger benim teorim dogruysa cocuk bir zaman bekler tatildeki kizla islerin nasil gittigine bakar, ondan ekmek cikmayacagini anlarsa size yine yanasir.

Benim bozulduğum şey bu noktaya kadar ben kendi kendime gelmedim. "Hadi artık sevişek" noktasına kadar gelip/getirilip bu cevabı almak oldu.
Yani cinsel anlamda reddedilmeye/ertelenmeye bozuldum.

Benim beklentim şu anki düzenimize seks eklemek.
Başka bir şey değil. İlgi hala görüyorum mesela biraz önce aradı ben buraya yazarken, napıyorsun diye.

Dediğiniz gibi romantik anlamda bir şey hissettiğim fark ettiğim an bitiririm çünkü öyle bir zeminde değiliz, bu sadece beni üzer.

Peki bu konuyu niye açtınız o zaman?
Ciddi olmayan, duygu barındırmayan ilişki olsaydı gerçekten eee ne yaparsa yapsın çok da tınnn derdiniz hiç dertlenmezdiniz bile inanın.

Hay ben onun aklına
Peki teorinizden yola çıkarak şu an nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

İnsan yorgunken gerçeken bir şey yapmak istemez. Ama yorgunluğu geçince de size koşa koşa gelmesi lazım. Bu arada erkekten erkeğe değişir belki ama sizinle ciddi bir ilişki istemediğini söylediyse, ve tatilde biri ile tanışıp tek gecelik bir şeyler yaşadıysa bunu aldatma olarak görmüyordur.

Peki bu konuyu niye açtınız o zaman?
Ciddi olmayan, duygu barındırmayan ilişki olsaydı gerçekten eee ne yaparsa yapsın çok da tınnn derdiniz hiç dertlenmezdiniz bile inanın.
Çünkü onunla birlikte olmak istiyorum ve şu anki durumda aldığım cevap hakkında ne düşünmem gerektiğinden emin olamıyorum. Eğer atlatıldığıma, istenmediğime karar verirsem bitireceğim; eğer samimiyetle sadece zamanlama hatası olduğuna karar verirsem biraz daha bekleyip ona göre bir şeye karar vereceğim.

Hani çok özetlemem gerekirse gerçekten bu anlamda reddedildim mi yoksa adam şarj olmak için mi süre istedi onu kestiremiyorum.

İşte beni tek düşündüren ilk cümleniz.

Son cümleniz olayı özetliyor aslında. Böyle bir ilişkinin bu kadar kafa yormaya ihtiyacı olmamalı.
Ayrıca tatilden dönünce konuşalım bunu libido öldürücü bir söz değil mi. Çok samimiyetsiz geldi bu kişi bana.

Hay ben onun aklına
Peki teorinizden yola çıkarak şu an nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
Sizin izleyeceginiz yol çok üstüne varmamak olsa gerek...
Ben de tatilde tatli biriyle romantik anlar yasadiysam donuste birkac hafta kendime gelemiyorum. Gitmeden önce "konuştuğum bi çocuk" varsa da dönüşte ona olan hislerim azaliyor, tatildekine bir yanlış yapmaktan ve devam edersek bir cuval inciri berbat edecek bir adim atmaktan imtina ediyorum.
Ha genelde ne oluyor? Tatildeki bir süre sonra tatilde kaliyor. Insan normal hayatina adapte oluyor :) o zaman normale dönüyorum.
Yani bu kisinin icinde olan biten birsey. Sizin yapabileceğiniz birsey oldugunu düşünmüyorum. Bence ona bir zaman verin. Zaten tatilde yasanan her neyse etkisinden ciktiktan sonra (eger cikarsa) yine size yanaşacaktir. Ha eger cikmazsa da yapacak birsey yok. Zaten "ciddi" bir ilişki degil. Haliyle bir sadakat borcu da yok.
Bekleyin bakalim zaman ne gosterecek...

Vallahi bende tatilden döndüğüm zaman aynen flortunuz gibi oluyorum bir kaç gün düzenime dönemiyorum ve dinleniyorum bol bol o yüzden bir sakınca göremedim ben çünkü adam hiç dinlenmemiş sürekli eğlenmiş uykusuz kalmış.

Nasıl bir nesil haline döndük anlamakta zorlanıyorum iyice bozuldu herşey gerçekten ..biriyle cinsel ilişki yaşarsın ama sevdiğin adamla yahu nedir bu sevmediğim halde gel hadi sex yapalim ..bu şekilde devam edenlerde hayatları boşa geçecek 15 yıl sonra yüzlerine bakilmayacak yeni çıtırlar gelecek çünkü..ve çocukları onlara saygı duymayacak çok acı ya gerçekten ... acıyorum fazlasıyla bu millet böyle mi olacaktı

Demek ki 2 haftalık tatilde sadece çok içip az uyumamış oradaki yorgunluk geçince döner sana

Pek anlattığın gibi ciddiyetsiz durmuyor burdan sen baya kafaya takmışsın. Ayrıca madem kaybedecek duygusal birşey yok yüzüne sor emin olursun. bencede tatilde fazla fazla karnını doyurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…