redüksiyon zor mu??

canım ilk önce gözün aydın bebişlerin olacağı için rabbim sana onları hediye olarak vermiş canım bencede aldırma bak senelerdir birtanesine hasret kalıyoz sen bakılcağınıda düşünme rabbim herşeyin bir sebebini verir rızkıyla doğarlar yinede karar senin canım hakkında en hayırlı kararı verirsin inşallah bitanem

turgay bey benim eskiden beri doktorum. ilk hamileliğimdede o vardı. oda üçüzdü. ikisini redüksiyon yapmak istedi ama rabbim kendi aldı. tek kızım doğdu.şimdide üçüzdü geçen haftaya kadar..... turgay bey yine birini alalım dedi. olmaz dedim. karar senin dedi. geçen hafta benim bebişler dörde çıktı. turgay bey artık ısrar ediyor. aldırmazsam takibi bırakacağını söylüyor. ...

Son düzenleme:
benim iki tanesi tek yumurta ikiziydi. diğerinin sağlıklı olma ihtimali daha yüksek dedi. ondan onları öldürmek istedi. tek yumrta olduğu için birni öldürme şansı yok. biri ölünce biride ölüyor zehirliyor. öylede oldu zaten. biri öldü. diğeri ondan zehirlendi öldü.

Son düzenleme:
psikolojikman zor olsa gerek.
ben yapamamıştım zamanında.
hepsini kaybettim sonradan ama pişman değilim.
dünyaya gelecekleri varsa nasıl olsa gelirlerdi.
demekki yokmuş,Allah hayırlısını versin herkese.
bu karar çok zor bi karar,Allah yardımcın olsun.

Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim,ama bencede simdiden cok fazla dusunme kayraninda dedigi gibi belki biri lkendiliginden sonlanir... ( Insallah dogru karari versin canim..

nisan cım bir arkadaş çoğul gebeliklerin riskini anlattı bana.... anne içinde riskleri var diyor... o nedenle ben seni etkilemek istemiyorum şimdiye kadar yazdıklarımı unut...hatta ben sileyim. iyice araştır canım.. benimde başımda çünkü büyük konuşmamak lazım. benimde başıma ne geleceği belli deil. illede alınması gerkiyorsa sen bilirsin. dedimya iyice araştır..bu dünya içinde ahiret içinde hayırlısı olsun ikimiz ve bizim durumumuzda olanlar için diyorum sadece.

evet allah koruun o arada kalan bebeğin ilerleyen aylarda kalbi durursa anneyi de zehirleme riski var. ok zor bir karar. inşş rabbim size kalmadan bir kolaylığını verir

canım ben de şimdi okudum, 3. bebeğin arada kaldığını ve kalben zayıf olabileceğini bilmiyordum, tamamen sağlıklılar ve de sadece sayıyı azaltman gerekiyor gibi anlamışım başta... eğer diğerlerini etkileyecekse başka türlü de değerlendirmek gerekebilir. sağlık ve kuvvet versin allahım.

nisan nur ne yaptın arkadaşım. merak ettim. görüştünmü doktorla.....özelden mesaj yazamıyorum.

e mail adresinimi yanlış verdin. kapsama alanı dışındasın.........

[COLOR="Black]selam kızlar bende ilk tüp bebek denememde 3gebe kaldım dr asla olmaz dedi bende araştırdım ve 1 tane yi malesef aldırmak zorunda kaldım çook üzüldüm çok ağladım ama drr hiç olur vermedi bide bende tansiyon problemi var oy üzdenn kesinlikle olmaz dedi ve redüksiyon denen olayı perşembe günü yaptık şimdi bi problem yok allaha şüküür zor bir işlem değildi ağrımhiç olmadı kanamada hiç olmadı şmdi nolacak bekleyip görecezz ama bu kararı vermek çooook zordu rabbim kimseyi bu durumda bırakmasın nisancım sende iyicee araştır ve kararını ver ama neden bayram sonu iyice büyüyecek daha zor olmaz mı[/COLOR]

cnm 12. hafta yaptıracam daha önce yapmıyo 9. haftaya yeni girdim 12.13. hafta tekrar bakıcak belki kendiliğinden ölen olur dedi eğer ölmezse test yapıcak sağlıksız olanı sonlandıracak

zaten öledır ındırgemeler genelde onıkıncı hafta olur ense olç yapılır en yuksek ense olç olan bebek gıder....................rabbım kolaylık versın.........aslında kocaman oluyo tabı bebek ama öle olması gerek........................

kayra sen kaçıncı haftandasın sana gün falan verdimi hani kararını değiştirirsin belki diye soruyorum bide turgay bey bırakırmış üçüz ve üstü gebelik takiplerini naptınız

Allah yardımcın olsun arkadaşım. böyle olunca insan hamile olduğuna bile tam sevinemiyor.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

bende 9. haftamdayım haftaya çağırmıştı dimi seni 11. haftan oluyo yani. beni taaaaaa bayramdan sonraya çağırdı 13. hafta oluyo geçmi acaba? bu adam işini iyi biliyodur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…