reddedilen eş ve sonrası

söylediklerinde neden haklı olsun ki? o pisliğin laflarıyla mı sen değersiz kadın oluyorsun. acilen bir psikoloğa gidip ruh halini düzene sokman lazım arkadaşım.
bak sen pırlantasın çamura düşüp pul olmazsın. değerinden değer kaybetmezsin. kimsenin seni ezmesine, değersiz göstermesine izin verme.

evlisiniz diye zorla size sahip olma hakkı yok bide bunu size görev olarak yükleyen hakaret eden bi hayvanla evlisiniz arkadaşlar haklı başvuru yapın raporla şikayetçi olun bakın o zaman kim sürünüyormuş

Sağlık ocağı doktoru eşimin arkadaşı olduğu için ona gitmem mümkün değil. Acile gittim. Orda da bilgisayar başında eleman ve doktor sohbet ediyordu. İşlem için kimliğimi verdim. soyadımı görünce aa sen x abinin eşisin dimi dedi. Küçük bir ilçe olduğu için herkes herkesi tanıyor. Ne diyeceğimi bilemedim ve geri döndüm. Böyle bir durumda beyan yeterli olmaz mı?

ben şu an maddi olarak boşanacak durumda değilim. Gidecek yerim de yok. Bir sene içinde bir işim olacak. İşimi elime aldıktan sonra geçmişte yaşadığım bu durumları davaya ekleyebilir miyim?

Bir soru daha. Eşim dün konuşurken, çocuklarımı benden alamazsın hiçbir hakim babaya vermez sözlerime, o durum erkek dava açarsa geçerli. Boşanmak isteyen sensin çocukları sana verdirtmem dedi. Bu işin aslı var mı?

Bir de ben ne zaman telden birşeyler araştırsam ne o koca mı arıyosun yada boşanıcam senden dediğimde belli ki bulmuşsun birini gibi iğrenç laflar kullanıyor. Muhtemelen dava sürecinde "sürekli telefonla uğraşıyordu, ilişkisi olduğundan şüpheleniyorum" diye iftira atıcak. Hakim buna binaen çocukları benden alır mı?

Tek tek yaşayınca çocuklar için sabret, acaba ben mi suçluyum falan diyordum ama şunları bile yazınca hayatımdan iğrendim.

kendine ve çocuklarına çok haksızlık ediyorsun, annene de. silkelenip kendine gelmezsen ileride çocukların da zamanında dik durup boşanmadığın için seni affetmeyecek.

çok katılıyorum.

bazı insanlardan anne olamıyor malesef
ve hep söylenilen gerçeklik payı gerçek bir söz vardır:
sessiz olan insan ezilmeye mahkumdur.

bunu annesini erken yaşta kaybetmiş zaman zaman ezilen bir kız olarak yazıyorum
35 yaşında 2 çocuk annesiyim.. 21 yaşında görücü usülü evlendim
ama şükür ki eşimle problemim yok sevdim sevildim neyse konu bu değil
övünmek için değil laf geldiği için yazdım

ama içimde hep ezik cesaretsiz bir kız çocuğu var
hiçbirşeye cesaret edemem kendimi savunamam
hep bu pasif karakter olmaktan ezilmekten

Yaşadıklarını anlıyorum bosan da tabi ama annen seni doğurdu ama yaratmadı.bedenin sana ait .yemekleri zorla mi dikti boğazına .yada ruhun için ne yaptı.anlatırsınız anlarız ama annenizin üstüne atmanız saçma geldi.

Yapmayın sakın kendinizi eksik ve kötü hissetmeyin karaktersiz kocanızın amacı zaten size bunları hissettirmek. İnanın asıl o adamdan ayrılınca siz mutlu olucaksınız ve kocanız kötü karakterli pislik olucak. Yani size söylediği şeyler kendi asıl. Sakın hemen kendinizi toparlayın dimdik durun kocanızın yaptığı erkeklik ya da adamlık değil ki sizin kadınlığınıza laf atıyor. Hadisin ordan.

Öyle bir konuştu ki sen gidersen ben yine evlenir hayatıma bakarım, sen sürünürsün, kötü kadınolarak kalırsın demeye getirdi. Ve işin acı tarafı söylediklerinde haklı. Aynenböyle olacak.

Bu nasil kelimeler yahu. Her bosanan kotu kadinmi oluyor. Her bosanan rezillik pislik icindemi yasiyor. Siz neden hak veriyorsunuz esinize anlayamadim. Oyle odun gibi kaba saba adamla bir omur gecmez cocuk buyutulmez.

Aferin Size kocanız olacak tecavüzcü hanzo size hareket etti diye boşanmaktan geri adım atar gibi oldunuz dimi? Üstelik birde kadere de isyan ettiniz. Burada birçok kadın boşanmamak için bir sürü kılıf buluyor. Ne olurmuş evlense? Dünyanın sonu mu? Ne diye sizin kafanız karıştı?

kardeşim git rapor al adam sana tecavüze kalkışmış, kimseden de çekinme o çekinsin,
tecavüzcü manyak,
sen de o zaman sor ona senin gibi sapıkla kim evlenir diye,
bırak evlenmeyi kimse yüzüne bakmaz bidaha , çoluğunu çocuğunu sakınır, insan içine çıkacak yüzü kalmaz.
kalmasın da,
ha bi de çocukları vermem demiş ya, görebilirse şükretsin.

raporu hemen al istediğin zaman kullanırsın,
doktorun tanıdık çıkmasından neden korkuyorsun sen mi zarar verdin birine, bırak duyulsun ya, bunların hepsi senin avantajına.

Zamanın ne getirecegi hiiiic belli olmaz. Senin kendine güvenini sarsmaya çalışıyor, izin verme. Laflarını ciddiye alma sakin. Sen de her insan gibi degerlisin, 30 sene oncesinde de değiliz boşanan kadın çok. Kendine güven canım, manipülasyon yapıyor.

Esinizin size yapmaya calıstıgı sey tam olarak buymus zaten. Bu sekilde etkisi altına alıp bosanmaktam vazgecirme niyetindeymis.
O hayatına bakacak da siz niye bakamayacakmıssınız?
O gününü gün edecekmis de siz niye "kötü kadın" olarak sürünecekmissiniz?
Esinize yukardan vahiy mi gelmis "bosanınca kadın hayatına bakamayacak, erkek ise yüceldikce yücelecek" diye.
Yapmayın Allah askına, siz bosanacaksınız ve bu igrenc baskılardan kurtuldugunuz icin asıl siz mutlu bir hayata adım atmıs olacaksınız. O erkek müsveddesi ise bosandıktan sonra kendi pislik cukurunda bogulacak.

Eski eşim evlenmedi. Sürünüyor

Hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor. Ama ben darp raporu aldığımı eğer bir daha dokunursa savcılığa vereceğimi, 6 ay uzaklaştırma alacağını söyledim. Tırsmış görünüyor ama akşam yine hamle yapacağına eminim. Ben bu insanla bir müddet aynı çatı altında yaşamak zorundayım. Kendimden nasıl uzak tutucam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…