Konunuzu başından beri takip ediyorum, ama benim anlamadığım konu siz bir ilişkiye hazır değilim diyorsunuz ama şuan bir ilişkinin içindeymiş gibi kafa yoruyorsunuz, bir ilişkiniz olsa ancak bu kadar kafa yorar, aklınıza takılırdı bence, ayrıca birçok kişi bırakın takılma amacı ile görüştüğü kişiyi sevgilisini bile iki saat görüp konuşmak için şehir değiştirmiyor, adam desen hep bir oyalama taktiği, konuyu açalı kaç gün oldu, istediğiniz duygusal bir ilişki değil, sevişmek ise maksimum iki saat, bu kadar merasime bağlamak neden, yani yedi yirmidört çalıştı mı bu adam, siz o kadar kafa yoruyorsunuz, ama adamın umru değil kusura bakmayın, sizi gerçekten o manada arzulayan bir erkeğe öyle açık bir çek veriyorsunuz adam hala geveleyip duruyor. Yani en azından sizin alınacağınız düşünüp bir buluşma ayarlayabilirdi. Benim bildiğim nazı kızlar yapar ama adam sizi koynuna almak için bin dereden su getirmiş, bence kendinize bunu yapmayın, yalnızca takılmak için isteseniz yüzlerce adam bulursunuz, konuşmalarınızdan anladığım kadarı ile eğitimli aklı başında bir kadınsınız, kimsenin egosunu bu kadar beslemeyin, bu adam tek seçeneğiniz gibi davranmaktan vazgeçin, bence adamın ya ciddi cinsel sorunları var ya da hayatında başka biri var ve sizi seçenek olarak tutuyor, çünkü sizinle birşeyler yaşarsa o kadınla ilişkisi riske girer, bırakın arayp sormayın , geri dönmeyin, eminim bir aya kalmaz başka birini çok rahat bulursunuz. Yani ilk tatilden geldiğinde de bence reddetmiş, ama hadi o zaman tatil yorgunluğu diyelim ama insan beğendiği, çekim hissettiği bir kadınla birşeyler yaşamak bu kadar beklemesi, hafta içi bile olsa uykusundan fedakarlık edip buluşmak istememesi, ilerde muallak tarihlere atması sizede tuaf gelmiyor mu? Adam kaç gündür sizi görmek için en ufak çaba göstermemişken siz onunla kahve içip bir iki saat görmek için il değiştirmişsiniz, bunu o adam başkasına anlatsa kesin bu kadın sana kafayı takmış der, dışardan öyle bir görüntü veriyorsunuz, bunu kimse için yapmayın ama tabi hayat sizin.