Reddedil(me)dim mi ben şimdi

İyi de başka şehirde zaten sadece bir şeyler içebilecek kadar vaktimiz olacak demiş neden gittiniz ki... bırak beraber gece geçirmeyi ancak birkaç saat için değmezmiş yani
Hata oldu sanırım, iki kere geldi aynı mesajınız.

Yok zaten başka niyetle gitmedim, biliyordum sadece oturup konuşacağımızı.
Ben de şaşırıyorum hala niye gittiğime zaten :KK70: Sanırım neyse ne konuşup rahatlamak istedim.

1-Senin oğlan biriyle tanışmış olabilir 2-kesinlikle reddedilmişsin. Yorgun falan hikaye 3- ciddi bi ilişki İstemediği için senin bağlanmandan korkmuş olabilir.

1-Senin oğlan biriyle tanışmış olabilir 2-kesinlikle reddedilmişsin. Yorgun falan hikaye 3- ciddi bi ilişki İstemediği için senin bağlanmandan korkmuş olabilir.
Geçen sayfayı okudunuz mu bilmiyorum ama 1. madde olabilir. 2. madde olabilir. 3. madde sanmıyorum çünkü hala yazan kendisi, öyle olsa kendisini çekerdi.

Neden bilmiyorum ama ben adama inandım. Ayrıca adam sizinle vakit geçirmeyi de seviyor. Yani sevişmeden de anlaşabiliyorsunuz. Belki duygularınız olur zamanla. Ben öyle hissediyorum 😊😊
Bana da inandırıcı geldi, günahı boynuna. İnanmak istediğim için mi öyle düşünüyorum bilemedim. Ama yani dün gördüm gerçekten sırf birkaç saat görüşmekten bile memnun olduğunu. Yani amacı seks olsa çoktan olurdu. E seks olmasa dünkü bırak spontane gelişsin muhabbetlerine girmez aksine konuyu tamamen kapatırdı diye düşünüyorum.

Sanırım en iyisi akışına bırakıp görmek olacak.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Anca yazabildim kusura bakmayın.

Tahmin ettiğim gibi perşembe günü haftasonu müsait misin dedi, pazar işim var cumartesi boşum dedim. Tamam o zaman cumartesi sabahtan kahvaltıya gidelim sonra güne devam ederiz dedi tamam dedim.

Cuma öğlene doğru mesaj attı, acil gelişen bir iş yüzünden cuma iş çıkışı birkaç ekip arkadaşıyla başka şehre gideceklerini, cumartesi sabahtan toplantıya gireceklerini yazdı. Benim şalter attı tabii, eeh artık ben uğraşamam diye tam mesaj döşüyordum gönderemeden ikinci mesaj geldi. “Yarın sabah toplantıya gireceğiz, öğleden sonra biter. Akşam da oradaki şube müdürüyle yemek yiyeceğiz. Bunu senden istemeye hakkım yok, ama seni görmek istiyorum. Cumartesi programın müsaitse sen de benimle gelir misin xxx şehrine, sadece bir iki kadeh içebileceğimiz bir boşluğum olacak” dedi. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Normalde zaten kontrolcü bir insanım, işler böyle kontrolümden çıktı mı huzursuz oluyorum. E adama bozukluğum da var. Öyle böyle derken ben tamam dedim! Ama kendim de inanamıyorum böyle bir şey yaptığıma tabii.

O cuma akşamı iş arkadaşlarıyla gitti, ben cumartesi öğlen gittim. Biraz şehirde gezindim, işi biter bitmez mesaj attı yanıma geldi. Ben yemek yedim o bir şeyler atıştırdı. Şaka gibi ama resmen adamın toplantılarının arasında başka şehirde buluştuk. Önce her zamanki gibi geyik makara yaptık, sonra ciddileştik. Dedikleri özetle şunlar oldu:

Bir süredir çeşitli nedenlerle devamlı koşturduğu (haftaya yurtdışına fuara gidiyor, benim suratımda “yok artık” ifadesi belirdiği için biletlerini gösterdi gerçekten gittiğine dair), bu nedenle sonraki haftaları planlayamadığı, bu durumdan kendisinin de sıkıldığı, beni kırmak üzmek istemediği, aramızın bozulmasını istemediği, olayların böyle önceden konuşup planlayarak değil normal seyrinde gelişmesini istediği. Yani mesela çıkarız, güleriz eğleniriz içeriz, birbirimize bakar “hadi” der eve geçeriz dedi (Bu konuda benim hata yapıp çok planlı olmaya çalıştığımı söyleyen üyeler olmuştu, bu anlamda haklı çıktılar). Senin artık bu konuda bana bir şey söylemene, hamle yapmana gerek yok, ben anladım zaten, sen bana bırak bunu dedi. Uzun uzun açıklama yaptı, kendimi doğru anlatmak istiyorum sana diye.

Birkaç saat oturduk, o yemeğe gitti, ben geri döndüm. Akşam saatlerinde yemektelerken bizim gündüz geyiğini yaptığımız bir şey olmuş, hemen onu yazdı bana böyle böyle diye falan.

Bilmiyorum yani ne düşünmem lazım sizce? Aslında kafa yormayı da bıraktım artık, bir karar vermek zorunda değilim. Olaylar nereye giderse diye düşünüyorum.
:) bu hikaye en başından beri aklıma Friend with benefits filmini getiriyor.

Bence sizi onemsiyor. Sadece cinsel acidan baksa, isi cikinca sizi de oraya neden cagirsin1 saat gorusmek icin, sohbet etmek icin sadece. Sizinle gorusme amaci asla sadece seks degil, keyif aliyor zaman gecirmekten, hoslaniyor sizden , yanlis anlamanizi istemiyor, biletini fln gostermis. Siz bence bir daha cinsellik lafi etmeyin ama.

Bence sizi onemsiyor. Sadece cinsel acidan baksa, isi cikinca sizi de oraya neden cagirsin1 saat gorusmek icin, sohbet etmek icin sadece. Sizinle gorusme amaci asla sadece seks degil, keyif aliyor zaman gecirmekten, hoslaniyor sizden , yanlis anlamanizi istemiyor, biletini fln gostermis. Siz bence bir daha cinsellik lafi etmeyin ama.
Yok zaten ben artık bir şey demem.

Zaten ben de kendimi açıkladım. Sen benden beklediğin için ben öyle dedim, ben bundan sonra demem bir şey diye. Anladığım kadarıyla öyle planlı programlı değil, spontane, o an nasıl gelişiyorsa öyle devam etmek istiyor. Zaten öyle de dedi, yani çıktığımızda şöyle bir bakarız birbirimize, hadi deriz kalkar gideriz dedi. Artık bende değil top :)

Adam ciddi iliski istiyor sanirim.
Ve seceneklerin arasina sizide almis.
Yani baska kadin veya kadinlarda var...

Cinsel iliski konusunda da ikinciye red edilmissiniz basbaya yani.. onu da inkar etmeye gerek yok.
Herif sizinle gorusuyor konusuyor ama cinsellige gelince uzaklastiriyor sizi kendinden.

Artık bekleyin yoksa sevişmek için peşinden koştuğunuzu düşünür.
Bir de sizin verdiğiniz cvpları tek tek okudum nasıl bu kadar sabırlı bir insan oldunuz ya. 😂 Bne böyle bir konu açsam çoğu kişiye vereceğim cvplar yüzünden 3 yıllık ban yerdim. 😂
:D Teşekkür ederim.
İyi niyetle yazdığına inandığım insanların cevapları her zaman başımın üstünde, sonuçta farklı fikirde de olsalar bunu nasıl söyledikleri önemli. Kışkırtıcı, aşağılayıcı veya alaycı mesajları da kaale almıyorum, ben buraya doğru düzgün konuşabilmek için geldim. Benim için önemsenecek kişiler veya mesajlar olmuyor onlar.

Dediğiniz gibi zaten artık ben beklemeye aldım, şu an zihnimde telefonda müşteri temsilcisini beklerkenki müzik çalıyor dırırırım dırırım diye :D

Adam ciddi iliski istiyor sanirim.
Ve seceneklerin arasina sizide almis.
Yani baska kadin veya kadinlarda var...

Cinsel iliski konusunda da ikinciye red edilmissiniz basbaya yani.. onu da inkar etmeye gerek yok.
Herif sizinle gorusuyor konusuyor ama cinsellige gelince uzaklastiriyor sizi kendinden.
İkincide red olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle bir ortam oldu da reddetti değil. Haftasonu gerçekten başka şehirdeydi bizzat gördüm :) Kendi şehrimizde buluşup da çay içip dönsek yetti gayrı derdim.
Sizin ikinciye de reddettiğini düşündüğünüz söylemler hangileri? O açıdan gözden geçireyim ben de.

Bana da inandırıcı geldi, günahı boynuna. İnanmak istediğim için mi öyle düşünüyorum bilemedim. Ama yani dün gördüm gerçekten sırf birkaç saat görüşmekten bile memnun olduğunu. Yani amacı seks olsa çoktan olurdu. E seks olmasa dünkü bırak spontane gelişsin muhabbetlerine girmez aksine konuyu tamamen kapatırdı diye düşünüyorum.

Sanırım en iyisi akışına bırakıp görmek olacak.

Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ama kaçırdığıniz bir nokta var adam sizi kırmamak için bırak spontane gelişsin gelişsin demiş gibi geldi.
Bence siz sevismekten çok birlikte vakit geçirmeye bakın. Amacı sadece seks değil. Öyle olsa 2 saat için sizi görmek istemez. Gelir sevişir ve gider yani

Ama kaçırdığıniz bir nokta var adam sizi kırmamak için bırak spontane gelişsin gelişsin demiş gibi geldi.
Bence siz sevismekten çok birlikte vakit geçirmeye bakın. Amacı sadece seks değil. Öyle olsa 2 saat için sizi görmek istemez. Gelir sevişir ve gider yani
Ay yoruldum beynim verileri işlemekten error verecek yakında.
Bu tip durumlarda kendimi çok yoruyorum. Gri nokta kalmasın istiyorum, eh hayatta bu hep mümkün olmuyor. Gri nokta oldu mu böyle huysuzlaşıyorum :D

Artık bırakacağım oluruna neyse ne yani. Boynuma ip atan yok, adamı da bağlayan bir şey yok. Ya birimizden biri bırakacak ipin ucunu ya bir hale yola girecek.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. İnanın böyle belki de kendime söylemek istemediğim ihtimalleri sizin gibi söyleyen insanlar zihnimi dinlendiriyor.

Ay yoruldum beynim verileri işlemekten error verecek yakında.
Bu tip durumlarda kendimi çok yoruyorum. Gri nokta kalmasın istiyorum, eh hayatta bu hep mümkün olmuyor. Gri nokta oldu mu böyle huysuzlaşıyorum :KK70:

Artık bırakacağım oluruna neyse ne yani. Boynuma ip atan yok, adamı da bağlayan bir şey yok. Ya birimizden biri bırakacak ipin ucunu ya bir hale yola girecek.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. İnanın böyle belki de kendime söylemek istemediğim ihtimalleri sizin gibi söyleyen insanlar zihnimi dinlendiriyor.
Bence de bırakın oluruna. Top artık onda. İkinizi de bağlayan bişey yok haklısınız. Siz ciddi olmasın diye düşünmeyin bence onu da oluruna bırakın 😂

Rica ederim. Bende sizin sabrınıza hayran kaldım herkese teker teker açıklamalı cevap yazmışsınız. Hayatınızda başarılar 👍

Back
X