Reddedil(me)dim mi ben şimdi

Teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Ilk reddi konuyu actiginiz da almissiniz. Ikinci reddi son konusmanizda. (bana göre red).
Sonucta iliskinin seyri sizin elinizde degilmiydi öyle dememismiydi?

Dönüp bende ilk sayfaya göz attim da..bu adam da ciddi iliski istemedigini söylemis?

Ilginc...
Bende daha fazla kafa yormak istemiyorum
Adam tuhaf...madem ciddi iliski düsunmüyor bu dram nedir yani... ciddi iliskilerde bile böylesi yoktur herhalde :)

Ama baska görüstügü veya iliskide oldugu biri var gibime geldi. O yüzden belki bu sacmaliklar..

Birde sizi kendine baglamak istiyor. Önce kizdiriyor is yemeklerim var diye sonra rahatlatiyor aptala ceviriyor ama araya seni sikistirabilirim diye. Direk su su gün bulusabiliriz su sehirde diyebilirdi..

Ciddiyetsiz iliskiler bana göre degil lakin adama gicik oldum
Pek seffaf gelmedi bana..öyleymis gibi davranan ama olmayanlardan :)

Ya zamanlama konusunda bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten doğru o konuda. Ama kalan konular için valla bilemiyorum. Haksızsınız diyemiyorum.

Ne düşüneceğimi bilmediğim için de huysuzlaşıyorum işte. E istemiyorsan niye görüşmek için şartları zorluyorsun, iki saat oturup konuşmasak nolacaktı, toplantıya gitme istifa et mi diyecektim yani. Amaan ben de gıcık oldum bakın şimdi

Haftaiçi bir akşam falan da mı kahve içemiyor illa cumartesi günü sizi sürüklemiş? Kendi sizin için başka bir şehre 2 saat kahve için gelseydi gerçekten size bir şeyleri kanıtlamak istiyor, güveninizi kazanmak için uğraşıyor bir şans verin derdim. Fakat sizi sadece 2 saat için başka bir şehre sürüklemesi bile düşüncesizlik. Siz ona ayak uydurmayacaksınız o size uyduracak. siz gitmekle iyice onun peşinde koşar duruma gelmişsiniz. Şu anda iyice cepte görüyordur sizi ve kafası rahattır. Kesinlikle başka birileriyle takıldığını düşünüyorum gerçekten sadece size odaklanan bir kişi böyle açıklamalara bile gerek duymaz çünkü sizi bu şekilde acabalarla arada bırakmaz kafanızı karıştırmaz. Biraz takip edin, ya da en güzeli hiç uğraşmayın boşa zaman kaybı..

B buffysummers Biz toplum olarak bazen erkekleri yanlış değerlendiriyoruz sanırım bazı erkekler duygusal olarak yeterli düzeye erişmezlerse kesinlikle sevişemiyorlar. Eşim de böyle bi adam benim,inanılmaz kadınsı,biz sevgiliyken herşey cinsellik dahil o kadar yavaş ilerledi ki hiçbir şeyi oldu bittiye getirmedi. Hala eğer aramızda gerilim varsa o konu çözülmeden sevişmez/sevişemez. O yüzden sindire sindire ilerlemesi bana garip gelmedi açıkçası. Eşime takılırım hatta “ Senin beni aldatman çok zor önce aşık olman lazım” filan diye

Konunuzu başından beri takip ediyorum, ama benim anlamadığım konu siz bir ilişkiye hazır değilim diyorsunuz ama şuan bir ilişkinin içindeymiş gibi kafa yoruyorsunuz, bir ilişkiniz olsa ancak bu kadar kafa yorar, aklınıza takılırdı bence, ayrıca birçok kişi bırakın takılma amacı ile görüştüğü kişiyi sevgilisini bile iki saat görüp konuşmak için şehir değiştirmiyor, adam desen hep bir oyalama taktiği, konuyu açalı kaç gün oldu, istediğiniz duygusal bir ilişki değil, sevişmek ise maksimum iki saat, bu kadar merasime bağlamak neden, yani yedi yirmidört çalıştı mı bu adam, siz o kadar kafa yoruyorsunuz, ama adamın umru değil kusura bakmayın, sizi gerçekten o manada arzulayan bir erkeğe öyle açık bir çek veriyorsunuz adam hala geveleyip duruyor. Yani en azından sizin alınacağınız düşünüp bir buluşma ayarlayabilirdi. Benim bildiğim nazı kızlar yapar ama adam sizi koynuna almak için bin dereden su getirmiş, bence kendinize bunu yapmayın, yalnızca takılmak için isteseniz yüzlerce adam bulursunuz, konuşmalarınızdan anladığım kadarı ile eğitimli aklı başında bir kadınsınız, kimsenin egosunu bu kadar beslemeyin, bu adam tek seçeneğiniz gibi davranmaktan vazgeçin, bence adamın ya ciddi cinsel sorunları var ya da hayatında başka biri var ve sizi seçenek olarak tutuyor, çünkü sizinle birşeyler yaşarsa o kadınla ilişkisi riske girer, bırakın arayp sormayın , geri dönmeyin, eminim bir aya kalmaz başka birini çok rahat bulursunuz. Yani ilk tatilden geldiğinde de bence reddetmiş, ama hadi o zaman tatil yorgunluğu diyelim ama insan beğendiği, çekim hissettiği bir kadınla birşeyler yaşamak bu kadar beklemesi, hafta içi bile olsa uykusundan fedakarlık edip buluşmak istememesi, ilerde muallak tarihlere atması sizede tuaf gelmiyor mu? Adam kaç gündür sizi görmek için en ufak çaba göstermemişken siz onunla kahve içip bir iki saat görmek için il değiştirmişsiniz, bunu o adam başkasına anlatsa kesin bu kadın sana kafayı takmış der, dışardan öyle bir görüntü veriyorsunuz, bunu kimse için yapmayın ama tabi hayat sizin.

Kiz allah iyiligini versin ne taktin bu kadar adi ustunde ciddi olmayan iliski birak ne bu evham cani istyince o gelir demekki ikinizde ciddi iliski istemediginize gore arada olan baska kadinlarinda varligi asikar dimi evet reddedilmissin uzgunum

bu adam iki haftalıkken tatilde cinselliğe de bayağı doymuş anlaşılan.ve evet sen biraz reddedilmişsin.bir adam bir kadını gerçekten arzularsa yorgunluk hatta hastalık bile onu durduramaz.

Reddedilmissin
Ya kafa karisikligindan ya da o gittigi tatilde cinselligi gonlunce yasadigindan..

Sen adamla sex yapmak ıstedın oda yorgunummu dedi?

Bilmiyorum valla öyle bir derdi mi var yoksa başka bir şey mi.
Sizin adınıza sevindim ama, ne güzel bir eşiniz var, Allah bozmasın :)

normalde aynı şehirde misiniz?
öyle ise bu şehir ist değilse ayrı yakalarda değilseniz adamın sevişmeye zaman bulamaması enteresan oldukça.

Vakit ayırıp uzun uzun yazmışsınız, öncelikle bunun için teşekkür ederim.

Ya bu benim her zamanki halim Sadece bu durum için değil, genel olarak fazla analizci bir insanım, o zihin durmuyor bir türlü. Bir şey çok net olmadığında beynim hemen fazla mesaiye başlıyor. Ha tek iyi yanı bunu çevremdekilere veya karşımdakine çaktırmıyorum, kendi içimde yaşıyorum hep. Zaten buraya yazmamın bir sebebi de bu. İnanın sadece bu olay için değil bu zihin çalışması, genelde böyle, durmuyor durduramıyorum. Her seferinde "aman ya düşün düşün değiştiremem ki boşver" deyip 2 saat sonra kendimi düşünürken buluyorum Çok yorucu gerçekten.

Ben de normalde yapmazdım başka şehre gitme olayını. Hatta yoldayken bile "napıyorum ben ya" modundayım. O nedenle bu konudaki yorumunuza diyecek bir şey bulamıyorum, doğrudur. O an o kadar şaşırdım ki "e iyi hadi bakalım" dedim.

Bir de açıkçası görüştüğümüzde malum konunun da konuşulacağı belliydi, buna rağmen kaçmayıp birkaç saat de olsa görüşmek istemesi cezbetti. Bakalım ne diyecek diye.

Vakit ayırma-görüşme konusunda bir sorun yok. Evet yazınca gerçekten saçma geliyor olabilir, ben de okusam öyle bulurdum ama gerçekten haftasonu dışında görüşme imkanımız olmuyor. Mesela ayın son iki haftası ben çok yoğun olacağım ve istesem bile haftasonu dahil beş dakika vakit ayırıp görüşemeyeceğim. O nedenle "neden haftaiçi görüşmüyoruz" konusunda bir endişem yok, bu konuda lütfen bana inanın. Burada olayları işime geldiği gibi yontmayıp tüm şekliyle anlatmaya çalışıyorum, eğer öyle olsa "hakikaten ya niye haftaiçi görüşmüyoruz" diye yazardım zaten.

Diğer konularda dedikleriniz doğru olabilir, çok teşekkür ederim tekrar.

normalde aynı şehirde misiniz?
öyle ise bu şehir ist değilse ayrı yakalarda değilseniz adamın sevişmeye zaman bulamaması enteresan oldukça.
Aynı şehirdeyiz ama gerçekten haftasonu dışında birbirimizi denk getirme imkanımız olmuyor. Yukarıda bir üyeye daha yazmıştım, bu konuda içimin rahat olduğu tek konu zaman konusu. Yani şu olayda tek bir doğru şey varsa o da zamanlama sıkıntımız olduğu.

İlişkinizi ve karakterinizi en iyi siz bilirsiniz ama bize anlattığınız kadarı ile adamın peşindeymiş gibi bir görüntü çiziyorsunuz ve adam sizi yedeğe atmış gibi görünüyor ve onun egosunu besliyorsunuz, bence siz yapacağınızı fazlası ile yapmışsınız, sadece sex diyorsanız bu kadar beyin mesainizi harcamanıza değmez, bırakın başka adam mı yok, bakın erkekler kadınlar gibi olmaz, yani yoğunluk bahane bence, çünkü bir erkek beraber olmadığı ama arzulayıp istediği bir kadın sizin yaptığınız gibi açık çek verse o vakti yaratır. Sonuçta bir iki gün değil sizin aranızda geçen süre, ama ben sizin bu adama karşı duygusal birşeyler hissettiğinizi de düşünmeye başladım belki farkındasınız belki değilsiniz ama adam işi bu kadar yokuşa sürmesine rağmen hala vazgeçmemeniz, tek seçenek ve olmazsa olmazınız bu adam gibi davranmanız, adamın gün içinde attığı bir iki mesaja ya da iletişime bu kadar anlam yükleyip oda bana ilgili demeniz bundan bence, bakın 10 yıldır evli ondan öncede iki sene flört etmiş biri söylüyorum, beğenen isteyen insan fırsat yaratır dokunur, görüşür, işiniz ne bilmiyorum ama bence siz adamın yoğunum bahanesine inanmak istiyorsunuz, çünkü diğer ihtimal egonuza dokunuyor

iyi de alt tarafı takılmadan sadece sevişiceksiniz .resmen sevgılı bır hal oldu ..

sevişmek icin mi tantana yanı .cok sıkıcı .4

ayrıca ben olsam yol verırırdım..

once benı sevısmek ıcın geyıf yapıp kıvama getırecek sonra da akısa bırakalım .. yok ya..

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için.

Burada veremeyeceğim bazı spesifik şeyler var, o nedenle yoğunluk kısmı bahane değil. Bunu biliyorum. Ama burada yazamadığım için haliyle inandırıcı gelmiyor, o konuda size ve diğer herkese hak veriyorum. Bu konuda sözüme güvenmeniz gerekiyor :)

Hiç istemiyor, el altında tutuyor, keyfi isterse yapacak gibi yorumların hepsinde haklılık payı olabilir, bu konuda itirazım zaten yok. Ama "vakit yaratır" kısmında yaratamayacağını biliyorum.

Onun dışında yaptığınız yedeğe atmış, egosunu besliyorsunuz kısımları doğru olabilir.

Tek seçeneğim ve olmazsa olmazım değil. ben de başkalarıyla görüşüyorum bu arada. Yani kendimi eve kapatıp telefon başında yazmasını beklemiyorum, görüştüğüm konuştuğum insanlar var. Aynı şekilde o da tatildeyken yapmış olabilir, onun doygunluğu olabilir. Buna zaten bir itirazım yok, çünkü temelinde sadakat beklentisi olan bir düzenimiz yok.

"O da bana ilgili"den ziyade tutumunu anlamlandıramıyorum. Yani bu noktaya ben kendim getirmedim olayları. Hatta daha önce yazdım son görüşmemizde hadi desem hesabı ödeyip eve koşacaktı diye; nitekim haftasonu görüşmemizde de benzer yorumu yaptı "bir şeyler içerken birbirimize bakar eve geçeriz" diye. Bilmiyorum ben net bir insanım, hayatımda da aynı netlik olsun istiyorum, o olmayınca da huzurlaşıyorum.

Daha önce ben de karşımdakine, karşımdaki de bana "seninle arkadaşlığımıza değer veriyorum ama o anlamda düşünmüyorum" edebiyatı yaptık, arkadaşlığımız da zedelenmeden devam ettik. Aradığım netlik bu benim Tatlımlar canımlar havada uçuşup gün içinde fotoğraflar atıp, seninle görüşmeyi özledimler deyip sonra beklemeye alınmak değil. Hani inanın bugün mesaj atıp "xcim ya ben seni o anlamda görmüyorum" dese hatta komple konuşmayı bitirse üzülmem çünkü netleşir

Şu iş yoğunluğum tavan yapsa da düşünecek vakit kalmasa artık bana keşke

Ay işte son cümle zaten beni bu kadar sıkıntıya sokan konu. Hani inanın kendi kendime gelin güvey olsam bu kadar şey yapmayacağım. Amiyane tabiriyle gösterip vermiyor adam ya sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…