- 23 Kasım 2019
- 76
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi buffysummers
-
Teşekkür ederim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Bence de bırakın oluruna. Top artık onda. İkinizi de bağlayan bişey yok haklısınız. Siz ciddi olmasın diye düşünmeyin bence onu da oluruna bırakın
Rica ederim. Bende sizin sabrınıza hayran kaldım herkese teker teker açıklamalı cevap yazmışsınız. Hayatınızda başarılar⚘
İkincide red olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle bir ortam oldu da reddetti değil. Haftasonu gerçekten başka şehirdeydi bizzat gördüm :) Kendi şehrimizde buluşup da çay içip dönsek yetti gayrı derdim.
Sizin ikinciye de reddettiğini düşündüğünüz söylemler hangileri? O açıdan gözden geçireyim ben de.
Ya zamanlama konusunda bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten doğru o konuda. Ama kalan konular için valla bilemiyorum. Haksızsınız diyemiyorum.Ilk reddi konuyu actiginiz da almissiniz. Ikinci reddi son konusmanizda. (bana göre red).
Sonucta iliskinin seyri sizin elinizde degilmiydi öyle dememismiydi?
Dönüp bende ilk sayfaya göz attim da..bu adam da ciddi iliski istemedigini söylemis?
Ilginc...
Bende daha fazla kafa yormak istemiyorum
Adam tuhaf...madem ciddi iliski düsunmüyor bu dram nedir yani... ciddi iliskilerde bile böylesi yoktur herhalde :)
Ama baska görüstügü veya iliskide oldugu biri var gibime geldi. O yüzden belki bu sacmaliklar..
Birde sizi kendine baglamak istiyor. Önce kizdiriyor is yemeklerim var diye sonra rahatlatiyor aptala ceviriyor ama araya seni sikistirabilirim diye. Direk su su gün bulusabiliriz su sehirde diyebilirdi..
Ciddiyetsiz iliskiler bana göre degil lakin adama gicik oldum
Pek seffaf gelmedi bana..öyleymis gibi davranan ama olmayanlardan :)
Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
Sen adamla sex yapmak ıstedın oda yorgunummu dedi?Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış açıları duymak istediğim için sormak istiyorum.
Bir süredir görüştüğüm biri var. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz, güzel bir flörtümüz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gün yazışıyoruz, her sabaha günaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flörtümüz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (özetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair söz bende).
Geçen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Çok içti, az uyudu, çok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun döndü. Ben tabii bu iki haftada özledim ve döndüğünde konuyu oraya getirip şakayla karışık söyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.
Çok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tüm düzeninin bozulduğunu söyledi. Bunu bu şekilde söylemiş olsa anlayış göstereceğimi ama şu an incindiğimi söyledim. Özür dileyip öyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu söyledi. Bunu lütfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O günden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gün mesajlaşıp şakalaşıyoruz.
Ben şu an açıkçası bekleyip durumu görmek istiyorum, yani insan çok yorgunken gerçekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gerçekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?
Bilmiyorum valla öyle bir derdi mi var yoksa başka bir şey mi.B buffysummers Biz toplum olarak bazen erkekleri yanlış değerlendiriyoruz sanırım bazı erkekler duygusal olarak yeterli düzeye erişmezlerse kesinlikle sevişemiyorlar. Eşim de böyle bi adam benim,inanılmaz kadınsı,biz sevgiliyken herşey cinsellik dahil o kadar yavaş ilerledi ki hiçbir şeyi oldu bittiye getirmedi. Hala eğer aramızda gerilim varsa o konu çözülmeden sevişmez/sevişemez. O yüzden sindire sindire ilerlemesi bana garip gelmedi açıkçası. Eşime takılırım hatta “ Senin beni aldatman çok zor önce aşık olman lazım” filan diye
Anca yazabildim kusura bakmayın.
Tahmin ettiğim gibi perşembe günü haftasonu müsait misin dedi, pazar işim var cumartesi boşum dedim. Tamam o zaman cumartesi sabahtan kahvaltıya gidelim sonra güne devam ederiz dedi tamam dedim.
Cuma öğlene doğru mesaj attı, acil gelişen bir iş yüzünden cuma iş çıkışı birkaç ekip arkadaşıyla başka şehre gideceklerini, cumartesi sabahtan toplantıya gireceklerini yazdı. Benim şalter attı tabii, eeh artık ben uğraşamam diye tam mesaj döşüyordum gönderemeden ikinci mesaj geldi. “Yarın sabah toplantıya gireceğiz, öğleden sonra biter. Akşam da oradaki şube müdürüyle yemek yiyeceğiz. Bunu senden istemeye hakkım yok, ama seni görmek istiyorum. Cumartesi programın müsaitse sen de benimle gelir misin xxx şehrine, sadece bir iki kadeh içebileceğimiz bir boşluğum olacak” dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Normalde zaten kontrolcü bir insanım, işler böyle kontrolümden çıktı mı huzursuz oluyorum. E adama bozukluğum da var. Öyle böyle derken ben tamam dedim! Ama kendim de inanamıyorum böyle bir şey yaptığıma tabii.
O cuma akşamı iş arkadaşlarıyla gitti, ben cumartesi öğlen gittim. Biraz şehirde gezindim, işi biter bitmez mesaj attı yanıma geldi. Ben yemek yedim o bir şeyler atıştırdı. Şaka gibi ama resmen adamın toplantılarının arasında başka şehirde buluştuk. Önce her zamanki gibi geyik makara yaptık, sonra ciddileştik. Dedikleri özetle şunlar oldu:
Bir süredir çeşitli nedenlerle devamlı koşturduğu (haftaya yurtdışına fuara gidiyor, benim suratımda “yok artık” ifadesi belirdiği için biletlerini gösterdi gerçekten gittiğine dair), bu nedenle sonraki haftaları planlayamadığı, bu durumdan kendisinin de sıkıldığı, beni kırmak üzmek istemediği, aramızın bozulmasını istemediği, olayların böyle önceden konuşup planlayarak değil normal seyrinde gelişmesini istediği. Yani mesela çıkarız, güleriz eğleniriz içeriz, birbirimize bakar “hadi” der eve geçeriz dedi (Bu konuda benim hata yapıp çok planlı olmaya çalıştığımı söyleyen üyeler olmuştu, bu anlamda haklı çıktılar). Senin artık bu konuda bana bir şey söylemene, hamle yapmana gerek yok, ben anladım zaten, sen bana bırak bunu dedi. Uzun uzun açıklama yaptı, kendimi doğru anlatmak istiyorum sana diye.
Birkaç saat oturduk, o yemeğe gitti, ben geri döndüm. Akşam saatlerinde yemektelerken bizim gündüz geyiğini yaptığımız bir şey olmuş, hemen onu yazdı bana böyle böyle diye falan.
Bilmiyorum yani ne düşünmem lazım sizce? Aslında kafa yormayı da bıraktım artık, bir karar vermek zorunda değilim. Olaylar nereye giderse diye düşünüyorum.
Vakit ayırıp uzun uzun yazmışsınız, öncelikle bunun için teşekkür ederim.Konunuzu başından beri takip ediyorum, ama benim anlamadığım konu siz bir ilişkiye hazır değilim diyorsunuz ama şuan bir ilişkinin içindeymiş gibi kafa yoruyorsunuz, bir ilişkiniz olsa ancak bu kadar kafa yorar, aklınıza takılırdı bence, ayrıca birçok kişi bırakın takılma amacı ile görüştüğü kişiyi sevgilisini bile iki saat görüp konuşmak için şehir değiştirmiyor, adam desen hep bir oyalama taktiği, konuyu açalı kaç gün oldu, istediğiniz duygusal bir ilişki değil, sevişmek ise maksimum iki saat, bu kadar merasime bağlamak neden, yani yedi yirmidört çalıştı mı bu adam, siz o kadar kafa yoruyorsunuz, ama adamın umru değil kusura bakmayın, sizi gerçekten o manada arzulayan bir erkeğe öyle açık bir çek veriyorsunuz adam hala geveleyip duruyor. Yani en azından sizin alınacağınız düşünüp bir buluşma ayarlayabilirdi. Benim bildiğim nazı kızlar yapar ama adam sizi koynuna almak için bin dereden su getirmiş, bence kendinize bunu yapmayın, yalnızca takılmak için isteseniz yüzlerce adam bulursunuz, konuşmalarınızdan anladığım kadarı ile eğitimli aklı başında bir kadınsınız, kimsenin egosunu bu kadar beslemeyin, bu adam tek seçeneğiniz gibi davranmaktan vazgeçin, bence adamın ya ciddi cinsel sorunları var ya da hayatında başka biri var ve sizi seçenek olarak tutuyor, çünkü sizinle birşeyler yaşarsa o kadınla ilişkisi riske girer, bırakın arayp sormayın , geri dönmeyin, eminim bir aya kalmaz başka birini çok rahat bulursunuz. Yani ilk tatilden geldiğinde de bence reddetmiş, ama hadi o zaman tatil yorgunluğu diyelim ama insan beğendiği, çekim hissettiği bir kadınla birşeyler yaşamak bu kadar beklemesi, hafta içi bile olsa uykusundan fedakarlık edip buluşmak istememesi, ilerde muallak tarihlere atması sizede tuaf gelmiyor mu? Adam kaç gündür sizi görmek için en ufak çaba göstermemişken siz onunla kahve içip bir iki saat görmek için il değiştirmişsiniz, bunu o adam başkasına anlatsa kesin bu kadın sana kafayı takmış der, dışardan öyle bir görüntü veriyorsunuz, bunu kimse için yapmayın ama tabi hayat sizin.
Aynı şehirdeyiz ama gerçekten haftasonu dışında birbirimizi denk getirme imkanımız olmuyor. Yukarıda bir üyeye daha yazmıştım, bu konuda içimin rahat olduğu tek konu zaman konusu. Yani şu olayda tek bir doğru şey varsa o da zamanlama sıkıntımız olduğu.normalde aynı şehirde misiniz?
öyle ise bu şehir ist değilse ayrı yakalarda değilseniz adamın sevişmeye zaman bulamaması enteresan oldukça.
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için.İlişkinizi ve karakterinizi en iyi siz bilirsiniz ama bize anlattığınız kadarı ile adamın peşindeymiş gibi bir görüntü çiziyorsunuz ve adam sizi yedeğe atmış gibi görünüyor ve onun egosunu besliyorsunuz, bence siz yapacağınızı fazlası ile yapmışsınız, sadece sex diyorsanız bu kadar beyin mesainizi harcamanıza değmez, bırakın başka adam mı yok, bakın erkekler kadınlar gibi olmaz, yani yoğunluk bahane bence, çünkü bir erkek beraber olmadığı ama arzulayıp istediği bir kadın sizin yaptığınız gibi açık çek verse o vakti yaratır. Sonuçta bir iki gün değil sizin aranızda geçen süre, ama ben sizin bu adama karşı duygusal birşeyler hissettiğinizi de düşünmeye başladım belki farkındasınız belki değilsiniz ama adam işi bu kadar yokuşa sürmesine rağmen hala vazgeçmemeniz, tek seçenek ve olmazsa olmazınız bu adam gibi davranmanız, adamın gün içinde attığı bir iki mesaja ya da iletişime bu kadar anlam yükleyip oda bana ilgili demeniz bundan bence, bakın 10 yıldır evli ondan öncede iki sene flört etmiş biri söylüyorum, beğenen isteyen insan fırsat yaratır dokunur, görüşür, işiniz ne bilmiyorum ama bence siz adamın yoğunum bahanesine inanmak istiyorsunuz, çünkü diğer ihtimal egonuza dokunuyor
Ay işte son cümle zaten beni bu kadar sıkıntıya sokan konu. Hani inanın kendi kendime gelin güvey olsam bu kadar şey yapmayacağım. Amiyane tabiriyle gösterip vermiyor adam ya sinirim bozulduiyi de alt tarafı takılmadan sadece sevişiceksiniz .resmen sevgılı bır hal oldu ..
sevişmek icin mi tantana yanı .cok sıkıcı .4
ayrıca ben olsam yol verırırdım..
once benı sevısmek ıcın geyıf yapıp kıvama getırecek sonra da akısa bırakalım .. yok ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?